Sõjapaigad Ida-Virumaal

Eestlased ning eestlastest koosnevad üksused, relvad, lahingud, varustus, autasud jne jne...
Vasta
Kasutaja avatar
arumik1943
Liige
Kontakt:

Sõjapaigad Ida-Virumaal

Postitus Postitas arumik1943 »

Kas keegi teab mõnda kohta Ida-Virumaal kus on toimunud sõjategevust. Mõni koht peale Sinimägede ja Narva ümbrus. Kas läänepoole ka mõni koht jääb kust tasus midagi otsida?
Tõde on kusagil olemas!
Kasutaja avatar
Plönn
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Plönn »

Peipsi järve põhjaosa näiteks , suisa alates Kauksist ehk.
kapral
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kapral »

ma küll mägieestlane,aga olen tohrand ka näiteks v-maarja,tamsalu,salla,simuna,venevere,avinurme,iisaku,kauksi(peipsi ääres),lohusuu jne.tegelikult ükskõik kuhu minna on kõikjal mingi legend mida uurida.lihtsalt mine kuskile tööle või mis iganes,lase jutt lahti,et oled haige ja nad tulevad ise sulle oma muret kurtma.P.S.kõik suits ei tähenda mitte veel tuld.olen kaks viimast päeva ennast leotand e-suursoos,et leida võimalikku ladu.siiani pole ja eks homme lähen teiselt poolt.eks olen,,normaalsete,,jaoks haige,aga mis teha.
Kasutaja avatar
ludvig
Liige
Kontakt:

Re: Sõjapaigad Ida-Virumaal

Postitus Postitas ludvig »

arumik1943 kirjutas:Kas keegi teab mõnda kohta Ida-Virumaal kus on toimunud sõjategevust. Mõni koht peale Sinimägede ja Narva ümbrus. Kas läänepoole ka mõni koht jääb kust tasus midagi otsida?
ära nüüd kurjaks saa aga mu arust see sama loll küsimus kui küsida et kas eestis peale harjumaa ka kuskil elutegevus toimub.... :) suures plaanis ida-virumaal sellist kohta polegi kus midagi ei toimunud----võta ette suvaline veneaegne raamat " suurest isamaasõjast" ja loe.
Kasutaja avatar
arumik1943
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas arumik1943 »

No siis on hästi. Mul see raamat on täitsa olemas kusail.Pealkiri vist oligi Isamaasõda või midagi sinnakanti
Tõde on kusagil olemas!
Kasutaja avatar
ludvig
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ludvig »

"eesti rahvas suures isamaasõjas" sobib alustuseks väga hästi. seal infot lahingute kohta küll. :)
Cyberbear
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Cyberbear »

jaamaküla kant. oma vanavanaisa oli seal. olla meenutanud, kuidas struugades elasid suured haugid, toitusid teadagi kelledest...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist