Jüri Liim vedas minema kaks punamonumenti

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
Suletud
Kapral Karu
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kapral Karu »

Reigo kirjutas: Aga millisest võõrvõimust Eesti näiteks aastal 1936 sõltus?
Näiteks neist, millistega olid sõlmitud lepingud... :lol:
metssiga
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas metssiga »

Kuigi Kapral Karu (ja veel nii mõnedki) arvavad, et tänane Eesti on päris p.....s, võin neid lohutada vähemalt ühes asjas. Meditsiin pole meil siin veel kunagi nii kõrgel tasemel olnud, nagu täna. Nii et saab abi ... ole ainult mees, mine ja küsi. Vast saab abi ka see, kes arvab, et rahvusvaheliste lepingute sõlmimisega annab EV ära oma vabaduse. Kuigi mine sa tea, see on ikka päris raske juhtum.
Oman vastavaid kohustusi ja piiramatuid õigusi antud ülesannete täitmisel.
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

Kui Liim tuleb minu maale vargile, saab ta kurikaga pikki pead
Wiking
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wiking »

ictta kirjutas:Kui Liim tuleb minu maale vargile, saab ta kurikaga pikki pead
Mis, sul on seal miski punamonumentide paradiis või? Ja, miks ta peaks sinu maale VALGILE tulema :?: Väga kohatu jutt minuarust.
ictta
Liige
Kontakt:

ei meeldi mehed, kes võõralt maalt loata asju ära tassivad, olgu või mingid ausambad jne. Vargale pikki pead
Wiking
Liige
Kontakt:

ictta kirjutas:ei meeldi mehed, kes võõralt maalt loata asju ära tassivad, olgu või mingid ausambad jne. Vargale pikki pead
Räägi mulle, mis punktid teevad Liimi aktsioonist varguse? On kohus ta varguses süüdi mõistnud? Või varguses süüdistuse esitanud?
Kasutaja avatar
krizz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krizz »

Kuna okupatsioon oli (ja osal Eesti territooriumil ikka veel on) ebaseadslik, on selle okupatsiooni tekitatud risu samuti ebaseaduslik ja kuulub EV taastamise tõttu likvideerimisele :!:

PS! Okupatsioon ei ole veel lõppenud. Paet, Ilves jne võivad ju arvata.
* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
ictta
Liige
Kontakt:

no nimetame asja ikka õigete nimedega. Tulen luba küsimata sinu maale ja võtan sealt ära asja mis mulle meeldib või ei meeldi. Kuidas seda , siis nimetada. On see erastamine, omastamine või natsionaliseerimine.
Karuke
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Karuke »

Wiking kirjutas:
ictta kirjutas:ei meeldi mehed, kes võõralt maalt loata asju ära tassivad, olgu või mingid ausambad jne. Vargale pikki pead
Räägi mulle, mis punktid teevad Liimi aktsioonist varguse? On kohus ta varguses süüdi mõistnud? Või varguses süüdistuse esitanud?
...Kriminaalmenetlus alustati karistusseadustiku varguse paragrahvi alusel, rääkis Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Rannajõe.http://www.postimees.ee/260508/esileht/ ... 332470.php

Politseile Pöögelmanni kuju kadumise kohta avalduse teinud AS Tondi Elektroonika juht ütles, et ettevõte tahab Jüri Liimi poolt ära veetud kuju kindlasti enda kätte tagasi saada.

Pärnu maantee ääres asuva Tondi elektroonika ehk kunagise Pöögelmanni tehase juhataja Uno Abru ütles, et kuju asus ettevõtte sisehoovis ning oli sinna paigutatud umbes kümme aastat tagasi. Ta märkis, et käsitleb Liimi tegu vargusena ja firma tahab oma vara kindlasti tagasi saada.

http://www.postimees.ee/260508/esileht/ ... 333150.php

Ei tea kas olen mina loll ja kirjaoskamatu või valetab ajaleht - aga mulle näib, et monumendi omanik ei ole sellest tembust sugugi vaimustuses.
Emotsioonid, emotsioonideks - kuid seadus on seadus
Mitte millal vaid miks?
KÕIK KARUKESTEST
ictta
Liige
Kontakt:

Täpselt täpselt. Korja neid kujusi ära kui tahad, aga tegutse vastavalt seadusele.
Wiking
Liige
Kontakt:

ictta kirjutas:Kuidas seda , siis nimetada. On see erastamine, omastamine või natsionaliseerimine.
Õigem oleks seda vast kutsuda õigluseks! Või suurpuhastuseks.
Wiking
Liige
Kontakt:

Karuke kirjutas:Ei tea kas olen mina loll ja kirjaoskamatu või valetab ajaleht - aga mulle näib, et monumendi omanik ei ole sellest tembust sugugi vaimustuses.
Paljugi, mis algatati. Fakt on see, et Liim teeb kellegi(ei hakka ära tooma, kelle) tegemata jäänud tööd. Rämpsu koht pole mööda maad laiali.
Karuke
Liige
Kontakt:

Wiking kirjutas:
Karuke kirjutas:Ei tea kas olen mina loll ja kirjaoskamatu või valetab ajaleht - aga mulle näib, et monumendi omanik ei ole sellest tembust sugugi vaimustuses.
Paljugi, mis algatati. Fakt on see, et Liim teeb kellegi(ei hakka ära tooma, kelle) tegemata jäänud tööd. Rämpsu koht pole mööda maad laiali.
No nii.
Mä näen, et oled võitleja inimene - võta siis kätte ja hakka käima mööda vallavalitsusi ja maaomanikke.
Selgita, veena, koputa südametunnistusele, osta ära jms.
Ja korja neid mälestusmärke aga terviseks.
Jõudu tööle ja ootan teateid edusammudest.
Muidu kuidagi tühi jutt siin foorumis...
Mitte millal vaid miks?
KÕIK KARUKESTEST
Wiking
Liige
Kontakt:

Karuke kirjutas:No nii.
Mä näen, et oled võitleja inimene - võta siis kätte ja hakka käima mööda vallavalitsusi ja maaomanikke.
Selgita, veena, koputa südametunnistusele, osta ära jms.
Ja korja neid mälestusmärke aga terviseks.
Jõudu tööle ja ootan teateid edusammudest.
Muidu kuidagi tühi jutt siin foorumis...
Kas sa jagad korraldusi ja õpetussõnu :?: Kui jah, siis, kes neid sinult küsis :?:
Paraku on tühjaks jutuks sinu nõukogude romantism, tasakaalutud väited, jne. Provokaatori elu pole kindlasti lihtne, aga ära siis nüüd sedapsi lahmima ka kuku.
Viimati muutis Wiking, 08 Juun, 2008 22:21, muudetud 1 kord kokku.
Karuke
Liige
Kontakt:

Tühi jutt vaid...
Mitte millal vaid miks?
KÕIK KARUKESTEST
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline