Jüri Liim vedas minema kaks punamonumenti

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
Suletud
Wiking
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wiking »

Karuke kirjutas:Tühi jutt vaid...
On või :?: :D
Ma näen, et su südant kripeldab koguaeg midagi, aga ju on's siis põhjust ka.

Enne kui kedagi varguses süüdistad, siis oota ära ka kohtuotsus. Kui see on vargus, siis Liimi poolt sinna kutsutud televisioon on varguse kaasosalised, järelikult tulemas suurematsorti kohtuprotsess :lol: Süüdistada võib, muidugi, alati. Eks see peegeldab ühiskonna valukohti.
Kasutaja avatar
medal
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas medal »

krizz kirjutas:Kuna okupatsioon oli (ja osal Eesti territooriumil ikka veel on) ebaseadslik, on selle okupatsiooni tekitatud risu samuti ebaseaduslik ja kuulub EV taastamise tõttu likvideerimisele :!:

PS! Okupatsioon ei ole veel lõppenud. Paet, Ilves jne võivad ju arvata.
Maja kus ma elan on ehitatud samuti Nõukogude okupatsiooni ajal. Kas ka see tuleb lammutada?
Kasutaja avatar
krizz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krizz »

Esiteks tuleb ära defineerida mõiste risu!

Ennekõike käib selle alla okupatsiooni kuritegeliku ideoloogiat kandvad rajatised.

PS! Paljud meist on ka valmistatud nõukogude ajal. Ega meid ei pea siis seepärast maha lööma...

Ei maksa siin absurdsusesse langeda!
* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
Kasutaja avatar
wudu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas wudu »

Wiking ja kirzz

Teie olete suured patrioodid ja kõige õigemad eestlased.
Au ja kiitus teile selle kõige eest.

Loodan, et te ei jää ainult leppimatuteks kommunistide suhtes vaid kõigi võõrste ideoloogiate, religioonide, maailmavaadete suhtes mis on meie kodumaad ajaloo jooksul vallutanud, meie esivanemaid rõhunud ja tapnud ....
Me oleme ju siin, et isamaad kaitsta. Aga prantslased on ju ka siin, et oma isamaad kaitsta. Kellel siis õigus on?
Erich Maria Remarque “Läänerindel muutuseta”
Kasutaja avatar
krizz
Liige
Kontakt:

Pean ennast tavaliseks ja enam-vähem norm. eestlaseks.

Miks ma kommusid ei salli? Sest perekonna sees on alati mäletatud nende veriseid tegusid, mis meid ja enamust eestlasi valusalt puudutas. Kõige hullem on see, et siiamaani pole neid kuritegusid hukka mõistetud. Käib mingi vingerdamine, nii meil kui ka läänes. Venemaast ei maksa siin rääkidagi...
Loodan, et te ei jää ainult leppimatuteks kommunistide suhtes vaid kõigi võõrste ideoloogiate, religioonide, maailmavaadete suhtes mis on meie kodumaad ajaloo jooksul vallutanud, meie esivanemaid rõhunud ja tapnud ....
Pean tunnistama, et olen õigeusklik. Õnneks oli ristiusk rahumeelselt jõudnud meie maale juba ammu enne röövvallutajate tulekut. (PS! vähemalt õigeusku on rahumeelselt mindud.) Loodan, et ma nüüd väga sind ei hirmuta :roll:
Viimati muutis krizz, 11 Juun, 2008 19:08, muudetud 1 kord kokku.
* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

Mees tegelegu asjalike asjadega, mitte ärgu vinnaku tagahoovidest kujusi. Näiteks olete tähele pannud, et siiani tähistame venelaste tähtpäevi. 1 mai töörahvapüha ja millegi pärast meil samal ajal kalendris punasena Kevadpüha. 9 mai venkudel Võidupüha ja meil jällegi punasena mingi Euroopa päev. On see kokkusattumus või vaikne persse pugemine. Muud maad tähistavad võidupüha 8 mai
Henn
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Henn »

