OT küll, aga nagu Eesti anastamise plaanist räägitaks....
Püstatatud eesmärgid:
Rünnatakse dessantüksustega kahest suunast kahe rünnakukiiluna, maalt (+ õhudessant lennuväljadele) ja merelt (merejalavägi).
1 tunniga nullitakse õhutõrje ja seire võimekus, 2 tunni pärast on VF ülemvõim õhus täielik, 6 tunniga halvatakse Rumeenia kaitseväed ja võimekus.....
Šuster Live saatest jäi meelde ka veel selline nüanss, mida mitu korda spetside endi poolt välja öeldi ja tõdeti:
Kuniks Huilo-Reguilod polnud tervete üksustena UKR sisse tulnud, käis bojevikkude poolt tihti enamjaolt üks äge umbropsu andmine. Pärast Huiloreguilosid on UKR üksused aga täheldanud, et Huiloreguilod niisama umbropsu uisapäisa ei sopsuta - valitakse sihtmärk > sihturid-tulejuhid teevad oma töö kvaliteetselt ja täpselt > Lask > tabamus > uus sihtmärk rahulikult > kõik kordub. Elik Huiloreguilode vastu võitlemine pidavat erinema Army Of Dommbasstaani vastu võitlemisest nagu öö ja päev
Ja näha pole me veel saanud neid novorusside horde (ja seda, mis plaanid nendega Huilol on), kes väidetavalt mitu päeva Ukrainasse üle piiri voorisid/voorivad vbl siiani
Vahepeal sai sihilikult pikalt hoidutud igasuguseid numbreid ja patriootlike hõiskeid sisaldavate uudiste edastamisest, aga praegu igatahes kuluvad nad küll kõik marjaks ära.
Luganda. ATO üksused alustasid pealetungi operatsiooni, töödeldes mitut asustatud punkti Slavjano-Serbski rajoonis. Hävitatud on üle 40 bojeviku.
Силовики наступают на Луганщине, уничтожены 40 боевиков: опубликована карта зоны АТО
Проведена "отработка" нескольких населенных пунктов в Славяно-Сербском районе.
Силы АТО на Донбассе начали наступление. Так, украинская армия в Луганской области уничтожила более четырех десятков террористов. Проведена оперативная отработка нескольких населенных пунктов в Славяно-Сербском районе, а также поселков Крымское и Сокольники.
Об этом сообщил спикер информационно-аналитического центру СНБО Андрей Лисенко.
По его словам, продолжаются активные боевые действия на Луганском направлении. Регулярные части ВС Украины получили приказ оставить поселки Хрящеватое и Новосветловка Краснодонского района и заняли оборону под Луганском.
В течение суток силы АТО 21 раз вступали в огневой контакт с террористами в районе н.п. Многополье, Станично-Луганское, Георгиевка, Малониколаевка, Комсомольское, Красная Поляна, Лутугино, Макарово, Майорск и аэропорта "Луганск", рассказали в СНБО.
Кроме того сообщается, что в Луганской области со стороны РФ были обстреляны позиции сил АТО вблизи поселка Городище и в районе села Макарово Станично-Луганского района.
Ранее "Главред" сообщал, что силы АТО уничтожили автомобильную колонну противника, которая состояла из 30 автомобилей и двигалась в направлении Луганск - Алчевск. Также уничтожены два автомобиля российских наемников из колонны, которая двигалась в направлении Зугрэс -Харцызск.
В общем, огнем украинских ВС уничтожено два танка, три БТРа, одна установка "Ураган", шесть установок "Град" и 35 боевиков. Также, силами АТО продолжается оперативная отработка населенного пункта Родаково.
http://glavred.info/politika/siloviki-n ... 88814.html