Mis Ukrainas toimub? vol.4

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Suletud
Kasutaja avatar
ambur123
Liige
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.4

Postitus Postitas ambur123 »

No aga vaata palun minu tänased postitused (ja sealsed viited) veel kord üle ning siis kuuled oma kõrvaga, millisest lausest jutt.
Liige

Postitus Postitas Avatar »

Manused
C1Bl3O4XAAAWwVG.jpg
Kasutaja avatar
ambur123
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ambur123 »

GoogleTranslator eestikeelne tõlge (mille tase on kohati suht jama) võib olla veidi eksitav, sest "Ukraina okupatsioon" on kaheti mõistetav: nii Ukraina kui maa okupeerimisena kui ka Ukraina tehtava okupatsiooniga (põhimõtteliselt sama nagu nõukogude okupatsioon).

Minu keeleteadmised on järgmised: Ukrainskaja okupatsija - Ukraina [poolne] okupatsioon, okupatsija Ukrainõ - Ukraina [kui riigi] okupeerimine (st kellegi teise poolt). Kui paned seal keelevalikuks inglise keele, siis tuleb see vahe Translatoris ka selgemalt välja: УКРАЇНСЬКА ОКУПАЦІЯ - ЦЕ ТИМЧАСОВО vasteks antaksegi UKRAINIAN occupation - a temporary. Ja veel üks asi: selle üle pole mõtet pikalt kirjutada, sest kui tekst oleks olnud õige, siis poleks vastaspool sellest meediamulli tegema hakanud.

Minu meelest läheb meievaheline praegune kirjutamine natuke mööda siinsest teemast ja asja põhisisust: keelevääratus ja selle kasutamine vastase propas. Seetõttu ma lingivistika ja grammatika lahkamisega foorumit rohkem ei risusta.

PS: ega igaüks, kes Vene meediast meeldivama või ebameeldivama uudise siia paneb, ei ole veel kohe troll :) potentsiaalse vastase inforuumis tuleb ka liikuda, kasulik mitmes plaanis.
Sektor gazovoi ataki
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sektor gazovoi ataki »

Lvovi kandis süüdati S. Bandera sünniaastapäeval kohalike metsavendade punker-muuseum. Punkris asus kunagi trükikoda. Poleks vist eriline uudis, aga ka Viljandimaal toimus oktoobri lõpus sama asi.

http://www.newsru.com/world/03jan2017/museum.html

https://www.pilguheit.ee/article/901073 ... leleekides
Liige

ambur123 kirjutas: ...siinsest teemast ja asja põhisisust: keelevääratus ja selle kasutamine
Teema on sama nagu Mailise ja Allari ühtimisel. Või Arnoldi võidupühal. Või usumehe ristimärgi tegemisest natsitervituse narratiivi loomine. Või lipsu söömine. Vene trollivabrik venitab naba paigast, et midagi välja imeda. Milleks neid aidata?

він просто використав не правильну граматичну форму для передачі possessive власного

окупація чого/кого? України
відповідна окупація яка? українська

формально вірно, але граматична форма не дає однозначного тлумачення бо москалі і хахли застрибали від радощів що він то ніби то обмовився тобто мав саме на увазі окупацію Україною

але це інший відміннок -
окупація ким/чим? Росією
окупація чия? Російська

заспокойтеся і не рознганяйте зраду там де її нема
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Vabandust OT pärast:
Sektor gazovoi ataki kirjutas:Viljandimaal toimus oktoobri lõpus sama asi.
Viljandimaa punker on minu kodu lähedal ja see oli nagunii juba ära seenetanud ja kokku kukkumise lähedal. Nüüd vähemalt sai kindlustusest raha uue jaoks (ei, ma ei vihja millelegi). Seal oli pliit sees, uks lahti ja matkaseltskonnad käisid ööbimas, nii et see võis vabalt olla tavaline olmepõleng.
Avatar kirjutas:Teema on sama nagu Mailise ja Allari ühtimisel. Või Arnoldi võidupühal. Või usumehe ristimärgi tegemisest natsitervituse narratiivi loomine. Või lipsu söömine. Vene trollivabrik venitab naba paigast, et midagi välja imeda. Milleks neid aidata?
Mulle meenus likviidsuse likvideerimine :)

Mis teha, juhtub.
Jura
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Jura »

Ukrainas hakatakse tootma M16-t ?

http://informator.media/archives/201001

Otsisin, aga ei leidnud - mis versioon/mudel M16-st see WAC47 küll olla võiks?

Ja see Aeroscraft koos M16-ga annab linke ainult sellesamale uudisele.
Aeroscraft üksi annab viite tsepeliinitootjale.

Kuidagi kahtlane on see lugu :google:
alban
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alban »

Jura kirjutas:Ukrainas hakatakse tootma M16-t ?
Tsiviilversiooni ehk AR-15 toodetakse juba mitu aastat Ukrainas.
http://www.thefirearmblog.com/blog/2016 ... 5-ukraine/
aht0
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas aht0 »

huvitav kas ta arvaks sama kui sakslased Alsace-Lorraine Prantsusmaa käest endale krabaks..
Liige

Donbassi lapsed mängivad miinidega, ehk kuidas toodetakse psühholoogilise sõja laskemoona.
tunnetusliku ebakõla loomine.jpg
Meenutan - Männiku polügoonilt pätsatud RPG-varred olid ka mulle lapsepõlves väga sümpaatsed. Paraku nõukaajal ei olnud kedagi seda õudust pildi peale võtmas ja minu troostitule saatusele kaasa elamas. Oh -oh...
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ruger »

SEPKA-DNR-is võitlevatele separatistide üksustele antavad isikut tunnistavad laibakad kannavad BC Rossija-Vene armee kirjeldust. Kui autentsed need on on omaette küsimus. Loodetavasti pole tegu photoshopiga.
Pilt
https://twitter.com/GirkinGirkin/status ... 4856970240
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist