Eesti poliitelu eile, täna ja homme.
Re: Eesti poliitelu eile, täna ja homme.
Aga võib-olla peab Ratas Kallase moodi ka kaht erinevat läbirääkimist praegu ja kui Kallase pakutu ei sobi, siis saab KE + EKRE + I kaardi välja käia.
Ratasel isiklikult selle vastu midagi pole ma arvan, kuna kohe pärast valimiskaotuse tunnistamist kinnitas ta, et teeb kõik mis võimalik, et KE oleks järgmises valitsuses sees.
https://poliitika.postimees.ee/6538787/ ... a-ratasega
Ratasel isiklikult selle vastu midagi pole ma arvan, kuna kohe pärast valimiskaotuse tunnistamist kinnitas ta, et teeb kõik mis võimalik, et KE oleks järgmises valitsuses sees.
https://poliitika.postimees.ee/6538787/ ... a-ratasega
Eestis on ärksad vanurid, vilunud internetikasutajad ja mitmekordsed E hääletuse veteranid - annavad progressiiivsetele noortelegi silmad ette...Troll kirjutas:
Ma ei saa midagi teha, sellised tulemused PAISTAVAD ebanormaalsetena. Kolmekordne edu parteitulemuses järgmise ees, kaheksa enim e-hääli saanuid kõik Reformikate seast. Senised vabandused a'la "reformikate poolt hääletavad noored arvutiga harjunud kodanikud" ei mängi nüüdsel ajal kuidagi välja, pole sellist vahet valijagruppide seas.

"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
No Helme ju lubab vähemalt brigaadi + kaugõhutõrje üksus + vähemalt 8 lennulkit + veel sõjalaevadMartin Peeter kirjutas:AMvA kirjutas:
EKRE pakkumine oli 2,6%. Kusjuures samas lubati kõvasti suurendada NATO liitlast kontingenti kohapeal. See lisa 0,6% kulub täpselt ära selle suurema kontingendi paigutuskuludeks, seega jääks ikka ainult 2% iseseisva kaistevõime arendmiseks
Liitlaste vastuvõtukulud on praegu alla 0,1% SKTst. Ja ei too tänapäevases olukorras keegi meile brigaadi. Peame olema õnnejunnis, kui saaks kas või pisikese USA roteeruva kontingendi ja KÕT, aga ei ole siiani saanud.
Mesasi trollivabriku halvasti koostatud feik see nüüd on? Oled üldiselt jätnud infot analüüsiva inimese mulje...Svejk kirjutas:
Eestis on ärksad vanurid, vilunud internetikasutajad ja mitmekordsed E hääletuse veteranid - annavad progressiiivsetele noortelegi silmad ette...![]()
See statistika (ja ka palju muud) on üleval siin:
https://www.valimised.ee/et/valimiste-a ... statistika
sealne pilt on selline:

Ei RK2015 ega ka RK2019 aasta numbritest küll midagi sellist kokku ei tule
Gideonic, see süvariigi propa mida sa postitad 
Kasutasin käigu pealt, ilma kontrollimata, mulle sümpaatse ja autoriteetse inimese käest pärit infot...Gideonic kirjutas: Mesasi trollivabriku halvasti koostatud feik see nüüd on? Oled üldiselt jätnud infot analüüsiva inimese mulje...
Käesoleva situatsiooniga seoses esitasin talle järelepärimise info päritolu kohta...
P.S.
Info algupära niivõrd-kuivõrd kindlaks tehtud: Harri Kingo
Viimati muutis Svejk, 06 Mär, 2019 17:51, muudetud 1 kord kokku.
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
Kahjuks jäin hiljaks (ja arvuti kehvema kvaliteediga JPGd ei teinud ka) aga lekitan valitsuse kurikavala plaani järgmiste e-valimiste vanuserühmade jaotuse osas:

Et nüüd keegi ei solvuks, siis mainin et ise ma pole Reforimerakonda (ega ka Keski) kunagi valinud, kuigi olen e-hääletanud alates 2007. Nende selliselt ebaproportsionaalne edu tundub tõepoolest kahtlane, kuigi mitte ka päris võimatu (arvestades et tegu on ringkondade esinumbritega, ning enamikes ringkondades olid kollased juhtivad). Kasvõi rahva rahustuseks tuleks seda minumeelest täiendavalt kontrollida küll.

Et nüüd keegi ei solvuks, siis mainin et ise ma pole Reforimerakonda (ega ka Keski) kunagi valinud, kuigi olen e-hääletanud alates 2007. Nende selliselt ebaproportsionaalne edu tundub tõepoolest kahtlane, kuigi mitte ka päris võimatu (arvestades et tegu on ringkondade esinumbritega, ning enamikes ringkondades olid kollased juhtivad). Kasvõi rahva rahustuseks tuleks seda minumeelest täiendavalt kontrollida küll.
Minu poolt toodud graafikud küll feik ei ole, arvatavasti pidas Gideonic silmas viimast vanusegruppide graafikut.Svejk kirjutas:Kasutasin käigu pealt, ilma kontrollimata, mulle sümpaatse ja autoriteetse inimese käest pärit infot...Gideonic kirjutas: Mesasi trollivabriku halvasti koostatud feik see nüüd on? Oled üldiselt jätnud infot analüüsiva inimese mulje...
Käesoleva situatsiooniga seoses esitasin talle järelepärimise info päritolu kohta...
P.S.
Info algupära niivõrd-kuivõrd kindlaks tehtud: Harri Kingo
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Jah, Trolli graafikud on ERR uudisest: https://www.err.ee/916297/riigikogu-val ... rmierakond
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Just. Vabandust kui see kuidagi ebaselgeks jäi. Samuti oli viimase graafiku puhul tegemist satiiriga, mida ei tuleks tõsiselt võtta. Kui kellelegi tundus, et see läks üle piiri, siis eemaldan selle ära.Troll kirjutas:Minu poolt toodud graafikud küll feik ei ole, arvatavasti pidas Gideonic silmas viimast vanusegruppide graafikut.
Iseenesest muret eeldatust oluliselt ebaproportsionaalsemateks osutunud valimistulemuste pärast mõistan samuti. Küll ei jaga hüsteeriat kütvaid inf-ops väljakutseid, koheselt tõrvikute ja hangude järgi haarata (mida õnneks siin foorumis pole olnud).
Trolli postitus on ju selgelt eritletud "quote"Kriku kirjutas:Jah, Trolli graafikud on ERR uudisest: https://www.err.ee/916297/riigikogu-val ... rmierakond
Palun turmtuli kanda üle minu pihta jagamatult...
Harri Kingo saatis sulle selle erakirjas või on kuskil avaldanud ka?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Suutsin jälitada info algupera lihtmeetodil kuni Harri Kingo`ni.Kriku kirjutas:Harri Kingo saatis sulle selle erakirjas või on kuskil avaldanud ka?
Vahelüli jätan siinkohal enda teada, sest tegemist on mu hea sõbra/võitluskaaslasega, kes milleski süüdi ei ole..
Ma saan siis aru, et Harri Kingo ei ole seda graafikut siis kuskil avaldanud, vaid levitab isiklikke kanaleid pidi?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Mina viskasin selle välja ja panid rahanumbri ka - tänasele 600 miljonile tuleb lisada kaks korda niipalju (ja võibolla rohkemgi).Siin üks kaasfoorumlane viskas välja väite, et Eesti on võimeline ennast Venemaa vastu 1:1 ise kaitsma, aga seda numbrit, mis selleks vaja on ei taha ta kuidagi avaldada.
See lisakulu arv on vaid natuke suurem kui välja loobitud arutu pensionitõus 700 euroni kuus. Kas see 700 mitte baaspension Soomes pole?
Kui meil jääb "erakorraline pensionitõus" ära, ei juhtu meil midagi ja pensionärid ei torma vale trikolooriga vene tanke tervitama kohe kindlasti.Oled sa kunagi mõelnud selle üle, et kui iseseisev kaitsevõime ajada absoluutseks aksioomiks, siis mingi hetk tekib seis, et nö. kaitstavad tervitavad okupeerijaid lillekimpudega, kuna elu on väljakannatamatu?
Lihtsalt see "iseseisev kaitsevõime" on meil tegelikult üsnagi käeulatuses juba, see vajab tõesti ühe koma teise ära unustamist ja mõnes kohas rihma pingutamist, aga see on tehtav ja peale seda ei hakka näljapaistetuses pensionärid tänaval meelt avaldama. Saavad oma indekseeritavat pensionit edasi ja kellele sellest ei piisa, siis omagu lapsi või tehku tööd lisaks. Lisaks tuleb nähtavasti naiste kohustuslik ajateenistus ja 50-aastased reservväelased hakkavad käima õppekogunemisel nagu Iisraelis käivad, aga noh, ikka parem kui uus märtsiküüditamine.
Kui keegi ütleks, et me tõstame kaitsekulud aastas 1,8 miljardini (Soomes on 2,5-2,8 miljardit) ja selle nimel võtame ära sinu 500 eurose kolme lapse toetuse ja tõstame üksikisiku tulumaksu tagasi 26% peale nagu 2000ndate alguses oli, siis ma ilmselt vaikselt ohkaks, aga nõustuks, sest puudujäägid ja valitsev vaesus on liiga hästi selleks selge.
Me oleme lihtsalt endale märkamatult saanud küllalt rikkaks, et raha meil tegelikult juba oleks kah. Küsimus on teatud arusaamade muutmises ja teatud realiteetidega leppimises ühiskonnas.
Selles ma olen üsna veendunud, et kui me järgmise 5a jooksul viime need kulud 1,8 miljardi suurusklassi, hakkab Eesti olema 10 a pärast igati tõsiseltvõetav militaarmaa, kelle suhtes ka Kreml kobiseb vähem ja on ettevaatlikum.
Viimati muutis Kapten Trumm, 06 Mär, 2019 19:06, muudetud 3 korda kokku.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: plärmo ja 3 külalist