Paistab, et mõne meelest oli kommunism ja okupatsioon täiesti norm nähtus ja sada miljonit inimest löödi maailmas kommunistide poolt täie õigusega maha. Ka Eestis tapeti ja küüditati "seaduslikult". Sest kommunismi pole ju maailma mastaabis kuritegelikuks kuulutanud, Nürnberg II-e pole olnud - kuidas siis keegi tuleb ja ja viib kommunistide monumendid ajaloomuuseumi. Lubamatu! Paneme aga Välisministeeriumi ette Lenini tagasi ja Balti jaama juurde punaste riigipöörajate kuju - nende äraviimine oli ju ka vargus, sest keegi ei küsinud ka siis kuju omanikult, Kommunistlikult Parteilt või ENSV Ülemnõukogu presiidiumilt või Täitevkomiteelt või rajoonikomiteelt luba. :evil:

See ei mahu mõnele pähegi, et kogu nõukogude võim Eestis oli kuritegelik ja ebaseaduslik. Ebaseaduslikult anastatud ja okupeeritud maale püstitatud okupatsioonireziimi triumfikujud on samuti ebaseaduslikud. Kaitstes okupatsiooni tagajärgi, kaitstakse ja püütakse legaliseerida ka okupatsiooni.
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

Varsti saavad mehel kujud otsa, hakkab inimeste kodudes käima kommunismi asju teisaldamas. Mul kollektsioonis mõni viisnurgaga kiiver ja mõned medalid, pean ära peitma, järski Liimile ei meeldi. Tagahoovist kujude vinnamine ei vaja mingit julgust ega mõistust.
Wiking
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wiking »

ictta kirjutas:Varsti saavad mehel kujud otsa, hakkab inimeste kodudes käima kommunismi asju teisaldamas. Mul kollektsioonis mõni viisnurgaga kiiver ja mõned medalid, pean ära peitma, järski Liimile ei meeldi. Tagahoovist kujude vinnamine ei vaja mingit julgust ega mõistust.
Ole nüüd mõistlik, kes sul neid kulinaid ikka ää kraapima hakkab. :D

Ja kui rääkida neist "kujudest", siis need ei saa niipea otsa, pole seda kartustki. Eesti on nendega tihedalt üle tipitud. Mul siin käisid hiljuti Taanist külalised, sai tehtud korralik tuur üle Eesti ja neilgi oli küsimus: "Miks meil seda vana kommunistlikku saasta niipalju mööda Eestit üleval on, kas on nii magusasti hinges, et ei taha enam loobuda." Tegin siis selgeks, et eks teatud rahva osal on ta kindlasti magusasti hinges, sellest osast ka suur % võimul. Mis rahvas tahab, see ei huvita ammu juba kedagi.
Karuke
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Karuke »

Wiking kirjutas:
Karuke kirjutas:Tühi jutt vaid...
On või :?: :D
Ma näen, et su südant kripeldab koguaeg midagi, aga ju on's siis põhjust ka.

Enne kui kedagi varguses süüdistad, siis oota ära ka kohtuotsus. Kui see on vargus, siis Liimi poolt sinna kutsutud televisioon on varguse kaasosalised, järelikult tulemas suurematsorti kohtuprotsess :lol: Süüdistada võib, muidugi, alati. Eks see peegeldab ühiskonna valukohti.
Ei kripelda miski. :D
Ma lihtsalt ei usu kivikeste ja muu säärase "ideoloogilisse jõudu"
Olgu seal kirjas mis tahes - kuid nii mina kui sina teame, et see on vale.
Nii on need monumendid rohkem pilkeks neile kes need püstitas.
Samas ei ole ma teisaldamise vastu.
Seaduslikult - mittetulundusühing näiteks, sihtotstarbeliselt taolise kraami kokkukogumiseks.
Selgitada, veenda, osta annetuste eest jms.
Ja siis "Nõuk perioodi parki" piletiragaga kulu ja vaeva tagasi teenima.
Pole midagi võimatut.
Eks ju? :D
Mis varguse süüdistust puutub - siis tsiteerin ajakirjandust, ei rohkem... :D

Isiklikult mina nimetaks seda teistmoodi - see on vajadus saada tähelepanu osaliseks, võibolla edevus.
Sõnaga - pole tähtis mida sinust kirjutatakse - peaasi, et kirjutatakse.
Show ja showbisnisi reeglite järgi.
Ainult, et mida rohkem skandaale nende monumentide ümber üles keerutada - seda kindlamini nad oma kohtadel seisavad
Seepärast tundub mulle, et antud aktsiooni resultaat on täpipealt vastupidine justkui soovitule.

See on minu isiklik arvamus toimuvast :wink:
Mitte millal vaid miks?
KÕIK KARUKESTEST
Kasutaja avatar
harri13
Liige
Kontakt:

kuupäevad

Postitus Postitas harri13 »

ictta kirjutas:Mees tegelegu asjalike asjadega, mitte ärgu vinnaku tagahoovidest kujusi. Näiteks olete tähele pannud, et siiani tähistame venelaste tähtpäevi. 1 mai töörahvapüha ja millegi pärast meil samal ajal kalendris punasena Kevadpüha. 9 mai venkudel Võidupüha ja meil jällegi punasena mingi Euroopa päev. On see kokkusattumus või vaikne persse pugemine. Muud maad tähistavad võidupüha 8 mai
1. mai-Kevadpüha osas ei oska midagi öelda, küllap seotud volbriööga, aga EAKL korrladas see päev demonstratsiooni(põhivärv oli sinine) ja Taliga ütles, et tuleb lahti saada kommunistlikust maigust, ehk teisisõnu 1. mai on lihtsalt NSVL poolt ära lörtsitud
8-9. mai-9. mai 1950 teatas Prantsuse välisminister Schumann, et võiks rajada Euroopa Tearse-ja Söeühenduse, mida on peetud EL rajamise alguseks. terve Euroopa tähistab Euroopa päeva ja teatavasti paneb Eesti valitsus oma pärjad 8. mai IIms monumentidele
Elagu Eesti Wabariik!
Peaasi et oleksime iseseisvad ja juhid oleks õiged!
tossom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tossom »

Tore! Foorumis peabki vaidlema! Ise ei ole viitsinud varem oma seisukohta siia kirja panna, aga üks on kindel, et anarhia mulle ei meeldi. Samahästi võib mulle mitte meeldida see, et naabrimehel on punane ziguli 2106, mida ma igal hommikul oma köögiaknast vaatama pean ja lasen selle lihtsalt Kuusakoskisse ära vedada. Või käivad näiteks närvidele mulle naabrimehe valged sokid, mida ta oma hoovis nööril kuivatab, silkan aga üle plangu, rebin nad nöörilt ära ja virutan prügikasti.
Kui neid kujusid kooskõlastatult veetaks, lasku käia. Aga praegu tundub mulle küll, et see Jüri vajab ravi.
Kasutaja avatar
krizz
Liige
Kontakt:

Ei taha labaseks minna, kuid ehk aitab kellegi silmi avada selline näide...

Tuleb pätt jõudu kasutades Su tuppa, kasutab ja kurnab Su vara ja naist. Ei taha ära minna, aina teeb paha-paha. Kükitab isegi su kalli pärsia vaiba uhkeid ja haisvaid junne täis, et neid siis imetleda ja sundida sindki nende eest hoolitsema, kui Sinu eluaseme vabastamise sümboleid. No lõpuks saabub siis päev, kui suurte ja tugevate sõprade toel saad päti ukse taha aetud ja pääsed sellest hullumajast.
Nüüd küsimused:
1) Mille pärgeli pärast peaks neid alandusejunne oma vaibal edasi säilitama?
2) Kas sellisel junniimetlejast inimesel on aimu eneseväärikusest? (Selline inimene vajab radikaalset ravi. Siin aitabki radikallne Dr. Liim 8) )
:?: :?: :?:
Kasutaja avatar
wudu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas wudu »

Ja sina oled see kõige targem kes otsustab mis peab olema ühe jaoks haisev junn ja mis ei ole?
Me oleme ju siin, et isamaad kaitsta. Aga prantslased on ju ka siin, et oma isamaad kaitsta. Kellel siis õigus on?
Erich Maria Remarque “Läänerindel muutuseta”
Nibelungen
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Nibelungen »

wudu kirjutas:Ja sina oled see kõige targem kes otsustab mis peab olema ühe jaoks haisev junn ja mis ei ole?
Eestlase jaoks on igasugune kommunismi ülistav käkerdis haisev junn.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline