Matka ja militaarvarustuse poed?
Kas poolas on venelaste vastu umbes sama asi?
Mul isa kui Poolast läbi sõitis ja Poola korrumpeerunud polisia ta kinni pidas ja isa vene k. vastu rääkinud. Siis ment ajas, et kas te olete venelane, nüüd lähme Varssavisse, load võetakse ära ja et nagu oleks seadust megarängalt rikutud.
Siis isa sai asja ära klaaritud ja mingi raha andnud ning kõik laabus.
Selliste vaenude vahel võiks isegi sõda oodata vms?
Vabandan OT pärast!
Mul isa kui Poolast läbi sõitis ja Poola korrumpeerunud polisia ta kinni pidas ja isa vene k. vastu rääkinud. Siis ment ajas, et kas te olete venelane, nüüd lähme Varssavisse, load võetakse ära ja et nagu oleks seadust megarängalt rikutud.
Vabandan OT pärast!
Põrgust kirjutas:Kas poolas on venelaste vastu umbes sama asi?
Vabandan OT pärast!
Ma söidan juba 15-16 aastat poolast läbi ja olen läbi eland nii üht kui teist.Antud juhusel oli asi lihtsalt selles et venekeelt rääkivad inimesed kardavad maafiat,miilitsat jne.Sellest on poola politzeinikud muidugi teadlikud ja kasutavad seda ära.Ma rääkisin ka üks 4 aasta vene keelt nendega,aga siis mötlesin et mul ei ole nii palju raha et neid sööta ja hakkasin saksa keelt rääkima,asu muutus paugupealt,ei mingeid kiusamisi.

- Tundmatu Sõdur nr. 5
- Liige
gore
Eks pood ikka tööpäeviti vist töötab aga tihtipeale on seal müügis ikka tõeliselt trööbatud varustus ja ma ei ütleks, et odavalt!
Siinsamas foorumis müüb kasutaja Mulk kvaliteetset BW goret igati mõistliku hinnaga.
Siinsamas foorumis müüb kasutaja Mulk kvaliteetset BW goret igati mõistliku hinnaga.
Nägin tartus Rüütli tänaval miskit musta VW Touaregi, millel oli haagises kroonuaida sildiga varustatud must järelhaagis. Sealt vedas üks Flecktarnis härra sinna endise spordipoe, praeguse kullaäri vms. kõrvalt uksest sisse klaase ja riiuleid. Ehk siis: tundub, et ka Heade Mõtete Asula lähistel paiknevad persoonid saavad nüüd laiemat valikut militaarkaupa oma kodulinnas uudistada. Või olen ma millestki väga valesti aru saanud? 

Tänases Postimehes on kuulutus et Kroonu Ait otsib müüjaid ja klienditeenidajaid nii Tartu kui Tallinna. Ehk siis vastab tõele, et Tartu tuleb Kroonu Ait sammuti.Juhan K kirjutas:Nägin tartus Rüütli tänaval miskit musta VW Touaregi, millel oli haagises kroonuaida sildiga varustatud must järelhaagis. Sealt vedas üks Flecktarnis härra sinna endise spordipoe, praeguse kullaäri vms. kõrvalt uksest sisse klaase ja riiuleid. Ehk siis: tundub, et ka Heade Mõtete Asula lähistel paiknevad persoonid saavad nüüd laiemat valikut militaarkaupa oma kodulinnas uudistada. Või olen ma millestki väga valesti aru saanud?
Nonii-nonii! Ei olnudki see minu kuri kahtlus samaväärne jutt, nagu "naised saunas rääkisid"kala kirjutas:Tänases Postimehes on kuulutus et Kroonu Ait otsib müüjaid ja klienditeenidajaid nii Tartu kui Tallinna. Ehk siis vastab tõele, et Tartu tuleb Kroonu Ait sammuti.Juhan K kirjutas:Nägin tartus Rüütli tänaval miskit musta VW Touaregi, millel oli haagises kroonuaida sildiga varustatud must järelhaagis. Sealt vedas üks Flecktarnis härra sinna endise spordipoe, praeguse kullaäri vms. kõrvalt uksest sisse klaase ja riiuleid. Ehk siis: tundub, et ka Heade Mõtete Asula lähistel paiknevad persoonid saavad nüüd laiemat valikut militaarkaupa oma kodulinnas uudistada. Või olen ma millestki väga valesti aru saanud?

Nägin oma silmaga, koolist koju jalutades, et selles samas kohas, kuhu üks Flecktarnis härra oma VW Touaregi järelhaagisest riiuleid tassis, ilutseb akna peal iga militaarhuvilise antikristus "Vahva sõdur Švejk" ning tema kõrval, uksel, on kiri: "Kroonu ait"
Elagu majanduskasv

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist