Alusetu spekulatsioon.
Ülikooliga või ülikoolita
Re: Ülikooliga või ülikoolita
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
GPT nagu ChatGPT? Siis oleks esimene asi näpu suhu pistmise asemel üle kontrollida, kas tegelikud arvud vastavad hallutsioonidele?
Leidsin mingi sellise lehe: https://haridussilm.ee/ee/tasemeharidus ... /lopetajad aga pole kursis, kuidas seal neid arve kokku loetakse.
Jah ChatGPT, andmed võttis statistikaameti kodulehelt. Mu näide oligi täiesti välja mõeldud selle 2500 eur aastamaksuga, et saada aimu mis suurusjärgus summad võiks olla.
https://stat.ee/en/find-statistics/stat ... -education
-
- Liige
- Kontakt:
Mul on küsimus.
Austatud akf Slider.
Kui kaks kolmandiku neist bakadest on ebavajalikud, siis palun ütle, kuidas SINA oled vajalik järelejäänud kolmandikule ?
Täiesti arulage on rääkida "vajalikest" ja "mittevajalikest" inimestest.
Austatud akf Slider.
Kui kaks kolmandiku neist bakadest on ebavajalikud, siis palun ütle, kuidas SINA oled vajalik järelejäänud kolmandikule ?
Täiesti arulage on rääkida "vajalikest" ja "mittevajalikest" inimestest.
Halb sõnastus, pidasin silmas kolmandikku kui n.ö riikliku tellimust millel oleks prognooside järgi tööturul vajadust. Nende 16 tuhande sees on ka juba tasulisel kohal lõpetajad. Ei öelnud ma kuskil, et keegi oleks mittevajalik, sh riigi raha eest õppivad maalikunstnikud ja fotograafid, neid on ka vaja. Mure ju selles, et raha pole ja ning mis saaks siis kui teeks osad õppekavad tasuliseks? Halb plaan, olen kindlalt seal paadis, et tagada võimalikult paljudele nii hea haridus kui võimalik.
-
- Liige
- Kontakt:
Kõrgharidusega inimese oskustesse peab kuuluma ka oskus luua endale ise töökoht ja leida tegevusalasid kuhu panustada.
Mina olen seisukohal et ükskõik kui kallis haridus ka pole, harimatus on kallim.
Ja kõrghariduses on raha piisavalt, lihtsalt tuleks leida rektorid kelle moto poleks "kõigepealt on vaja muuta rannajoont".
TTÜ ehitusmaania on ogar, teistest ei tea aga karta on et sama...
Mina olen seisukohal et ükskõik kui kallis haridus ka pole, harimatus on kallim.
Ja kõrghariduses on raha piisavalt, lihtsalt tuleks leida rektorid kelle moto poleks "kõigepealt on vaja muuta rannajoont".
TTÜ ehitusmaania on ogar, teistest ei tea aga karta on et sama...
-
- Liige
- Kontakt:
On ju, sebivad end kenasti kõik riigiametnikuksMadis Reivik kirjutas: ↑05 Juul, 2025 22:23 Kõrgharidusega inimese oskustesse peab kuuluma ka oskus luua endale ise töökoht ja leida tegevusalasid kuhu panustada.

-
- Site Admin
- Kontakt:
Eee... Kas ise linki ka klikkisid?slider kirjutas: ↑05 Juul, 2025 11:12 Jah ChatGPT, andmed võttis statistikaameti kodulehelt. Mu näide oligi täiesti välja mõeldud selle 2500 eur aastamaksuga, et saada aimu mis suurusjärgus summad võiks olla.
Ja seal on Higher Education Graduates, mitte bakad...Higher education graduates
9,439
6.8%
2024
Ei tasu neid juturobotite väiteid postitada ise üle kontrollimata...
Kui see tabel ka valetab siis on kivi järgmise ameti kapsaaeda:
Viimati muutis slider, 07 Juul, 2025 8:28, muudetud 1 kord kokku.
Kas need pole kõik õppijad kokku, mitte lõpetanud?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Jaa seal on tõesti graduates 9439 nägin ka kohe, samas tulp on aasta 2024...
-
- Site Admin
- Kontakt:
Lehe ülaservas on nupp EST. Vajuta seda, saad ka aru, mis tegelikult kirjas on.
Kirjas on "Kõrghariduse omandamine haridusastme järgi". Ja see aastate kaupa. Kui palju inimesi sel aastal mis haridust omandas...
Kirjas on "Kõrghariduse omandamine haridusastme järgi". Ja see aastate kaupa. Kui palju inimesi sel aastal mis haridust omandas...
Tundub sedasi olevat, number paistis tõesti pisut suur. Teiselt poolt... maksabki tegelikult ju see kui paljud igapäevaselt koolipinki nühivad.
Ma ei saa aru, mida sa nüüd kokkuvõttes öelda tahad?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Omandamisel vs lõpetajad. Kui lõpetab 9400 aga enamuse 3 aastast käis kohal mitu tuhat õpilast rohkem siis koormus ja kulu tuleks kokku arvestada kõigi pealt...?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline