Kremli troll vooglaid
Re: Kremli troll vooglaid
Poliitikute reaktsioonidest juhtumile: https://www.postimees.ee/7457009/millin ... anni-tippu
helirvaldor ja mart väitsid, et pole saadet näinud ning ei kommenteerinud, Urmas ja Henn mõistsid hukka. Ref ja sotsid ootuspäraselt samuti.
helirvaldor ja mart väitsid, et pole saadet näinud ning ei kommenteerinud, Urmas ja Henn mõistsid hukka. Ref ja sotsid ootuspäraselt samuti.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
-
- Liige
- Kontakt:
Kes oleks küll uskunud et poliitikud valetavad ? 

helirvaldor ja mart väitsid
Mardi puhul saan aru, Seedri ettevaatlikus on kahtlane. Osaliselt vist näitab, et Isamaa on EKRE poolt loodud pseudo-konservatiivse populismi lõksu jäänud - kardavad valijaid võõrandada.
Ma arvan aru saavat küll et mida Varro Vooglaid selle siin elevust põhjustava lõiguga öelda tahtis: et mitte ükski sümbol ei ole seda väärt et õigustada selle kasutamisega põhiõiguste rikkumist. Või noh, tema hinnangul on mingid jõud kaaperdanud Eesti riigilipu.
Võimalik. Suurem kära on küll tekkinud sellest et võrdluseks on võetud Vene lipp. Sisuliselt pole erilist vahet et kas vene või rootsi vòi EL või usa. Selliseid nalju on varemgi tehtud et Eestis lāheb elu heaks siis kui Rootsile sõda kuulutada ja kohe alla anda. Ma kaldun arvama et sellisel juhul lehviks Pika Hermanni tornis rootsi lipp.
Vene kaart on muidugi kõvem mast ja ajakirjanik Kelomees üritab järjekordselt mingit tühistamissaagi käima tõmmata.
Olelusvõitlus mis omariiklusele küll mingit ohtu ei kujuta.
Võimalik. Suurem kära on küll tekkinud sellest et võrdluseks on võetud Vene lipp. Sisuliselt pole erilist vahet et kas vene või rootsi vòi EL või usa. Selliseid nalju on varemgi tehtud et Eestis lāheb elu heaks siis kui Rootsile sõda kuulutada ja kohe alla anda. Ma kaldun arvama et sellisel juhul lehviks Pika Hermanni tornis rootsi lipp.
Vene kaart on muidugi kõvem mast ja ajakirjanik Kelomees üritab järjekordselt mingit tühistamissaagi käima tõmmata.
Olelusvõitlus mis omariiklusele küll mingit ohtu ei kujuta.
eks detailid moodustavad terviku ja VV viimane väljaütlemine tuleb koos tema varasemate NATO vastaste väljaütlemistega konteksti panna
Lisaks on ta lähtuvalt oma maailmavaatest ja religioossetest tõekspidamistest enda jaoks loonud mingi ainuõige ja ideaalse maailma, mis ma arvan enamusele eestlastele ei sobi.
Lisaks on ta lähtuvalt oma maailmavaatest ja religioossetest tõekspidamistest enda jaoks loonud mingi ainuõige ja ideaalse maailma, mis ma arvan enamusele eestlastele ei sobi.
-
- Liige
- Kontakt:
Kurat, varro arusaam oma põhiõigustest on mingi keskaegne patriarhaat. Seetõttu jah, tema "põhiõigusi rikutakse" koguaeg.
Aga see ei ole riigi, vaid tema isiklik probleem.
Aga see ei ole riigi, vaid tema isiklik probleem.
Roamless kirjutas:Ja siin on suisa nauditavad ärapanemise read![]()
![]()
Kaks aastat tagasi astus tagasi Ungari Fideszi erakonna ja Euroopa Parlamendi liige ning suur pereväärtuste toetaja, Jozsef Szajer, kes tabati Brüsselis geiorgialt COVID-19 piiranguid rikkumas. On vähetõenäoline, et see informatsioon antud parlamendisaadiku seksuaalse orientatsiooni ja pidude kohta polnud Vene luureasutustele teada ning et see võis olla ka üks meede antud isiku manipuleerimiseks. Viitamata ühelegi konkreetsele inimesele, ei saa välistada, et ka Eestis on selliseid isikuid, keda Venemaa ähvardab ning üritab manipuleerida.
Mäletan ajakirjandus kirjutas sellest palju,siis järsku jäädi vakka.Mis juhtus? Tuli välja,et üks mede pe... oli ka pundis ja sealt tarkade ja ilusate erakonnast.Temaga Vene luureasutused muidugi ei oleks saanud manipuleerida

Parem peenike peos, kui punalipp katusel!
mangust kirjutas: Mäletan ajakirjandus kirjutas sellest palju,siis järsku jäädi vakka.Mis juhtus? Tuli välja,et üks mede pe... oli ka pundis ja sealt tarkade ja ilusate erakonnast.Temaga Vene luureasutused muidugi ei oleks saanud manipuleerida
Vaata, seda lihtsam on manipuleerida, mida enam su jutt su tegelikust käitumisest erinev. Avalikku homo on jube raske homoks olemise pärast manipuleerida

