Ma ei suuda internetist EPL online'is sama artiklit küll üles leida, aga kel tänane leht käes [9.veebruar 2007] siis võib LK. 6 all keskel näha seda:
Kaitsevägi
Suur enamus ajateenistuse poolt
Kaitseministeeriumi tellitud uuringust selgub, et kohustuslikust ajateenistusest loobumist pooldab 19 protsenti Eesti elanikest (eestlastest 13%).
78 protsenti pooldab praeguse, kutselist kaitseväge ajateenistusega kombineeriva
süsteemi säilimist. BNS
Sundajateenistuse vastased
Selle uuringu tulemused tuleks Jürgen Ligile otsaette kleepida, et sellele härrale ükskord kohale jõuaks, et tema riikihävitav "kaitsestrateegia" kõlbab ainult oma istmiku puhastamiseks pärast mõningaid loomulikke toiminguid tualetis.Takishi kirjutas:Ma ei suuda internetist EPL online'is sama artiklit küll üles leida, aga kel tänane leht käes [9.veebruar 2007] siis võib LK. 6 all keskel näha seda:
Kaitsevägi
Suur enamus ajateenistuse poolt
Kaitseministeeriumi tellitud uuringust selgub, et kohustuslikust ajateenistusest loobumist pooldab 19 protsenti Eesti elanikest (eestlastest 13%).
78 protsenti pooldab praeguse, kutselist kaitseväge ajateenistusega kombineeriva
süsteemi säilimist. BNS
Samas muidugi ei saa kindel olla selle uuringu täpsuses...kuna ise olen kinni kiilunud õppeasutusse, ei ole hetkel ajalehte käepärast võtta. Ehk keegi valgustaks, millise uuringufirma ning millise valimi alusel on uuring läbi viidud? Tänud

Meie reliikvia on vabadus!
Meie reliikvia on au!
Meie reliikvia on au!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: alfa hotel ja 2 külalist