Jaanus2 kirjutas:Segadus ja isetegevus slaavlastele meeldivad, lausa naudivad seda. Ma ei tea, mida Gripen mõtles, aga mulle tundub ka, et venelased meelitatakse lõksu, küll vendade ukrainlaste poolt. Ühel hetkel tundub neile, et Ukrainas käibki kõik nii lihtsalt ja võiksid seal küll vahetult osaleda, et läheks samamoodi kergelt, nagu Krimmis. Krimmis ei pidanud midagi tegema, lihtsalt patseerisid tähtsa näoga ja vangistasid relvituid sõdureid. Kui nüüd Ukrainasse nina pistavad, siis peavad midagi tegema. Ja kui teevad, ilmneb ka sealtpoolt slaavi segadus. Siis on üks tore segasummasuvila mõlemalt poolt ja Venel on sealt keerukas välja pääseda.
Seekord oponeerin.
Pärast siinsamas teemas ülesriputatud utuubi vaatamist teemal Janukovits ja vargabande, sain aru peale selle, miks Maidaanil hüüti "Bandu hetj!"
ka seda, et riik ja värk on seal ikka väga ära laastatud. Uurisn, kes oli Harkivi linnapea Kernes ja hirm tuleb peale...kriminaalid kõik. Mida sa saada tahad. Ka mulle meeldiks mõte, et tegu on mingi plaaniga, mida Ukraina poole pealt kavalat teoks tehakse, aga pigem kaldun juba arvama, et see miks nii läheb, on sellest, et maa on kaoses, struktuurid on halvatud, palju reetureid ja väga-väga palju passiivseid.
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)