Hertsogi tegemised
-
- Liige
- Kontakt:
Kõigepealt piltidest.
Objekt, mis vastu vaatab, on tugevalt alasäritatud. Ja valge tasakaal seetõttu kõvasti nihkes. Tundub, et mudel on üldtausta arvestades liiga tume ja oleks võinud käsitsi säriaega juurde panna.
Muidu igati korrektne teostus, aga on tiba monotoonseks jäänud. Eriti arvestades, et torni ja esisoomuse krobeline pind oleks toonimisele lisavõimalusi pakkunud.
Paistab, et vene tankiroheline ei ole masina vuntsimise seisukohalt just lihtne värvivalik.
Objekt, mis vastu vaatab, on tugevalt alasäritatud. Ja valge tasakaal seetõttu kõvasti nihkes. Tundub, et mudel on üldtausta arvestades liiga tume ja oleks võinud käsitsi säriaega juurde panna.
Muidu igati korrektne teostus, aga on tiba monotoonseks jäänud. Eriti arvestades, et torni ja esisoomuse krobeline pind oleks toonimisele lisavõimalusi pakkunud.
Paistab, et vene tankiroheline ei ole masina vuntsimise seisukohalt just lihtne värvivalik.
Kuradi kahju, et käimatõmbamine ära jäi. Tuleb konstateerida, et juba valmis. "Kähkukas" isegi Hertsog töötempot arvestades.et praegu läks pinki selline projekt, mille peale fossil, von manstein ja teised vanameistrid saab korralikult käima tõmmata
no see käis kuba tõesti ruttu! alles mainisid, mis see oli eelmine nädal lõunakas, juba ma vaatasin et kommentaarid juba lehe edasi keeranud. mis mudelisse puutub, eks selle ala asjatundjad ole oma sõna öelnud. eks saa seda laivis ka kunagi näha ja katsuda. mulle muidu meeldib.
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 

nii hävitavat hinnangut pole siin foorumis ammu näinud
isegi see õnnetu T-28 järelkaja oli sellega võrreldes lapse lalin. a no kui nii siis nii. pole mdiagi vaielda. eks tuleb venelastest mõni aeg jälle eemal hoida ja oma liistude, ehk fritsude juurde jääda.
aga tänud arvamuste eest. eks see jossi ehitamine oli jah selline endalegi naljakalt kiire projekt. põhiliselt huvitaski mind see, kas vallejodest annab mingit 4BO-laadset asja kokku keerata. selles osas võib projekti mõningate mööndustega õnnestunuks lugeda. kuna vene tehnika pole mulle eriti kunagi sümpatiseerinud, siis tõesti, väga ei viitsinud tuulata ka selle tanki kohta. uskusin seda, mis Dragon kirjutas... õigemini ei uskunud, kuid ei viitsinud kontrollida.

aga tänud arvamuste eest. eks see jossi ehitamine oli jah selline endalegi naljakalt kiire projekt. põhiliselt huvitaski mind see, kas vallejodest annab mingit 4BO-laadset asja kokku keerata. selles osas võib projekti mõningate mööndustega õnnestunuks lugeda. kuna vene tehnika pole mulle eriti kunagi sümpatiseerinud, siis tõesti, väga ei viitsinud tuulata ka selle tanki kohta. uskusin seda, mis Dragon kirjutas... õigemini ei uskunud, kuid ei viitsinud kontrollida.

https://www.facebook.com/panzerwerke
Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
See on tegelikult natuke vale lähenemine mudel venelaseks, sakslaseks ja jumalteab kelleks jagada, kuigi ma ise kipun ka seda sageli tegema. Mudel peaks olema mudel - lihtsalt tehnilise ühiku vähendatud koopia ja olenevalt eraldusmärkidest läheb talle erinevat tooni värv selga.
Aga noh, vaata, kes räägib - ma ise teen ju ka ainult natsitanke, sekka ka üks natsisoomlaste masin ja üks väikeste natsieestlaste Renault.
Aga noh, vaata, kes räägib - ma ise teen ju ka ainult natsitanke, sekka ka üks natsisoomlaste masin ja üks väikeste natsieestlaste Renault.
-
- Liige
- Kontakt:
Ehh, pole ta nii hull midagi. Aga see krobeline valutekstuur lausa nõuab pesuga rõhutamist.nii hävitavat hinnangut pole siin foorumis ammu näinud isegi see õnnetu T-28 järelkaja oli sellega võrreldes lapse lalin.
Ja kui siis pildistamisel jälgida, et valgus ikka eestpoolt langeks, peaks mudeli kunstiline väärtus kõvasti tõusma.
Kui üle pildistada ei viitsi, siis keera värvid tiba punasema poole ja ürita natuke valgust lisada, jääb ehk etem.
-
- Liige
- Kontakt:
Et siis ei oleks niisama targutamine, võrdluseks kaks pilti:

Ülemine on originaal, kõvasti sinise poole nihkes.
Usutavasti on mudel sarnane alumisele fotole. Ja oh imet, täpitamise teel tekitatud effektid on ka kohe hoomatavad.
Tüüpiline probleem kehva valgusega pildistades. Õnneks annab asja siluda.

Ülemine on originaal, kõvasti sinise poole nihkes.
Usutavasti on mudel sarnane alumisele fotole. Ja oh imet, täpitamise teel tekitatud effektid on ka kohe hoomatavad.
Tüüpiline probleem kehva valgusega pildistades. Õnneks annab asja siluda.
on ja ei ole ka. tunnen saksa tehnikat enamvähem talutavalt (st oluliselt paremini kui vene või ameerika oma) ning see on kuidagi (mitte ideoloogilistel põhjustel) oluliselt südmaelähedasem. seega läheb ilmselt fritsude masinatesse rohkem mm.. ma ei tea midagi, mida võiks nimetada austinpauerslikult "mojo". selle jossi kohta ütlen, et tegin ta ära. tahtsin värvi proovida. haltuurat ei tahtnud väga teha. värvisin. täpitasin. pesin. tegin veermiku ka. pigmendid, harilik pliiats, metallik, läige, jooksurajad'n'shit...See on tegelikult natuke vale lähenemine mudel venelaseks, sakslaseks ja jumalteab kelleks jagada, kuigi ma ise kipun ka seda sageli tegema. Mudel peaks olema mudel - lihtsalt tehnilise ühiku vähendatud koopia ja olenevalt eraldusmärkidest läheb talle erinevat tooni värv selga.
no a kõigest hoolimata on see tank minu jaoks paras peldik. hunnik lolli vene rauda, mida toodeti tööstuslikus koguses. ei ole seal minu jaoks ei mingit inseneritöö geniaalsust, ei disaini puutuvat kenadust. värv on kah igav. laiutan käsi...
aga tänud mansteinile pildivuntsimise eest.
jonn on sees ja enne siia teemasse uut asja ei tule, kui see masin on korralikus valguses üles pildistatud!

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
kuna olen ametis nende õnnetute nägude rüvetamisega teises teemas, siis siia teen väikese kokkuvõtte hoopis karbivirna lisandunud vidinatest:

von "kuradi" mansteini mõjutustel

uue roomikuga versioon, mida katsetati Ardennides, kuid seeriatootmisse jõudis alles märtsis 45. sellega on plaan octopus-camo, rohelise ja kollasega. nii nagu viimane sats neid tehasest tuli.
no kahte järgnevat pole vaja kommenteerida, mina ju...

von "kuradi" mansteini mõjutustel

uue roomikuga versioon, mida katsetati Ardennides, kuid seeriatootmisse jõudis alles märtsis 45. sellega on plaan octopus-camo, rohelise ja kollasega. nii nagu viimane sats neid tehasest tuli.
no kahte järgnevat pole vaja kommenteerida, mina ju...

oi ära räägi jah, ma ise tõmbasin ka tati kurku, kui selgus et see masin on juba täitsa müügil...

-
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline