Küsisin, kõik õhu kaudu käivad funktsioonid eeldavad autoga ühildatud (bluetoothi kaudu või juhtmega) nutitelefoni

Küsisin, kõik õhu kaudu käivad funktsioonid eeldavad autoga ühildatud (bluetoothi kaudu või juhtmega) nutitelefoni
Tänud ja võtan seda Teiepoolse "kiitusena".
Automaatne kässar käib nupust välja, see pole niiväga case. Case on selles, et see käsipidur on "nüri" seadega, st tema maha mineku ajastus arvestab ka kallakult startimise võimalusega, st see koos start-stopiga põhjustab käbedal kohtaltvõtul auto välja suremise, st ma jõuan sidurile vajutamise, käigu sissepaneku ja siduri vabastamise teha kiiremini kui see automaatika jõuab reageerida ja tulemuseks on mootori välja suremine (moto pole jõudnud õigesti käivituda ja pidur maha minna, mistõttu liikuma minek suretab mootori välja.
Tuleb sõita nagu GAZ-51'ga - vahegaasiga.Kapten Trumm kirjutas: ↑05 Sept, 2025 10:29 ... Case on selles, et see käsipidur on "nüri" seadega, st tema maha mineku ajastus arvestab ka kallakult startimise võimalusega, st see koos start-stopiga põhjustab käbedal kohtaltvõtul auto välja suremise, st ma jõuan sidurile vajutamise, käigu sissepaneku ja siduri vabastamise teha kiiremini kui see automaatika jõuab reageerida ja tulemuseks on mootori välja suremine (moto pole jõudnud õigesti käivituda ja pidur maha minna, mistõttu liikuma minek suretab mootori välja.
Siin paistab välja sinu puudulik auto käsitlemise oskus: käik peab sees olema ennem, kui fooris roheline süttib. Niiviisi sõites ei pea "noori punaseid" püüdma ja muid selliseid lollused tegema.Kapten Trumm kirjutas: ↑05 Sept, 2025 10:29
Automaatne kässar käib nupust välja, see pole niiväga case. Case on selles, et see käsipidur on "nüri" seadega, st tema maha mineku ajastus arvestab ka kallakult startimise võimalusega, st see koos start-stopiga põhjustab käbedal kohtaltvõtul auto välja suremise, st ma jõuan sidurile vajutamise, käigu sissepaneku ja siduri vabastamise teha kiiremini kui see automaatika jõuab reageerida ja tulemuseks on mootori välja suremine (moto pole jõudnud õigesti käivituda ja pidur maha minna, mistõttu liikuma minek suretab mootori välja.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist