Tääkide jm külmrelvade välimääraja

Kõik relvadest, nii Eestis kasutatavatest kui muidu...
Vasta
Kasutaja avatar
VanaUnt
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas VanaUnt »

Selline tekst on saadaval.....

kuigi on vaja ainult link siniseks teha ja üles aadressi ribasse tõmmata.

Lehekülje sisu pole hetkel saadaval
Lehte, mida soovisite külastada, ei saa hetkel kuvada. Põhjuseid võib olla mitu: lehekülg on ajutiselt suletud, link on aegunud või teil puudub luba antud lehte vaadelda.

Nii on siis ikka väga raske kommenteerida

:D
press
Uudistaja
Kontakt:

endiselt tuvastamist vajav tääk

Postitus Postitas press »

nüüd on pildid hot.ee album nimeall tääk.
Kasutaja avatar
mauser
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mauser »

Link
http://live.hot.ee/gallery/show_image?id=1848495
Trüki google otsingusse ersatz bayonet,peaksid üles leidma küll!
Viimati muutis mauser, 10 Aug, 2010 21:57, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
kaevurmati
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaevurmati »

Äkki võib olla sakslaste oma 1MS ajast aga pead ei anna. :dont_know:
Eesti Wabariik.
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

Su tääk on on üks paljudest Saksamaal 1MS ajal toodetud ersatstääkidest, tõenäoliselt mudel EB44.

Kokku oli sakslastel siis erinevaid ersatstääke ca 40-50 mudelit ja täpsemat arvu on ka väga tõsistel asjatundjatel ilmselt raske välja tuua (sõjaaja odava masstootmise / materjalipuuduse kaootika, palju erinevaid tootjafirmasid / töökodasid, lisaks veel sage trofeetääkide ümberkantimine saksa vindile jne).

Üks kena pilt EB44-st ka:

Pilt

Ja muideks, mis plaanid sul selle täägiga on?
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Kasutaja avatar
kaevurmati
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaevurmati »

Oh,ma ei pannudki oma vastusega puuse :)
Eesti Wabariik.
press
Uudistaja
Kontakt:

suured tänud,aga ei tea veel täpselt mis sellega peale hakkan või on ideid? :scratch:
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

press kirjutas:suured tänud,aga ei tea veel täpselt mis sellega peale hakkan või on ideid? :scratch:
Müüa-vahetada :wink:
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hillart »

Noh, pole probleemi. Lihtsalt eelseisva seadusega pahuksissemineku vältimiseks oleks minu idee, et see ohtlik terariist tuleks minule ära anda. Saatekulu olen nõus ise tasuma. :wink:
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
press
Uudistaja
Kontakt:

aga pakkuge siis kenad saatekulud välja :twisted:
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

hillart kirjutas:Noh, pole probleemi. Lihtsalt eelseisva seadusega pahuksissemineku vältimiseks oleks minu idee, et see ohtlik terariist tuleks minule ära anda. Saatekulu olen nõus ise tasuma. :wink:
Hillart, ära pane segast - relvaseaduse viimase jõustunud paranduse kohaselt on tääknoad juba üle kuu aja jälle lubatud, s.t piiramata tsiviilkäibega :!:
ppp
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ppp »

Borja kirjutas:
hillart kirjutas:Noh, pole probleemi. Lihtsalt eelseisva seadusega pahuksissemineku vältimiseks oleks minu idee, et see ohtlik terariist tuleks minule ära anda. Saatekulu olen nõus ise tasuma. :wink:
Hillart, ära pane segast - relvaseaduse viimase jõustunud paranduse kohaselt on tääknoad juba üle kuu aja jälle lubatud, s.t piiramata tsiviilkäibega :!:
Ksf! Hillart " ei pane segast ", vaid vaatab tulevikku! Riigikogu töötab ju 12 kuud aastas, tahaksid tööd teha ja Eesti elu edasi viia! Selleks aga tuleb uusi seadusi palehigis vastu võtta või siis hädapärast ka vanu parandada. Kaua sa ikka jõuad valijatega kohtuda, ära tüütab! Tahaks juba "päris tööd" ka teha!
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

ppp kirjutas:
Borja kirjutas:
Ksf! Hillart " ei pane segast ", vaid vaatab tulevikku! Riigikogu töötab ju 12 kuud aastas, tahaksid tööd teha ja Eesti elu edasi viia! Selleks aga tuleb uusi seadusi palehigis vastu võtta või siis hädapärast ka vanu parandada. Kaua sa ikka jõuad valijatega kohtuda, ära tüütab! Tahaks juba "päris tööd" ka teha!

No milleks siis kohe nii pessimistlikult?

Ma saan ka aru, et lollust on siin noores riigis veel kapaga ja küllap tuleb veelgi ka avameelselt nüridaid seaduseparandusi lapsjuristidelt aga paratamatult suureneb ju ühiskonna kogemuslik pagas juba tehtud lollustest, mis peaks ka andma mingi garantii lollide seaduseparanduste kordumise vastu... :twisted:

Juba see, et RK riigikaitsekomisjoni kaine mõistus suutis ära nullida ühe relvaseaduse äärmiselt idiootliku paranduse, äratab minus positiivset usku nii Eesti riigi arengusse üldse kui tema seadusloomevõime paranemisesse konkreetselt :D :D
Kasutaja avatar
TigeSiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas TigeSiil »

Feeliks_Jalgraud kirjutas:
ppp kirjutas:Feeliksi pildil 1891/30-nda aasta Kabakovi ja Komaritzki mudeli esimene versioon, teine, levinud versioon juba ilma "kirbupealse" ehituseta.

....-See vastus.... on õige :wink:

Aga suht haruldane on see rauajupp(Eeesti pinnal) siiski!!! 8)
Selliseid rauajuppe ilmus mõni päev tagasi tevelt 2 välja ;) Sain ka teada kuidas see kirbukaitse ära käib, sest 1 täägil oli kaitse eraldi kuid siiski alles ja täägi kõrval maas ning ilusasti sooned näha kuidas kinnitub.
Pilt Pilt Pilt
VAATA SAADAOLEVAT NÄNNI KA SIIT: http://album.ee/album/289244/50103302
Kasutaja avatar
NVA
Liige
Kontakt:

Mis täägiga tegu?

Postitus Postitas NVA »

Targemad aidake, soovin teada, mis täägiga tegu on?

Pilt
"With the (ending) of the NVA . . . went the last true German Army."
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline