Näiteks neist, millistega olid sõlmitud lepingud...Reigo kirjutas: Aga millisest võõrvõimust Eesti näiteks aastal 1936 sõltus?

...Kriminaalmenetlus alustati karistusseadustiku varguse paragrahvi alusel, rääkis Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Rannajõe.http://www.postimees.ee/260508/esileht/ ... 332470.phpWiking kirjutas:Räägi mulle, mis punktid teevad Liimi aktsioonist varguse? On kohus ta varguses süüdi mõistnud? Või varguses süüdistuse esitanud?ictta kirjutas:ei meeldi mehed, kes võõralt maalt loata asju ära tassivad, olgu või mingid ausambad jne. Vargale pikki pead
Paljugi, mis algatati. Fakt on see, et Liim teeb kellegi(ei hakka ära tooma, kelle) tegemata jäänud tööd. Rämpsu koht pole mööda maad laiali.Karuke kirjutas:Ei tea kas olen mina loll ja kirjaoskamatu või valetab ajaleht - aga mulle näib, et monumendi omanik ei ole sellest tembust sugugi vaimustuses.
Emotsioonid, emotsioonideks - kuid seadus on seadus
No nii.Wiking kirjutas:Paljugi, mis algatati. Fakt on see, et Liim teeb kellegi(ei hakka ära tooma, kelle) tegemata jäänud tööd. Rämpsu koht pole mööda maad laiali.Karuke kirjutas:Ei tea kas olen mina loll ja kirjaoskamatu või valetab ajaleht - aga mulle näib, et monumendi omanik ei ole sellest tembust sugugi vaimustuses.
Emotsioonid, emotsioonideks - kuid seadus on seadus
Kas sa jagad korraldusi ja õpetussõnuKaruke kirjutas:No nii.
Mä näen, et oled võitleja inimene - võta siis kätte ja hakka käima mööda vallavalitsusi ja maaomanikke.
Selgita, veena, koputa südametunnistusele, osta ära jms.
Ja korja neid mälestusmärke aga terviseks.
Jõudu tööle ja ootan teateid edusammudest.
Muidu kuidagi tühi jutt siin foorumis...
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline