Gripen ja Fucs-i kommentaaride kohta pole minul kunagi midagi negatiivset olnud öelda ega ka mõelda. Lugupidamine ja austus on kaasnenud alati, kui olen lugenud, mida nad kirjutavad. Arvatavasti ka teistel kaasfoorumlastel.
Ei ütle ka praegu midagi halvasti.
Lihtsalt inimesed on erinevad.
Mõni osa inimestest on paremad, kui teine osa inimestest.
Olen enesekriitiline ja loen ennast halvema osa hulka.
Olin arvatavasti liialt kaastundlik, kui edastasin teadet: "ВМЕСТЕ ВАЛИМ КАНАЛЫ КООРДИНАТОРОВ СЕПАРАТИСТОВ!!!"
Tülitsemine on viimane asi, millega siin foorumis tegelda. Tunnistan, et Gripen-il ja Fucs-il on õigus ja kindlasti on meil huvitavam ja parem niimoodi Eestis saada operatiivset infot.
Arvatavasti olen ületöötanud ja tean
LIIALT palju, mis toimub Zello kanalites. Olen alates 16 aprillist salvestanud 24 tundi ööpäevas peamiseid Zello kanaleid Ukrainas. Tean, kuidas mardikad ründasid Maidan Odessa kanalit.
Uudiste väärtus on ajas muutuv. Ka Zello kanalites toimuva kohta informatsiooni aktuaalsus muutub.
Täpsemalt teemas
http://militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?f=35&t=32276
Ukraina ja Venemaa ZELLO kanalid. Salvestamine ja taasesitamine. Kasutajate järgi kommentaaride sorteerimine.
Gripen kirjutas:okupatsioon.com kirjutas:Palun aidake separatistide ZELLO kanalite töö lõpetada!
Miks sa tahad seda lõpetada?
Kust me siis operatiivset infot saame seal toimuva kohta?
Kui seda oleks vaja olnud kinni panna, oleks ammu kinni pandud
Fucs kirjutas:Gripen kirjutas:okupatsioon.com kirjutas:Palun aidake separatistide ZELLO kanalite töö lõpetada!
Miks sa tahad seda lõpetada?
Kust me siis operatiivset infot saame seal toimuva kohta?
Kui seda oleks vaja olnud kinni panna, oleks ammu kinni pandud
Täpselt
Некоторые [color=#0040BF][b]люди[/b][/color] лучше, чем некоторые [color=#0040FF][b]собаки[/b][/color].