TUVASTADA tükk tehnikat
Käigukasti korpus
Kas keegi teab millele võis kuuluda selline kast? Värvus olnud rohekas-kollane,poldipead 15mm võtmele.

Huvitatud peaaegu kõigest militaarsest!
Tere
Ma olen kusagil veel pilte näinud, et olid ka lennukite käevitajad. Pikk kardaan ulatus ettepoole üle kabiini ja see oli käevitamise ajal ühenduses lennuki mootori rootoriga. Põhimõttelt nagu ajaks mootorit vändaga ringi. Kasutati nagu aru sain karmimates tingimustes. Kahjuks ei mäleta, mis auto seal oli. Ka piltide asukoht ei tule pähe enam.
Tervitades
Vahur
Ma olen kusagil veel pilte näinud, et olid ka lennukite käevitajad. Pikk kardaan ulatus ettepoole üle kabiini ja see oli käevitamise ajal ühenduses lennuki mootori rootoriga. Põhimõttelt nagu ajaks mootorit vändaga ringi. Kasutati nagu aru sain karmimates tingimustes. Kahjuks ei mäleta, mis auto seal oli. Ka piltide asukoht ei tule pähe enam.
Tervitades
Vahur
Pz.Kpfw.VI Tiger Ausf. E
- Kilo Tango
- Liige
- Kontakt:
Minu teada käivitasid soomlased sedasi messereid.PANZER kirjutas:Tere
Tervitades
Vahur
Lennukite käivitamiseks propelleri võllil asuva vändakäbi kaudu olid GAZ AA baasil käivitusautod. Kuna selle jõuvõtukasti lülitushoob paistab olevat vaid kasti küljest lülitatav, siis ilmselt sõidu ajal seda ei kasutatud. See võis olla nii pumba, vintsi kui generaatori ajamiks. Tõde aitaks selgitada vaid muude osade leidmine või inimeste mälestused.
Tuvastamiseks paar laternat
Roheline on mingi sõjaaegse usaka küljest. Pistikul kirjad ground, pass, drive. Pikema varre otsas oleval kopsikul markeeringud-kirjad puuduvad.
Ventikas vedeles samas kõrval.

Ventikas vedeles samas kõrval.

lihtsalt huviline
-
- Liige
- Kontakt:
Roomikud
Leidsin sellised roomikud. Pakuksin ise, et kuuluvad soomusautole Ba-10. See masin oli teatavasti tehtud Gaz AAA baasil. Huvitav oleks teada, kas roomikud kuulusid sõja ajal ka sellista autode komplekti, millel kastis nelja Maksimi baasil õhtutõrjekuulupildija? Ise pole kuskil sellist infot leidnud, et kasutati ka tavaauto varustuses. Küsin seda sellepärast, et roomikud leitud kohast, kus lammutati 41 aastal Gaz AAA baasil õhutõrjemasin.
Pilt:
http://i34.tinypic.com/9fxpmw.jpg
Pilt kahjuks kehva kvaliteediga.
Pilt:
http://i34.tinypic.com/9fxpmw.jpg
Pilt kahjuks kehva kvaliteediga.
-
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist