M4A2 Sherman U.S Marines

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Kasutaja avatar
janno8
Liige
Kontakt:

M4A2 Sherman U.S Marines

Postitus Postitas janno8 »

Ei hakka meeletult pikka postitust tegema siia, seega kelle viitsimist ja huvi shermani vastu siis:
http://www.tehnikamaailm.ee/est/tm/2007 ... derID=1089
Käsil siis academy 1/35 Sherman,hetkeseisuga pole midagi märkimisväärset küll tehtud aga ikkagi viskaks pildi ka üles :
Pilt
joomise maha jätame jätame, selle peale võtame võtame
Kasutaja avatar
janno8
Liige
Kontakt:

Asi ikka vaikselt areneb,pikka juttu ei aja,liimijälgede pärast paluks kohe mitte näkku peksma hakkata,tegelen nendega :wink:
Pildid:
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Surmaingel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Surmaingel »

Kle Janno!

Aru ma ei saa, miks sul see rümaka esiosa nii liimine on?
Egas mudeli liimimine pole nagu vanaema piruka pintseldamine suure pintsli ja munaga! See on ikka peenikesem kunst! Juhul kui sa seda natuke peenema tööna võtad ei pea sa siin jutustama liimijälgedega tegelemisest, molli kütmisest ja muust sellelaadsest!
Tee see asi ilusti valmis ja pane siis ilusad pild!
Kasutaja avatar
janno8
Liige
Kontakt:

No saab tehtud, kurask teiste töid oled kõva kritiseerima, aga millal ise midagi välja pakkud mida kiita/kritiseerida? :wink: :roll:
Pildid* :wink:
Surmaingel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Surmaingel »

Janno!
Kunagi panin ja peale kolmandat päeva sain ise ka aru, millised kärakad nad olid! Üldiselt panin kõik vinged sõnad kõrva taha ja olen nüüd sama kõva mees ning ütlen mida hing ja sülg tahab!
Vaata elumees! Mina kirjutan siia seda mida ma tunnen, et võiks õelda. Öelda selle kohta mida ma siin näen! Kui sulle ei meeldi minu ütlused, mõtted ja Jumal teab mis, siis...hasta la vista!
Sinu teemaks oli liimijäljed kärul!? Minul tekkis mõte, et kõikse lihtsam on neid jälgi vältida seal nii, et lahmi selle tuubiga tiba vähem!? Oli mu idee vale? Liiga halb? Ma ju ei kritiseeri, ma soovitan oma oskuste tasemel!
Loomulikult on minu mudelid mitu korda halvema kvaliteediga ja odavamad kui sinu omad! Sellepärast ma neid siia üles ei pane, sest muidu ütled sa äkki midagi halvasti ja siis on oht, et ma hakkan nutma!
Kasutaja avatar
janno8
Liige
Kontakt:

Hind ei ole, lõpptulemus loeb, nii et tahaks sinu sulest ka midagi uut näha :wink:
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Hmmm....mingeid õudsaid liimiplekke ma esisoomusel ei näe..... :? :? Ehk täpsustate.

Eks see Revelli nõelaga liim on üks õudne asi. Kord on ta kinni kuivanud, kord purskub teda jälle igale poole. Seepärast läksingi ise aasta tagasi ülivedelate liimide peale üle. Need on nt Testorsi, Humbroli ja Tamiya liimid, mis on purgikestes ja pintsliga. Humbroli ja Testorsi liimiga kaasa tuleva harja viskan kohe minema ja aretan ise väikesest teravaotsalisest pintslist. Tamiya potsikus on juba imeline instrument kaasas ja sellepärast on ka Tamiya liim mu uus eelistus.

Ülivedel liim valgub ise liitekohtadesse ja teinekord piisab kui lihtsalt korra liitekohta puudutada ja detail on kinni. Samuti on sellega julgem tegutseda, sest liimiplekke ja mingeid lärakaid ei jää. Kuivamiskiirus on ka väga erinev. Kui Revelli nõelaga liim jääb plastikut närima pikaks ajaks ja jääb pärast nagu löga, siis näiteks Testorsi liimi kannan peale ja juba umbes 10 sekundi pärast on pind juba vabalt puudutatav

Areneb muideks hästi. :wink:

Surmaingli loomingut sai Kullos toimunud mudelinäitusel täitsa näha. Mees ikka nokitseb.
skeletondude
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas skeletondude »

Sama siin, ju mul prille vaja, kuid ma neid ei näe...

Aga eks Surmaingel lihtsalt annab kriitikat nagu minagi, sest mina pole ka ühtegi valmis mudelit siin näidanud oma 1.5 aastat.
Aga uskuge või mitte, mulle meeldivad tema postitused, igas on väheke huumorit sees. 8)

Kuid jätka samas vaimus edasi Janno, mulle sinu tegemisi meeldib vaadata.

Marek

EDIT: Just märkasin, et ühel luugil on natuke liimi palju jah saanud, kuid see nii palju ka ei ole ju?

PS: Siim, nagu ma ei teaks, miks sul Tamiya liim järsku uueks eelistuseks muutus. :wink:
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Ei maksa kunagi unustada, et Raul on absurdihuumori spets, kui kirjutasid et liimijälgede eest paluks mitte näkku lüüa, siis ta ei löögi - lihtsalt võtab tabureti ja viskab sellega, olenemata siis kas neid jälgi üldse näha on või ei... :wink:
Aga tegelikult pole neid jälgi eriti palju midagi, mina näen seni küll igati kobedat arengut, mehhaaniku luugi serv tahab vist veidi põhjalikumat nokitsemist, muidu tundub kobe.
M4A2 on selle poolest huvitav, et ameeriklased ise kasutasid neid vaid kahel puhul: nendega oli relvastatud 1.Soomusdiviis, mis maabus operatsiooni "Torch" raames Põhja-Aafrikas ja hiljem sõja lõpupoolel Okinawa dessandis. Kõik ülejäänud masinad läksid kas inglastele või venelastele.
Mida annaks paremaks teha? Mudeli juures annavad kõige rohkem kaalu tavaliselt pisikesed detailid, mis muidu nagu silma ei torkagi, kuid kui nad veidigi ebaloomulikud (suurevõitu, paksud) tunduvad, siis võib see üldpilti rikkuma hakata. Antud juhul poleks paha proovida laternate ümber olevaid kaitseid õhemaks teha, et jääks mulje nagu oleks tegu lattrauast kokkukeevitatud asjandustega. Muidu jäävad nad pärast värvimist oma liigse paksusega kohe silma ja tõmbavad negatiivses mõttes tähelepanu endale.
Aga hetkeseis on igas mõttes hea, nii et ootame järge!

Urmas.
skeletondude
Liige
Kontakt:

Ei maksa kunagi unustada, et Raul on absurdihuumori spets, kui kirjutasid et liimijälgede eest paluks mitte näkku lüüa, siis ta ei löögi - lihtsalt võtab tabureti ja viskab sellega, olenemata siis kas neid jälgi üldse näha on või ei... :wink:
Oijah, ma sain kohe üles ärgates paraja suutäie nerda. :lol:
Aga ma pean nõustuma sellega, mis Urmas ütles, midagi teist ei olegi eriti nagu lisada, kui sa just ei taha seal uusi juppe plastikust tegema hakata.

Marek
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Miramax »

Tere,

Ilus Ameeriklane :!: Jälgin teemat huviga, sest endal plaanis lähiajal Academy lend lease M4A2 muretseda.
Mina ei märka esiosal liimijälgi, pean vist silmakliinikut külastama :)

Surmainglil soovitan aga külastada psühhiaatrit. Mul on vanast ajast üks tuttav arst, võin soovitada teda :wink:
Mul on tõesti kahju alaväärsuskomplekside käes vaevlevast kaasfoorumlasest, kes kardab konstruktiivset kriitikat :(
Surmaingel kirjutas:Janno!
Kunagi panin ja peale kolmandat päeva sain ise ka aru, millised kärakad nad olid! Üldiselt panin kõik vinged sõnad kõrva taha ja olen nüüd sama kõva mees ning ütlen mida hing ja sülg tahab!
Sellise tempoga jätkates tühjeneb foorum postitustest ja alles jäävad ainult vanad olijad, kes mõistavad Ingli musta huumorit.
Loodan väga, et nii ei juhtu ja et saan siin foormumis lugeda edaspidi läbimõeldud, mitte tatti pritsivat kriitikat :idea:
Kasutaja avatar
janno8
Liige
Kontakt:

Nii täna sai ka omajagu tööd ära tehtud :twisted: Asi hakkab ilmet võttma juba.
Nii pildid siis:
Pilt
Pilt
Just külg on värvimata jäetud, sell lihtsalt põhjusel, et pole vaja:
Pilt
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Just külg on värvimata jäetud, sell lihtsalt põhjusel, et pole vaja:
On ikka vaja küll. :wink: Praegu on toonide vahe näha küll. Kui sa teda edasi kulutama hakkad, siis tulevad palja plasti ja värvi erinevused veel enamgi välja.

Esisoomusel olev poltide rea kolm äärmist juhipoolset polti vajaks kohendamist. Sulanduvad kuidagi soomusega ühte.

Küta aga edasi! 8)
skeletondude
Liige
Kontakt:

Siim on kõik ära öelnud, mina igatahes tahan lõpptulemust näha. ;)

Marek
Kasutaja avatar
janno8
Liige
Kontakt:

Unustasin enne mainida ,Aga minu varjandi puhul pole vaja vaja värvida, kuna masina külgi hakkab selline vidin katma,
Jah, pildikvaliteet on saast kuna sellisel kellajal pole eriti valgust,
Pilt
Ps, pole veel täit viimistlust saanud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist