Raspberry Pi peal kasutatava A57 protsessori võib ka vist sinna paremale poole panna. Pluss muidugi kõik RTC (real-time computing) tööstuskontrollerid/protsessorid.

Mnjah, olen kuulnud täpselt sama lugu ennesõja aegse TÜ arstiteaduskonna kohata.kaugeltuuriv kirjutas:Pidavat olema tõesti sündinud lugu Oslo Ülikooli arstiteaduskonnas.
Nimelt esimesel anatoomialoengul,kus ühte poolpidust surnut lahati olla anatoomiaprofessor palunud alustuseks ühte tudengit enda kõrvale.
Kui siis üks aktiivsem tuli,oli professoril auditooriumile järgmised sõnad:
Lugupeetud üliõpilased,arsti amet algab surnuga tutvumisest,sest surma te näete oma ameti jooksul palju ning selle tõttu ei tohi surnuid karta.Ja iga surnu juures tuleb olla tähelepanelik,et märgata,miks see nii läks.
Selle tõestuseks,et mina ei karda pistan ma nimeti sõrme surnu pärkusse.
Mida ka professor tegi ning,siis,kõikide üllatuseks pistis näpu suhu.
Edasi vaatas professor tudengi peale ja kuna viimane oli noormees,kes ei tahtnud argust välja näidata(pakun,et noorikute tõttu auditooriumis),tegi sama.
Auditoorium oli muidugi ahhetanud aga professor kõhatas ja jätkas:
Nagu ma ütlesin,peab surnu juures olema tähelepanelik,sest,kui te tahate olla arst,peate siit saama esimese õppetunni.
Nüüd oli professor põõranud noormehe poole ja ütelnud:
Vaadake noormees,mina pistsin pärakusse nimetisõrme aga suhu oma keskmise sõrme,et vaadata,kas olete ikka valmis alustama oma arstikarjääri tähelepaneliku tudengina.
Ma ei kujuta ette selle arstihakatise nägu peale selle aga jutustaja sõnul(kes oli auditooriumis),ei ole ta elu sees nii kiirelt roheliseks minevat nägu näinud ja sprinti wc-de poole.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline