Majapidamismured

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
krossipart
Liige
Kontakt:

Re: Majapidamismured

Postitus Postitas krossipart »

Kilo Tango kirjutas: 03 Sept, 2025 12:48
Illike kirjutas: 03 Sept, 2025 7:52 Mina olen kuulnud aiapidajatelt, kellel on aias must seatigu, neil lusitaanlastega muret ei ole. Must seatigu pidavat hästi sööma lusitaanlaste mune.
Mul Viimsis on nii seateod, kui lusitaanlased aias. Kummalisel kombel on lusitaanlasi sel aastal minu aias natuke vähem, kui eelmisel. Aga puuduse üle küll kurta ei saa. Kui soovi on, saan homseks purgitäie saata.
Siinpool Paldiski suunas on vastupidi. Eelmine aasta suht vähe, kuid soe talv andis kasvuruumi ja lusitaania "liiklustihedus" on hämmastavalt suur. :(
Meie kanti tulid lusitaaniad elupuudega, kus juurte vahel kobarates munad. Uusarendaja väitis, et need on "väetisepallid", kuid mu agar tütreke pani "väetisepallid" purki ja kae imet
"väetisepallidest" sirgusid purgis tigudikud hoopis.. Uusarendaja sai pildid ja puha, kuid vastust enam me ei saanud.. :)
PS! Kui esimest korda seda lusitaaniat om hoovil nägin..Siis arvasin, et vist liiga palju rummi joodud, et koerajunnid mööda hoovi liiguvad. :lol:
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kilo Tango »

krossipart kirjutas: 03 Sept, 2025 13:00 ...

Siinpool Paldiski suunas on vastupidi. Eelmine aasta suht vähe, kuid soe talv andis kasvuruumi ja lusitaania "liiklustihedus" on hämmastavalt suur. :(
...
Ära saa valesti aru. Viimsis on neid hullult palju sel aastal. Laidoneri pargis oli võimatu jalutada vihmase ilmaga (või selle järel) ilma, et mõnele peale ei astuks. Lihtsalt minu aias ei ole tihedus eriti kasvanud kummalisel kombel.
krossipart
Liige
Kontakt:

Kilo Tango kirjutas: 03 Sept, 2025 13:04

...
Ära saa valesti aru. Viimsis on neid hullult palju sel aastal. Laidoneri pargis oli võimatu jalutada vihmase ilmaga (või selle järel) ilma, et mõnele peale ei astuks. Lihtsalt minu aias ei ole tihedus eriti kasvanud kummalisel kombel.
Lisasin vaid mis mul hoovis toimub. Arutlesin ka mik sel aastal neid rohkem on kui eelmisel aastal..Minu hoovil õllepüünised toimivad ja külapoe müüja arvab, et olen põhjajoonud parm, et 6% säästukaid pidevalt ostan.. :lol:
Unustasin lisada mis nii hullult neid on: Vihmane soe suvi.. :wink:
krossipart
Liige
Kontakt:

krossipart kirjutas: 03 Sept, 2025 13:07
Kilo Tango kirjutas: 03 Sept, 2025 13:04

...
Lisasin vaid mis mul hoovis toimub. Arutlesin ka miks sel aastal neid rohkem on kui eelmisel aastal..Minu hoovil õllepüünised toimivad ja külapoe müüja arvab, et olen põhjajoonud parm, et 6% säästukaid pidevalt ostan.. :lol:
Unustasin lisada mis nii hullult neid on: Vihmane soe suvi.. :wink:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 1 külaline