Mis Ukrainas toimub? vol.3

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Suletud
albatros
Liige
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas albatros »

Sepakad taas ründavad Troitskoje ja Debaltsevo suunal. Hetkel olukord on ebaselge. Ootan.
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

keemik kirjutas:Jätame isiklikud solvangud/solvumised arutelust kõrvale. Kole on lugeda!
..ära hädalda - ma olen enamuse sellest su koledast niikuinii viimase poole tunni jooksul sujuvalt ära kustutanud :write:
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
siiruviiruline
Liige

Postitus Postitas siiruviiruline »

head tööd teed fucs, et viitsid ja mässad..
aga paraku tekivad teatud küsimused seda kõikke lugedes..(nagu varem ka läbi käinud teema) kuidas teatakse mitu km eemal oleva´rindejoone taga palju vastaseid langes või sai haavata+mis väeosast gradide või muu jama läbi?
pean silmas kaotusi siis vattide suhtes.
see, kas sisu vastab tõele laseb iga üks ise oma peast läbi..kuid arusaamatu on, kust võetakse need andmed ja info
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

keemik kirjutas:Lugesin siin täna veidi teemat ja... Mehed mis te kaklete siin nagu vanaeided Maxima allahinnatud kauba leti ees? Puhast 100% objektiivset meediat pole nii kui nii olemas, katsume läbi saada sellega mis meil on, seda vahendades ja selle üle arutledes. Jätame isiklikud solvangud/solvumised arutelust kõrvale. Kole on lugeda!
No siin on mõnel teatud huvid, et seda UKR meediat vähem edastataks.
Kahjuks ei saa meie (mina ja mu paeluss) neile kodanikele vastu tulla ja meid peatab ainult bänn.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

siiruviiruline kirjutas:head tööd teed fucs, et viitsid ja mässad..
aga paraku tekivad teatud küsimused seda kõikke lugedes..(nagu varem ka läbi käinud teema) kuidas teatakse mitu km eemal oleva´rindejoone taga palju vastaseid langes või sai haavata+mis väeosast gradide või muu jama läbi?
pean silmas kaotusi siis vattide suhtes.
see, kas sisu vastab tõele laseb iga üks ise oma peast läbi..kuid arusaamatu on, kust võetakse need andmed ja info
Kuidas teatakse?

No ma vastan, kui minu küsimustele ka vastatakse.
Näiteks mis meil siin viimati oligi.....

... ahjaa, see Debaltsevo koti ja väidetava 10 000 UKR võitleja teema.
Ainsad allikad, kust selline jutt lahti läks, olid tugevalt kallutatud paduvenesaidid, mida isegi google otsing ei indekseeri (ja seega ka ei leia) ja tuleb kasutada yandex.ru teenuseid. Küsisin lugudegapeetavalt, et kas see 10 000 tuli sealt? Ootan vastust siiani.
Kasutaja avatar
PaganHorde
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PaganHorde »

Soobel kirjutas:Kui seal päriselt ka oleks 500 natolast oma javelinide ja ulja väljamaa elektroonikaga toimetamas, siis nende täide pepud põleksid seal palju eredama leegiga.
Täpselt nii, neil on ka seal mingid veidrad hirmud. NATO hirm on ikka suur.

Fucs: Seda vastust ei tulegi. Samamoodi nagu see mehike - kes Ukr uudiseid ei loe, kuid Tõmtsukki sarjama oli kange mees - pole siiani andnud vastust sinu küsimustele.
Ses suhtes need mehikesed on kõik nagu ühe vitsaga löödud. Käivad ja esitavad küsimusi, aga ise ei vasta mitte ühelegi.

Noja sinna juurde veel need "minu sõber pea igas Ukr pataljonis" muinasjutud. Naer saalist...
albatros
Liige
Kontakt:

Fucs kirjutas:
... ahjaa, see Debaltsevo koti ja väidetava 10 000 UKR võitleja teema.
Ainsad allikad, kust selline jutt lahti läks, olid tugevalt kallutatud paduvenesaidid, mida isegi google otsing ei indekseeri (ja seega ka ei leia) ja tuleb kasutada yandex.ru teenuseid. Küsisin lugudegapeetavalt, et kas see 10 000 tuli sealt? Ootan vastust siiani.
Sõna "kuni" oli ka muidu seal. Kui oleks "vähemalt"- siis võtaks seda pretensiooni vastu. Ma postitasin ka üksuste numbreid/nimetused. Minu isiklikult arvan (natukene küsides-uurides) et seal on 5-7 tuh. max.
soul
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soul »

wk2 kirjutas:Vene vale- Ukr võitlevad NATO sõdurid
https://www.youtube.com/watch?v=Tj2wTJuGgZ0
Selle ajupesu juurde sobib tänane hoiatus.
https://www.facebook.com/burkonews/post ... 2737774938
Сегодня получил важную информацию из нескольких компетентных источников высокого уровня. Она подтверждает, что российские спецслужбы начали проведение массированной спецоперации целью которой является полная деморализация украинских военных и нагнетание истерии в украинском обществе. Для достижения этих целей используют все доступные медиасредства, включая соцсети и радиоэфир.

Российские спецслужбы, силы и средства информационно-психологических операций находятся на пике своей активности. В медиапространство вбрасывается огромное количество дезинформации, будьте бдительны, не поддавайтесь эмоциям. Противник хитер и коварен, но ему нас не сломить.

Прошу консолидироваться, оставить свой разум холодным и не падать духом. Предупрежден - значит защищен.
Päris mitmed haavatud küborgid on mardikate juures haiglas ravil.
https://www.youtube.com/watch?v=9Ed0h59C2rc
https://www.youtube.com/watch?v=IMTukuG ... 1422411861 Pikem vestlus.
Kahjuks ei saa meie (mina ja mu paeluss) neile kodanikele vastu tulla ja meid peatab ainult bänn.
:D :D
albatros
Liige
Kontakt:

PaganHorde kirjutas:Noja sinna juurde veel need "minu sõber pea igas Ukr pataljonis" muinasjutud. Naer saalist...
Tegelikult siiski tahaks kuulda veidi täpsemalt- kus ja mis tundus sulle "muinasjuttuna"? Kui tahad detailsemalt minu "sõpradest" (ma siiski neid niimoodi ei nimetaks- pigem "kirjatuttavad")teada, siis ma ütleks nii- pea igas ATO sektoris. Nii oleks õigem. Jah. Olen nende inimestega suhelnud juba sel ajal kui kogu see jama mis Ukrainas praegu toimub, tundus tol hetkel kellegi rumala näljana. Ehk siis eelmise aasta Maidani ajast. Mõni läks vabatahlikult, mõni mobilisatsiooni korral.
Viimati muutis albatros, 29 Jaan, 2015 0:37, muudetud 1 kord kokku.
albatros
Liige
Kontakt:

Kirjutavad, et "Grad". Huvitav, kuidas.... :roll: ?

Pilt
reserv2006
Liige

Postitus Postitas reserv2006 »

albatros kirjutas:ma ütleks nii- pea igas ATO sektoris. Nii oleks õigem. Jah. Olen nende inimestega suhelnud juba sel ajal kui kogu see jama mis Ukrainas praegu toimub, tundus tol hetkel kellegi rumala näljana. Ehk siis eelmise aasta Maidani ajast. Mõni läks vabatahlikult, mõni mobilisatsiooni korral.
No vot, see jutt tundub juba tõepärasem, et su tuttavad on ATO sektorites, miite ATO üksustes :lol:
albatros
Liige
Kontakt:

reserv2006 kirjutas: No vot, see jutt tundub juba tõepärasem, et su tuttavad on ATO sektorites, miite ATO üksustes :lol:
Olgu, siis ma ootan Teilt igati väärtusliku informatsiooni seal toimua kohta. Palun.
Kasutaja avatar
mmetsas
Liige

Postitus Postitas mmetsas »

XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX XXX

Well - selle koha peal sai mul nüüd mõõt täis // selle mehe jamast kõrini :|

UKR seadusliku valitsuse jonnakalt "huntaks" nimetamise eest + kogu muu sodi eest kuu aega bänni - puhka jalga :mrgreen:

Mõni mees on lihtsalt väga valesse kohta sattunud - enesele ja teistele ristiks :lol:

(by Borja)
Mehed - velled, meid kord peteti, kõik endemärgid näitavad, et ajalugu kordub! Kas meil on õigluse jõudu, et meid säästetakse ja me suudame metsalise võita?
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Siin läks väikeseks "sinimäed vol.2" lahti vahepeal :lol:
Vahel tasub ikka kaua netis istuda.
albatros kirjutas:
reserv2006 kirjutas: No vot, see jutt tundub juba tõepärasem, et su tuttavad on ATO sektorites, miite ATO üksustes :lol:
Olgu, siis ma ootan Teilt igati väärtusliku informatsiooni seal toimua kohta. Palun.
Palun jah.
Sa saad seda siit kogu aeg. Iseasi, kas sa tahad sellest ka aru saada ja seda infi vastu võtta.
Võta heaks ja ei ole tänu väärt.

P.s. See vastus minu "10 000 küsimusele" ei rahulda mind mitte karvavõrdki, aga las tema olla.
Ei ole vaja punnitada vastamisega.

Paneme nüüd kõik koos sõbralikult jälle selle Ukraina teemaga edasi, või on tesitsuguseid seisu- ja istekohti?

Natukene UKR armee SinuTuubi kanalilt videosid....

Степан Полторак відвідав поранених бійців в Одесі
https://www.youtube.com/watch?v=BI3pvFZRubY

Програма "Час Ч" №304 (28.01.2015р.)
https://www.youtube.com/watch?v=BoUKytiC4Xs

Програма "Час Ч" №303 (28.01.2015р. Ранковий випуск)
https://www.youtube.com/watch?v=u5jujgNnTBw

...ja SBU kanalilt...

СБУ затримала диверсантів, які виконували злочинні плани мордувати мирних людей
https://www.youtube.com/watch?v=jx5RV8UagGQ

...ja Donbassi "Obšestvennoe TV"...

Дорогою Тоненьке - Сєверне
https://www.youtube.com/watch?v=okC8-EhhIA0

ja lõpetame filmiõhtu polk "Azov" pöördumisega gängarite poole

Азов: Ласкаво просимо до пекла!
https://www.youtube.com/watch?v=tXmreMpMip8
Yks
Liige

Postitus Postitas Yks »

albatros: Kirjutavad, et "Grad". Huvitav, kuidas.... :roll: ?
Suure pauguga. Vupsas näiteks luugist sisse. Või oli selles varjes ka kõvasti moonakaste tanki peal ja kõrval. Sõjas juhrub veidraid asju.
Kelle soomus? Triipudega nagu näib? UA oma? Kus kohas?
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist