Matka ja militaarvarustuse poed?

Kõik mis puutub ülejäänud militaarvarustusse...
Vasta
Kasutaja avatar
Põrgust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Põrgust »

Miks seal Belgias tappa võib saada :?
ice343
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ice343 »

Belglased vihkavad sakslasi ja kõiki belglasi kes saksa sõjaväes olid. Sellepärast ka Degrelle sealt ära läks jne.
Kasutaja avatar
Põrgust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Põrgust »

Kas poolas on venelaste vastu umbes sama asi?
Mul isa kui Poolast läbi sõitis ja Poola korrumpeerunud polisia ta kinni pidas ja isa vene k. vastu rääkinud. Siis ment ajas, et kas te olete venelane, nüüd lähme Varssavisse, load võetakse ära ja et nagu oleks seadust megarängalt rikutud.
Siis isa sai asja ära klaaritud ja mingi raha andnud ning kõik laabus.

Selliste vaenude vahel võiks isegi sõda oodata vms?

Vabandan OT pärast!
ice343
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ice343 »

Poola-Vene värk võib võimalik olla. Pole Poolas ise käind.
Kasutaja avatar
west
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas west »

Põrgust kirjutas:Kas poolas on venelaste vastu umbes sama asi?
Mul isa kui Poolast läbi sõitis ja Poola korrumpeerunud polisia ta kinni pidas ja isa vene k. vastu rääkinud. Siis ment ajas, et kas te olete venelane, nüüd lähme Varssavisse, load võetakse ära ja et nagu oleks seadust megarängalt rikutud.
Siis isa sai asja ära klaaritud ja mingi raha andnud ning kõik laabus.

Selliste vaenude vahel võiks isegi sõda oodata vms?

Vabandan OT pärast!

Ma söidan juba 15-16 aastat poolast läbi ja olen läbi eland nii üht kui teist.Antud juhusel oli asi lihtsalt selles et venekeelt rääkivad inimesed kardavad maafiat,miilitsat jne.Sellest on poola politzeinikud muidugi teadlikud ja kasutavad seda ära.Ma rääkisin ka üks 4 aasta vene keelt nendega,aga siis mötlesin et mul ei ole nii palju raha et neid sööta ja hakkasin saksa keelt rääkima,asu muutus paugupealt,ei mingeid kiusamisi. :D
Kasutaja avatar
Tundmatu Sõdur nr. 5
Liige

Postitus Postitas Tundmatu Sõdur nr. 5 »

Vabandust,et vana teemat äratan,aga kas keegi oskab öelda mis
Päeviti mis kellani see
Juurdeveo tänaval olev pood lahti on?
AKf Just plain mean: "Kui hinnata meie kaitsevõime kasvu kiiruse järgi, millega uusi embleeme suudetakse toota, siis on tulemus ilmselt fantastiline..."
Kasutaja avatar
istorik
Liige
Kontakt:

gore

Postitus Postitas istorik »

Eks pood ikka tööpäeviti vist töötab aga tihtipeale on seal müügis ikka tõeliselt trööbatud varustus ja ma ei ütleks, et odavalt!
Siinsamas foorumis müüb kasutaja Mulk kvaliteetset BW goret igati mõistliku hinnaga.
Juhan K

Postitus Postitas Juhan K »

Nägin tartus Rüütli tänaval miskit musta VW Touaregi, millel oli haagises kroonuaida sildiga varustatud must järelhaagis. Sealt vedas üks Flecktarnis härra sinna endise spordipoe, praeguse kullaäri vms. kõrvalt uksest sisse klaase ja riiuleid. Ehk siis: tundub, et ka Heade Mõtete Asula lähistel paiknevad persoonid saavad nüüd laiemat valikut militaarkaupa oma kodulinnas uudistada. Või olen ma millestki väga valesti aru saanud? :shock:
Kasutaja avatar
kala
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kala »

Juhan K kirjutas:Nägin tartus Rüütli tänaval miskit musta VW Touaregi, millel oli haagises kroonuaida sildiga varustatud must järelhaagis. Sealt vedas üks Flecktarnis härra sinna endise spordipoe, praeguse kullaäri vms. kõrvalt uksest sisse klaase ja riiuleid. Ehk siis: tundub, et ka Heade Mõtete Asula lähistel paiknevad persoonid saavad nüüd laiemat valikut militaarkaupa oma kodulinnas uudistada. Või olen ma millestki väga valesti aru saanud? :shock:
Tänases Postimehes on kuulutus et Kroonu Ait otsib müüjaid ja klienditeenidajaid nii Tartu kui Tallinna. Ehk siis vastab tõele, et Tartu tuleb Kroonu Ait sammuti.
Horst
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Horst »

Kuigi Kroonu Aidas on enamus asju kallimad, kui ise koos saatekuludega tellides, leiab vahel mõne asja ka vastuvõetava hinnaga.
Me kõik oleme võhikud, ainult erinevates valdkondades.
Kasutaja avatar
kala
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kala »

Horst kirjutas:Kuigi Kroonu Aidas on enamus asju kallimad, kui ise koos saatekuludega tellides, leiab vahel mõne asja ka vastuvõetava hinnaga.
Ega hinnad on jah laes, seal saab midagi selga proovimas käia või midagi taolist, osta eriti sealt ei taha midagi. :)
Juhan K

Postitus Postitas Juhan K »

kala kirjutas:
Juhan K kirjutas:Nägin tartus Rüütli tänaval miskit musta VW Touaregi, millel oli haagises kroonuaida sildiga varustatud must järelhaagis. Sealt vedas üks Flecktarnis härra sinna endise spordipoe, praeguse kullaäri vms. kõrvalt uksest sisse klaase ja riiuleid. Ehk siis: tundub, et ka Heade Mõtete Asula lähistel paiknevad persoonid saavad nüüd laiemat valikut militaarkaupa oma kodulinnas uudistada. Või olen ma millestki väga valesti aru saanud? :shock:
Tänases Postimehes on kuulutus et Kroonu Ait otsib müüjaid ja klienditeenidajaid nii Tartu kui Tallinna. Ehk siis vastab tõele, et Tartu tuleb Kroonu Ait sammuti.
Nonii-nonii! Ei olnudki see minu kuri kahtlus samaväärne jutt, nagu "naised saunas rääkisid" :D
Nägin oma silmaga, koolist koju jalutades, et selles samas kohas, kuhu üks Flecktarnis härra oma VW Touaregi järelhaagisest riiuleid tassis, ilutseb akna peal iga militaarhuvilise antikristus "Vahva sõdur Švejk" ning tema kõrval, uksel, on kiri: "Kroonu ait"
Elagu majanduskasv :lol:
Kasutaja avatar
sadist
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sadist »

Tahaks Lahesõja-stiilis kõrbepükse;kas Kompassis müüakse?Või oleks mõtekam kohe USA TODAYsse minna?
Kasutaja avatar
kloss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kloss »

Ikka Today'sse. Käisin just eelmisel reedel ja valikut nagu oli. Hinnad pükstel ca 300-400 eeku
Kasutaja avatar
sadist
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sadist »

See ju väga normaalne :D .
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist