Eesti SS üksuste - politseipataljonide kuriteod II m.s ajal.

Eestlased ning eestlastest koosnevad üksused, relvad, lahingud, varustus, autasud jne jne...
Vasta
Kasutaja avatar
de Armani
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas de Armani »

Ei räägi, kuigi ma jätsin osa infi lisamatta vabandust, ei viistinud trükkida: esiteks mis petserisse puutub, siis see toimus 44 kui siis alags läbimurre lõuna eestissse ja kuna nad panid metsa jooksu, siis nad ei näinud, kes neilt midagi virutas, kuna olid 4 päeva metsas, need võisid olla ükskõik kes.

Teiseks soomust saab teha mitut moodi, igatahes niipalju kui mina tean siis soomuse tegemisel kedagi ei tapetud tsiviilisikutest, et kätte saada vajalikku kraami, mõni kord kadus hani või kanalast munad või midagi sellist ei midagi enamat.

Kolmandaks, mis puudutab, seda külapõletamist, siis vaadates teisi foorumeid erit seda, sõjad peale suurt sõda ja lugedes tänased lehti,siis kui Iisraeli armee möllab Gazas ja Libanonis 3 sõduri pärast, siis siinkohal 11 langenud pol.pataljoni mehe kohta on vaat, et tuhtaa, oleks veel ümbruskonna metsa pidand ka põlema panema. Seega ma tahaks veelkord rõhutada, et iseenesest ma ei liigitaks selliseid karistusaktsioone kuritöödeks.
tunnistan üles, et mõnikord unustan enda jaoks loogilised faktid kirja panematta. Vabandust. püüan ennast parandada
Välja, välja Wabariigi seest, kes söövad meie leiba ja ei räägi eesti keelt!!!
Kasutaja avatar
VANA LÖUKOER
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas VANA LÖUKOER »

möttetu teema.

kui sarnast asja üritasime siin vasjade kohta teha,suleti teema ja kustutati hoopis.vist möned ninad hakkasid värisema.ja jälle see,et mäng käib nagu alati ühte väravasse.lausa tigedaks ajab.

:evil:

ei möödu ühtegi söda,kus okupant ei korraldaks okupeeritavas riigis söjakuritegusi.nii on see aegade algusest peale olnud.ja kestab siiani.vahe on selles nüüd,et okupant öigustab oma agressiooni mingi arusaamatu " terroristide" hävitamisega.lihtsad näited siis venemaa ja tsetseenia,usa ja iraagi,usa ja afganistaani,iisraeli ja liibanoni koha pealt,kus argessorid ajavad oksele panevat möla oma söjategevuse kohta.
ja mitte keegi ei kaeba neid kohtusse söjakuritegudes.need vaikitakse maha ja köik.

suurimad söjakurjategijad on siiani n.liit ja usa.kuid miks neid keegi ei karista...????
VAREMEIST TÖUSEB KÄTTEMAKS !!!!

MAHA VALGED JUUDID !!!!!!!!
motofassist
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas motofassist »

VANA LÖUKOER kirjutas:möttetu teema.

kui sarnast asja üritasime siin vasjade kohta teha,suleti teema ja kustutati hoopis.vist möned ninad hakkasid värisema.ja jälle see,et mäng käib nagu alati ühte väravasse.lausa tigedaks ajab.

:evil:

ei möödu ühtegi söda,kus okupant ei korraldaks okupeeritavas riigis söjakuritegusi.nii on see aegade algusest peale olnud.ja kestab siiani.vahe on selles nüüd,et okupant öigustab oma agressiooni mingi arusaamatu " terroristide" hävitamisega.lihtsad näited siis venemaa ja tsetseenia,usa ja iraagi,usa ja afganistaani,iisraeli ja liibanoni koha pealt,kus argessorid ajavad oksele panevat möla oma söjategevuse kohta.
ja mitte keegi ei kaeba neid kohtusse söjakuritegudes.need vaikitakse maha ja köik.

suurimad söjakurjategijad on siiani n.liit ja usa.kuid miks neid keegi ei karista...????
Täpsemalt siis Suurimad sõjakurjategiad Venemaa,USA,Inglismaa, Hispaania,Prantusmaa jne.
Neid raipeid ei mõisteta mitte millegis süüdi. :evil:
Kurat ma ütlen.
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

Täpsemalt siis Suurimad sõjakurjategiad Venemaa,USA,Inglismaa, Hispaania,Prantusmaa jne
Milline joud on suuteline nad syydi moistma :?:
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
kusti
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas kusti »

Täpsemalt siis Suurimad sõjakurjategiad Venemaa,USA,Inglismaa, Hispaania,Prantusmaa jne.
Neid raipeid ei mõisteta mitte millegis süüdi.
Kurat ma ütlen.

:lol: Kuidas sa oma väidet tõestad?
motofassist
Liige
Kontakt:

Kasvõi sellega :kui vaatad maailmakaarti siis tuleta meelde neid impeeriume mis eksisteerisid ja teevad seda ka praegu!
Ning rääkimata nende tegudest ,et neid maid okupeerida.
Kasutaja avatar
Seersant Steiner
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Seersant Steiner »

jänkid on kgou aeg teinud sigatusi Admiral Perry pommitas Tokiot Hõivati Havai saared ( viimane kuninganna suri salapärastel asjaoludel) siis Mida nad tegid Kuubal 1898 siis Filippinidel jne rääkimata seda mida tehakse nüüd Aga eeslaste kallal õiendatakse alati kas siis seoses II maailmasõjaga kuni Kuperjanovi partisanide pat välja
võlur
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas võlur »

Ei maksa päris Putiniks ka kätte minna. Ta kah igakord kui mõni USA poliitikat midagi Venemaa kohta ütleb, hakkab jälle indiaanlastest heietama.
motofassist
Liige
Kontakt:

võlur kirjutas:Ei maksa päris Putiniks ka kätte minna. Ta kah igakord kui mõni USA poliitikat midagi Venemaa kohta ütleb, hakkab jälle indiaanlastest heietama.
Kuule tasub teinekord suu kinni hoida!
Indiaanlaste maa okupeerimine ehk maailma suurim okupeerimine ja massimõrv mis iial kuskil tehtud! :x
Huvitav kus keegi koguaeg indiaanlastest heietab?
Ehk tood mõne näite!

Isiklikult olen käinul kaks kolm korda indiaani laagris ja suhtun neisse suure austusega ja soovitan ka sulle.
Indiaanlased on siiani väga loodust austavad rahvad ja ka sõbralikud.

Samas lisan : Ei maksa päris t!blaks kah kätte minna.Iga kord kui SS-i või svastikat näeb on kohe fašist ja tapja kohal.Olenemata kus see sümbol asub. :D
A4
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas A4 »

See, mida Ameerikas indiaanlastega tehti, oli muidugi inimsusevastane kuritegu ja genotsiid. Vahe on selles, et indiaanlaste vastu suunatud genotsiidi eest ei ole enam kedagi võimalik kohtu alla anda ja süüdi mõista, sest kõik sellised inimesed on juba ammu surnud. Kindral Custeri mädanenud kondid võib ju maa seest välja kaevata ja kohtupinki valada, aga see ei ole vist päris normaalne.

Inimesi, kes aga Teise maaimasõja ajal ja pärast seda inimsusevastaseid ja sõjakuritegusid sooritasid (ükskõik, kummal poolel sõdides), võib veel meie seas olla. Seetõttu saab nendele ka esitada süüdistuskokkuvõtteid ja nende üle kohut pidada. Näiteks on taas-iseseisvunud Eestis peetud päris mitu kohtuprotsessi NKVD küüditajate ja metsavendade vastu tegutsenud nn hävitusagentide üle (kahjuks annab ka siin juba tunda süüdistatavate kõrge vanus, mis mõjub kohtumenetlustele halvavalt). Kui peaks leiduma eestlasi, kes Saksa mundrit kandes sõjakuritegusid sooritasid, siis tuleks ka need kohtu anda.

Sest viie aasta pärast pole enam elavate seas inimesi, kes Teise maailmasõja ajal mingeid kuritegusid võisid sooritada.
Kasutaja avatar
VANA LÖUKOER
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas VANA LÖUKOER »

need kohtuprotsessid on suured farsid parasjagu.ega siis puutin lase kedagi kinni panna.lastakse aga vanaduse töttu vabadusse ja köik.ainult suurahff (zuuroff) ei hooli sellest.tema äri saksa vanu södureid kinni toppides hakkab otsa saama,vähemalt on riike,mida saab peedistada ja raha oma HOLOCASHI koha pealt ikka välja teenida.

minu teada on 2 suurimat rahvust,mis viimases söja enim kannatasid,ju hoopis sakslased ja venelased.juudid oma sodiga jäid palju kaugemale.
ja aeg oleks vasjade käest välja kasseerida ka meil omad valurahad...
VAREMEIST TÖUSEB KÄTTEMAKS !!!!

MAHA VALGED JUUDID !!!!!!!!
võlur
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas võlur »

tõnis.SSS, mul pole indiaanlaste vastu midagi. Ma tõin selle näite ainult sellepärast, et Venemaa president V.Putin on parreerinud ameeriklaste kriitikat süüdistustega indiaanlaste ajaloo suhtes.
Mulle tundub lihtsalt nõrk lähenemine, kus vabandusi otsitakse stiilis "Aga vaadakae mida nemad tegid."

Paraku on rahvusvaheline õigus nii noor, et 19.,18. või 17. sajandi näited ei paku mingit praktilist väärtust tänapäeval.
Kasutaja avatar
sadist
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sadist »

ee..võlur kuule mina küll ei välja ei lugenud,kus tõnis kedagi õigustab,õeldes,et jänkid teevad ju ka.ta lihtsalt nentis kuritegude asetleidmise fakti ja avaldas kahetsust,et nende eest mitte kedagi vastutusele ei võeta.ja see on ju tõsi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline