Mismõttes välja pääseda?Jaanus2 kirjutas:Segadus ja isetegevus slaavlastele meeldivad, lausa naudivad seda. Ma ei tea, mida Gripen mõtles, aga mulle tundub ka, et venelased meelitatakse lõksu, küll vendade ukrainlaste poolt. Ühel hetkel tundub neile, et Ukrainas käibki kõik nii lihtsalt ja võiksid seal küll vahetult osaleda, et läheks samamoodi kergelt, nagu Krimmis. Krimmis ei pidanud midagi tegema, lihtsalt patseerisid tähtsa näoga ja vangistasid relvituid sõdureid. Kui nüüd Ukrainasse nina pistavad, siis peavad midagi tegema. Ja kui teevad, ilmneb ka sealtpoolt slaavi segadus. Siis on üks tore segasummasuvila mõlemalt poolt ja Venel on sealt keerukas välja pääseda.
'
Gripen, ma olen ka analüüsinud neid siioni rullikesi ja maailmas toimuvat. Kuid ühe enam ja enam tundub mulle et see nn maailmavalitsuse teooria algallikas tuleb venemaalt suunaga usa poole.
See on umbes sama nagu aastaid levitati infi et aids lasti välja cia laboritest. hiljem tuli välja et kgb oli selle loba taga. hiirt lõksu püüdma. putini venemaa nüüd vaevalt hiir on. vene inimestele meeldib mõelda et usa plaanib nwo-d, ja venemaa on kui ainuke vabaduse kants, kuid kui vaadata kuidas mõlemad riigib kohtlevad oma kodanikke.. njah, kas ikka on sedapidi need asjad? kuid see juba ot