See juba teemaväline, aga tegemist oli meie venelasest diplomaadiga, mis erakonda ta kuulus, kui üldse kuulus, on teisejärguline, esmajärguline oli, et käitus diplomaadi kohta idiootselt. See, kes sinupoolt mainitud erakonnas samasoolisega koos elab, seda avalikuse eest ei varja.Tuli välja,et üks mede pe... oli ka pundis ja sealt tarkade ja ilusate erakonnast.Temaga Vene luureasutused muidugi ei oleks saanud manipuleerida
Unforeseen consequences
Traditsioonilise pere eest seisavad nad ju nüüd ka, nagu nad on LGBT eriõiguste vastu. Venemaal on see kaitstud põhiseadusega, meil jäi see I+EKRE+KE ajal toppama. Lihtsalt huvi pärast, mis ajast nad nagu tugevalt muutunud on? Oskaks välja pakkuda vaid pandeemia - kui alguses oldi kiirete ja karmide piirangute poolt (vähemalt tolle poliitsuuna EKRE poolt), siis peale vaktsiinide tulekut oldi nii piirangute kui ka vaktsiinide vastu. ELi kui globalistliku liberalismi vastu on jätkuvalt, Nato osas on oldud ambivalentsed (nüüd hakkavad nii EKRE kui ka Varro seisukohad selginema). Sinimustvalge teema - no kui tunnetatakse, et ollakse apartheidis, siis sellest tuleb ju lahti saada.Kriku kirjutas:Troll kirjutas:Fucs kirjutas:Ma nagu sinnamaani, kus Vooglaid veel oma SAPTK asju ajas, sain nagu aru tema maailmavaatest ja nende oma ideede ning väärtuste eest seismise sisust ja pointist.
Täpselt nii! Seni,kuni ta traditsionaalse pere eest ja vohavalt pealesunnitavate homoabielude ja LGBT väärtuste vastu seisis, oli minu sümpaatia tema poolel. Tegin isegi SAPTK-le paar annetust. Aga nüüd käigu kus kurat!Sellegipoolest ei pea ma õigeks tema Kremli trolliks nimetamist, ei usu, et ta venelaste rahade eest või neile sümpatiseerides tegutseb. Minu meelest on tegemist lihtsalt lolliga, kes koos pesuveega ka lapse aknast välja viskas.
Minu suhtumine on sarnane, kuigi annetusi ma pole talle teinud. Mis puutub sellesse, et kas troll või loll, siis ma ei väsi kordamast oma lemmiklauset: üks ei välista teistIgaks juhuks teine kordus veel: Kremli trolli all ei pea silmas mitte ainult palgalist trolli, vaid ka trolli, kelle jutt Kremlile väga sobib.
Veelkord, mis hetkest siis Varro vastumeelseks hakkas?
Eriliselt sümpaatne pole ta mulle kunagi olnud, aga ma vähemalt sain enda arust aru, mis asja ta ajab ja miks ta seda teeb... Ja võisin põhimõtteliselt nõustuda, et pluralistlikus ühiskonnas on ka temasugune vajalik ja teda ei kõlba lihtsalt kooseluseaduse vastu olemise pärast tümitada. Vaktsineerimisega läks tal jutt metsa poole ning esimesel leheküljel ära toodud tsitaadid ei kõlba enam üldse kuhugi. Kuskil peaks ikka mingid piirid ka olema.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
-
- Liige
- Kontakt:
Kordan veel, selle lolli probleemiks on - üks teema pikalt ei kanna.
Kaua sa ikka kusagil Vändras neegrite vastu võitled kui neid tänavalt ei leia ? Või siis leierdad lõputult kuidas homopropaganda ei lase enam avalikus ruumis liikuda aga reaalsuses ulub tühjas linnas külm tuul ja isegi vareseid pole näha.
Kaua sa ikka kusagil Vändras neegrite vastu võitled kui neid tänavalt ei leia ? Või siis leierdad lõputult kuidas homopropaganda ei lase enam avalikus ruumis liikuda aga reaalsuses ulub tühjas linnas külm tuul ja isegi vareseid pole näha.
Madis Reivik kirjutas:Kurat, varro arusaam oma põhiõigustest on mingi keskaegne patriarhaat. Seetõttu jah, tema "põhiõigusi rikutakse" koguaeg.
Varrole ju tundub euroliit ühes aadetega väga meeldivat, seda lihtsalt tuhande aasta taguses Püha-Rooma vormingus

- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Varrokene võiks sellest ikka aru saada, et see riik, kus kubermangud on (neid mimetatakse praegu oblastiteks), on temataolised ammu trellide taha pistetud ja hullemal juhul jäävad haigeks mingi Mendelejevi tabeli alumise otsa elemendi pärast. Isegi kui ta neegri- või homovastane on. Venemaal oleks võitlus riikliku vaktsineerimisega vähemasti 10 aastat vanglatrelle väärt ja tema kiunumist põhiõiguste rikkumisest ei kuulaks küll keegi.
Sellise regulaarse meeleavaldamine vaktsiinide ja koroonameetmete vastu, nagu meil siin suve alguseni vooglaiul regulaarselt korraldada lubatakse, keelataks Moskvas hoobilt ära ja kui loata koguned, siis annab OMON keretäie nuuti ja mõned aastad tuleb vangimajas veeta.
Sellise regulaarse meeleavaldamine vaktsiinide ja koroonameetmete vastu, nagu meil siin suve alguseni vooglaiul regulaarselt korraldada lubatakse, keelataks Moskvas hoobilt ära ja kui loata koguned, siis annab OMON keretäie nuuti ja mõned aastad tuleb vangimajas veeta.
Viimati muutis Kapten Trumm, 18 Veebr, 2022 16:36, muudetud 1 kord kokku.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
vanahalb kirjutas:Ma arvan aru saavat küll et mida Varro Vooglaid selle siin elevust põhjustava lõiguga öelda tahtis: et mitte ükski sümbol ei ole seda väärt et õigustada selle kasutamisega põhiõiguste rikkumist. Või noh, tema hinnangul on mingid jõud kaaperdanud Eesti riigilipu.
Sa oled ka vene troll või?
Mis kuradi põhiõigusi sul rikutakse?
Või läheb jälle kadakaeestlase soomekiitmine lahti?
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline