Kokkusaamised
- Seersant Steiner
- Liige
- Kontakt:
Re: Kokkusaamised
ma pooldan grillõhtat kuna teraapia hea grilliga on parem kui ilma
Ilusa ilmaga võiks tõesti väljas olla. Minu pool koht vaba ja grillgi olemas ning õunu saab ka peale hammustada. Aga Kullos võiks ennem kokku saada ja siis otsustab.
Anton - horridoo!
Ja oligi ilus ilm. Igal aastal küll oktoobri klubi õues grillides läbi viia ei kannata. Täna olime kella poole kümneni väljas ja kaks kanget koguni lühikeste pükstega ning üks neist T-särgi väel. Ajal kui Mehise juurde jõudsime hakkas valgus tasapisi taanduma ja see on ideaalne aeg vaimude pildistamiseks.

Ärksamad nägid isegi Vlad Dracula ära

Mingeid kooljanäoga tegelasi liikus veelgi.

Lennuraja ääres hääletamine on küll "eriti mõtekas".

Kas Teise Maailmasõja aegne sild ka tänapäevast tehnikat kannab? Auto vast ei ole probleem, igatahes Kristjan lahkus täiesti terve silla sektsiooiga.

Silla laotaja pole küll päris korras aga selles ei ole tänased katsetused süüdi.

Autodest tean ma nii mõndagi, soomustehnikast ka üht-teist aga seda, et sellel lennukil on neli mootorit pidi mitu lendurit mulle kinnitama enne kui uskuma jäin.

Fredi 1:144 oma teada headuses.

Simmtanni 1:24 oma ... . Eks me kunagi näeme.

Kui järgmist korda ka õues peame siis peab vist talvekamode peale mõtlema hakkama.
Toomas

Ärksamad nägid isegi Vlad Dracula ära

Mingeid kooljanäoga tegelasi liikus veelgi.

Lennuraja ääres hääletamine on küll "eriti mõtekas".

Kas Teise Maailmasõja aegne sild ka tänapäevast tehnikat kannab? Auto vast ei ole probleem, igatahes Kristjan lahkus täiesti terve silla sektsiooiga.

Silla laotaja pole küll päris korras aga selles ei ole tänased katsetused süüdi.

Autodest tean ma nii mõndagi, soomustehnikast ka üht-teist aga seda, et sellel lennukil on neli mootorit pidi mitu lendurit mulle kinnitama enne kui uskuma jäin.

Fredi 1:144 oma teada headuses.

Simmtanni 1:24 oma ... . Eks me kunagi näeme.

Kui järgmist korda ka õues peame siis peab vist talvekamode peale mõtlema hakkama.
Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
-
- Liige
- Kontakt:
Väga tore oli. Kalle lennuk küünaldest maandumisrajal oli juba kohaletulekut väärt. Pimedusevürst rumeeniast oli ka kenasti kohal...
Järgmise korrani ja siis peab vist küll siseruumidesse kolima, või vähemasti tehisvalguse kohale tassima
Järgmise korrani ja siis peab vist küll siseruumidesse kolima, või vähemasti tehisvalguse kohale tassima

- Seersant Steiner
- Liige
- Kontakt:
pimedusevürst tuleb kohale ka järgmiseks korraks aga siis juba oma sõpradega!!!
Mina võtan kolmapäeval oma kroompaagist kõverpeegli kaasa ja lähen Kullosse.
Toomas
Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Üritan samuti kolmapäeval kohale jõuda.
Urmas.
Urmas.
Nüüd siis jälle talvereziimil.
Kolmapäeval näidati Kullos:

Ja siin on autorid. Kes foorumitm kauem on jälginud oskavad tööd ja tegijad kokku viia.

Toomas
Kolmapäeval näidati Kullos:

Ja siin on autorid. Kes foorumitm kauem on jälginud oskavad tööd ja tegijad kokku viia.

Toomas
-
- Liige
- Kontakt:
Palju põnevaid projekte.
Eriline huvi oleks teada saada "nuditud" porilapakatega T34 autorit. Päris originaalne lahendus.
Ja vaoina võitleja on superklass. Kahju, et ainuke foto on nii väheillustratiivne.
Eriline huvi oleks teada saada "nuditud" porilapakatega T34 autorit. Päris originaalne lahendus.
Ja vaoina võitleja on superklass. Kahju, et ainuke foto on nii väheillustratiivne.
T 34 kuulub Andrusele.von manstein kirjutas: Eriline huvi oleks teada saada "nuditud" porilapakatega T34 autorit. Päris originaalne lahendus.
Toomas
-
- Liige
- Kontakt:
Ei noh, selge siis.. Kohe oli näha, et säherdune lõikumine pole asjaarmastajate jaoks.
Kuna sarnane teema on andrusanil ka suht värskest ajajärgust:
http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... 45&t=24218
siis eeldaks, et autoril on midagi südamele kripeldama jäänud?
Ehk tuleb ka teemakohane postitus ajalooliste viidetega? Oleks väga hariv..
Kuna sarnane teema on andrusanil ka suht värskest ajajärgust:
http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... 45&t=24218
siis eeldaks, et autoril on midagi südamele kripeldama jäänud?
Ehk tuleb ka teemakohane postitus ajalooliste viidetega? Oleks väga hariv..
Kokkusaamised on alati põnevad ja harivad üritused, aga alati ei jõua vist kuulata mida kõik räägivad. Nii ongi mul vist kuulmata jäänud, et Andrus nüüd mudeliehitusega raha teenib:) Sest kes pole asjaarmastaja, see on ju poff ja see ju tähendab, et ta saab oma töö eest ka palka?von manstein kirjutas:Ei noh, selge siis.. Kohe oli näha, et säherdune lõikumine pole asjaarmastajate jaoks.
..

Kk
Võtaks kolmapäeval Kullos aasta kokku.
Toomas
Toomas
-
- Liige
- Kontakt:
Plaan hea, proovib aega võtta ja kohale ilmuda.
Kas see aasta kusagil söögi/joogikohas ka trehvab, nö pisike nokitsejatejõul nagu eelmine aasta ? See oleks tore.
Kas see aasta kusagil söögi/joogikohas ka trehvab, nö pisike nokitsejatejõul nagu eelmine aasta ? See oleks tore.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline