Bodyguardi angaar

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

Tere-tere!
Minu meelest VÄGA cool dio...!Eriti battlesiga. Ja teostus on tasemel.Eks see lahingupiirkond näe ikka sedasi välja. Haavatu on natsi imelik aga see minu arvamus. Võiks torni taga istuda ja seaga tõtt vahtida..äkitsi pistb veel nahka :) .
Tubli töö.ootame viimast lihvi või on ta valmis?...
Lugupidamisega
Taara avitab! ...
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Äge... ühele mehikesele pead vist suuremat sorti noa sea veristamiseks pihku pistma. Tegelikult ju ka tääk sobiks ideaalselt.

Tegelikult väga vahva dioraam, mõnusalt irreaalne.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Nõustun eelkõnelejatega, väga lahe ja sürr. 8)
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitzkrieg »

Olin väga positiivselt ülatunud seda dio nähes. Väga meeldib. Muidugi seda puud vist reaalselt pärast sellist möllu sellisel tandril ei tohiks enam eksisteerida, pigem toigas maa seest püsti aga samas annab see asjale palju juurde. Vahva !!!
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Oijeerum, mida kõike mu silmad peavad nägema...., aga iseenesest väga vinge, sihuke siga on ikka tõsine suutäis terve rügemendi jaoks - minu poolt igatahes aplaus!

Urmas.
Bodyguard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Bodyguard »

Jälle veidikene aega mööda läinud ning suure punnitamise peale sain otsa ka teise pastlapaari.
Pilt
Pilt
Tõtt öelda olen sellise tempoga kohe päris rahul, enam ei ole tunnet et tuli on takus ja peab nädalaga asju valmis vorpima.
Pahteldan ja lihvin väikseid süvikuid hetkel korpuse peal ja loodedavasti läheb sujuvamalt ülemise poolega edasi.
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Ega tark mees ei torma. Ikka tasa ja targu.
Minu meelest on veermikuosa hästi õnnestunud. Läbiripe on täitsa reaalne.

Seaga dioraam näitas et loominguline värvimisprotsess ei valmista raskusi.
Järeldusena eeldaks, et valmivast masinast võib tulla meistriteos.
Ootame järge.
Bodyguard
Liige
Kontakt:

Olen nüüd päris suure töö ära teinud mõnepäevase vahega. Ühendasin kerepooled ning liimisin kokku vasakpoolse porilaua koos tööriistade ja muu pudi-padiga.

Kuna tegemist on üsnagi vana Dragoni mudeliga siis eriliselt palju söövitust kaasa ei pandud, siiski sain sel teemal käe valgeks ilusate restide peal.
Pilt
Tõesõna, annavad mudelile päris palju juurde.
Pilt

Pilt
Tegin ka mõned keevitused esiplaadi ja soomuse vahel üle, Dragonil olid need veidi hädiselt valmistatud, kuivanud pahtli ja esimese töökorra
kohta annan andeks.
Pilt

Ja lõpuks näis ka vasakpoolne porilaud üsna valmis olev...
Pilt
Kuna juhendis neid asju kirjas ei olnud otsustasin veidike olukorda täiustada, esimese asjana sai sokutatud porika peale varuratas koos veidi robustse kinnitusega.
Pilt

Sellega oli esimene samm tehtud, edasi oleks vaja vedada juhtmed tulede jaoks, teha esisoomuse peale varulindi hoidja koos lintidega ning sokutada edaspidi erinevat koli tankile "kukla" peale...
..ahjaa, tähelepanelikum vaataja märkab et olen ka porika otsa räbustanud, kuna katsin seda tekstuuri saamiseks hiljem liimiga siis jäi ta pisult läikiv ja liiga plastmassine, paremad kaadrid peaks saama värvi ja kulutuste järel.
Püsige lainel. :twisted:
Bodyguard
Liige
Kontakt:

Tervitused!
Ei hakka seekord pikka ning lohisevat juttu veeretama. Hetkese seisuga on krunditud korpus ja muu pudi-padi. Vältimaks teema üleküllust piltide osas, panen kaadrid linkidena.

http://i37.tinypic.com/15mnv2d.jpg Krundiga tuli üksjagu süvikud/pragusid välja mis pahtlit vajaksid, kuid õnneks mitte midagi ülemõistuse nõudvat.
Esialgselt kavatsesin Pz III ehitada välja tavalise H versioonina, kuid mingil põhjusel mõtlesin ümber ning lisasin Tauchpanzerile omase varustuse.
http://i35.tinypic.com/a1i8mw.jpg

http://i37.tinypic.com/2dgkwuo.jpg
Nagu näha olen töötanud ka veidi "koli" hunniku kallal, edasi tulevad veel mõningad jalaväelastele iseloomulikud esemed ja ehk veel midagi...
..et asi liiga üksluine ei jääks.

Enne finaali jääb see viimaseks reportaažiks, midagi peaks ju saladuseks ka jätma. :roll:
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Väga lahe.

Isetehtud detailid lisavad igale mudelile kõvasti isikupära.
Kõik näeb väga naturaalne välja.
Mudel ise on vist üks Dragoni vanemaid asju? Näha on, et vaeva on ta kallal vaja kõvasti näha.
Bodyguard
Liige
Kontakt:

18.Pz Rügement, Bug'i jõe lähistel 1941.a kuumal suvel, hetk peale Saksamaa pealetungi Nõukogude Liidule.

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Bodyguard
Liige
Kontakt:

Pilt
Pilt
Sangad painutan veel traadist, kuna teadagi ei ole sellised detailid plastikust just eriti tasemel.
Pilt
Pilt

Sellina ta siis sai, paremini ei osanud. :dont_know:

Aitäh tähelepanu eest.
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

Väga hea !!!

kola taga on ka viispluss. ainsana häirivad seal vedelevad binokkel ja MP-40... need on ikkagi liiga isiklikud ja kallid asjad e ülejäänud kola hulgas vedeleda. tankihall värv näeb ka väga hea välja, kui nüüd sinna veermikule saaks kontrastina tolmu/muda, võiks öelda, et see on just Bug-i jõe ületanud.

paremal porilaual tundub üsna pikk toru vedelema... see võiks siis olla see 4-meetrine snorkel (õhutoru) sügavate veetõkete ületamiseks? minu mälu mööda fritsud neid tauchpanzereid just Bug-i ületamisel kasutasid.
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

Hertsogile märkustele lisaks, mootorikattel olev riidest kott käi mattlakiga üle - võibolla on ka pildistamisest tulenev "efekt", kuid läigib kole palju. Ja üldse tundub kogu kola niiviisi paigutatud olevat, et kipub Tanki liikuma hakates esimestel meetritel maha libisema. Kui sul see krempel veel kinnitatud pole, siis saad ehk ümber sättida. Kui aga kinni liimitud, siis leiad ehk nööri, millega ta sinna kinni tõmmata - Panzer III mootorikate igasuguseid konksusid täis.

Su ehitustööle tagasivaadates jäi silma improviseeritud keevisõmblus mootorikatte ja meeskonnaruumikatte vahel - ega sinna enam miskit parata saa, kuid tegelikult olid need osad omavahel poltliitega kinnitatud, mitte keevitatud.

Okei, nüüd ma olen vastikult palju juba virisenud - aga töö üldmulje on väga hea - täitsa selline kobe tükk Venemaa vallutamiseks.

Kristjan
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Kobe tükk neh, siin varem ära toodud märkused on täiesti asja ette, eriti mis puudutab lahtise kola kinnitamist - piltidelt jääb hetkel tõesti selline tunne, et kohe-kohe hakkavad jupid pudenema.. :roll:
Roomiku kallal iriseksin veidi (no nagu juba tavaks saanud) - hetkel tundub, et see masin on vähemalt nädalajagu ühe koha peal seisnud...

Urmas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline