Mutid!
Re: Mutid!
Eilne lõksupüügi saak: üks hapukoorepakk ja üks näriline. Kuidagi oli tühi hapukoorepakk prügikastist välja lõksu juurde kulgenud ja seal vahele jäänud.
Loodus on täis imelisi saladusi.
Loodus on täis imelisi saladusi.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
- Che Latino
- Liige
- Kontakt:
Lõksudega tuleb ettevaatlik olla, eriti jõuluajal:
https://www.youtube.com/watch?v=Hdqv-2ZjUbc
https://www.youtube.com/watch?v=Hdqv-2ZjUbc
Ühtelugu räägin ühte lugu...
-
- Liige
- Kontakt:
Haltuura ...
Novembri nr 4 tuli eespool nimetatud kollase imetapja kõrvalt. Ei tea mis kollasest sai. Koorepakke pole kunagi saanud. Ükskord oli mutt koos vana raudnaelaga ...
Novembri nr 4 tuli eespool nimetatud kollase imetapja kõrvalt. Ei tea mis kollasest sai. Koorepakke pole kunagi saanud. Ükskord oli mutt koos vana raudnaelaga ...
Ilm on aastavahetuse kohta natuke "jaanipäevane" ja saadanasigitised on ikka maru aktiivsed. Sain kingituseks sellise riistapuu ja installeerisin paika. Tulemustest annan kindlasti teada!
See on mutimahla press või?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung

Mina olen oma "mutisõjaga" nii pekkis alates novembrist, et neelan iga päev validooli ja suhkruvett.M.R. kirjutas:Ilm on aastavahetuse kohta natuke "jaanipäevane" ja saadanasigitised on ikka maru aktiivsed.
Alguses, enne esimesi selliseid külmasid, et maa natuke ära jäätuks, oli nagu ikka.
Tekkis kaks uut tegelast. Üks ühes õue servas, teine keset õue.
Ajasid selliseid tavalisi kuhilaid mul seal.
Sellel hetkel mul käed veel ei värisenud ja ma olin suuteline isegi pilti tegema. Niisiis, kaevusin ja paigaldasin kummagi tegelase territooriumile kaks paari raudasid.
Mõlemad ajasid rauad mulda täis ja null tulemust.
Ma panin uuesti.
Jälle muld ja ümmargune null.
Ma panin uuesti.
Siis ma pannin veel kord uuesti.
Panin veel. Mitu korda panin.
Iga kord ajasid mulda täis ja sisse ei roninud.
Siis detsembris külmetas maapinna ära.
Mitte eriti sügavalt, aga piisavalt, et uutesse kohtadesse mullahunnikuid ei tulnud juurde.
See-eest... kui ma detsembri alguses läksin.... siis ma pidin kreepsu ja südari saama!
Need vanad mullahunnikud olid kasvanud TAEVASSE !
Sellised megagiga hunnikud rsk! + üks uus poolemeetri kõrgune otse kaevumaja põranda all.
Mul on seal kaevumajas 80% ulatuses laud (plankudest) põrand ja ühest servast on valatud kuni laudpõrandani.
Vot üks ajas oma hunniku sealt viimase laua ja betooni serva vahelt mul üles. Kogu laudpõranda alune on mulda täis (muld vastu laudu).
Pilti ei ole.
Ma ei suuda pildistada. Vererõhk, kätevärin....
Ma tassisin selle mulla minema ja hakkasin kaevuma, et panna uuesti teise kohta rauad maha.
Aga nad raisad on kolinud kõvasti sügavamale kui suvel.
Andis kaevata.
Tõsised augud kaevasin.
Noja sinna sügavale maa sisse oli neid raudu omajagu keeruline pädevalt paigaldada.
Küünarnukkideni mudane.
Aga sain pandud.
Nädal hiljem lähen.
Kaevumajas uus meetrine hunnik.
Keset õue lume all uus meetrine hunnik.
Õue teises servas, kus tegutseb teine isend, sama jama.
Kõik rauad mulda täis.
Kaevusin uuesti.
Jõudsin tegevussügavusele.
Panen käe mutikäiku.
See kurat on kaks korda suurema diameetriga kui suvel olid käigud.
Mutirauad põhimõtteliselt upuvad sinna kolinal ära.
Ei ole võimalik panna nii, et oleks ilusasti tihedalt käigus ja kõrval puuduks vaba ruum.
Ma siis laiendasin kaeveala, et äkki jõuab mingil hetkel normaalse läbimõõduga käiguni.
Noh kahes kohas jõudsin, kahes kohas ei jõudnuki.
Ma põhimõtteliselt kaevasin ise pool õue üles.
Panin siis ikkagi rauad uuesti maha. Kaks paari IMHO eeskujulikult ja kaks mitte nii eeskujulikult, kuna käikude läbimõõt oli liiga suur.
Enne jõule läksin uurima.
Kaevumajas uus megagiga hunnik.
Sama igalpool õuealal.
Kaevasin rauad välja - mulda täis, null mutti.
Kaevusin ja panin uuesti neli paari raudu maha.
Tassisin mullahunnikute mulla minema. Sellest sai juba päris korralik mullahunnik.
30.12.2017 läksin objektile.
Sain pikaaegse vaimse trauma.
Korjasin kõik rauad üles ja riputasin seinale.
Tassisin kärutäie mulda jälle minema ja ajasin augud kinni.
Nüüd ma ei taha sinna enam minna enne kevadet.
AGA kevad tuleb VERINE !
Mügri?Fucs kirjutas:Kaevumajas uus meetrine hunnik.
Keset õue lume all uus meetrine hunnik.
Õue teises servas, kus tegutseb teine isend, sama jama.
Kõik rauad mulda täis.
Kaevusin uuesti.
Jõudsin tegevussügavusele.
Panen käe mutikäiku.
See kurat on kaks korda suurema diameetriga kui suvel olid käigud.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karbiiti?
See kes peale korralikku kaklust veel rusikatega vehib ,on tõenäoliselt võitja.....
Krt seda teab KES... aga ma kaldun siiski arvama, et MUTTKriku kirjutas:Mügri?
Ja mulle tundub, et kui läks külmemaks ja maapinna tõmbas kohati kõvaks (+ meil oli vahepeal jumala korralik lumekate maas), siis MUTID hakkasid ajama suuremaid hunnikuid et:
a) see ulatuks lume alt välja
b) et kuhila seinad oleks võimalikult paksud läbijäätumise vältimiseks

Aga seda mulda nad ajavad ühest ja samast käigust kogu aeg (ei ole uusi käike tekkinud sama hunniku alla) ja no ilmselt siis, et seda pädevat mullakogust saada, laiendavad oma kuradi käike. Vat ma ei tea. Pole spets ja kirjandus vaikib sellistest nüanssidest. Seda ma võin küll kinnitada, et alati kui on suurema lumega talved, siis nad raisad ajavad lume all megahunnikuid üles. Kunagi ma pidin oma massina põhja ära lõhkuma, sest kaks nädalat tagasi ei olnud sissesõidu teel rööbaste vahel ühtegi mullahunnikut ja siis paksu lumega ma sõitsin otse õue sisse ja seal oli mingi 30-40cm kõrgune läbijäätunud mullahunnik nagu betoonpost.
*
Minu objekti faunast veel...
Eelmine aasta käis keski kõrvalhoone pööningul ühte ja samasse kohta sital terve talve. Pädevad asjatundjad pakkusid, et NUGIS.
Nüüd elab keski mul kõrvalhoone seina sees (enamusjaolt saepuruta saepurutäidisega sõrestiksein).
Julmalt majandab nii et on kuulda isegi siis, kui inimesed õuepeal liiguvad ja häält teevad.
Ma panen muidu iga talv hiirtele/rottidele, nii majja kui kõrvalhoonesse, vanade konservikarpide sisse rotimürki, põrandale.
Nii kaua kui on veel soe, kaob mürki pidevalt normaalsetes kogustes (noh tuleb iga nädala või kahe tagant natuke juurde panna).
Ja siis sujuvalt korjan hiirte laipasid küll õuelt küll hoonete seest.
Siis kui juba külmaks läheb kaob ühel hetkel kiirelt ka mürgi tarbimine.
Nüüd keski (alates selle tegelase ilmumisega sinna seina sisse) on kõik mu konservikarbid koos rotimürgiga minema tassinud.
Korduvalt.
Kogu kupatuse.
Neli plekist konservikarpi ja kaks plastmassist "Keiju/Rama" karpi.
Ei leia kusagilt üles neid karpe. Mitte ühtegi.
Ma alguses mõtlesin, et see tegelane seal seina vahel (mõni suurem rott?) tassib neid minema... talvevarudeks vms... ja sööb.
AGA see tegelane seal seina sees ei sure sellele vaatamata.
Juba poolteist kuud tegutseb rahulikult.
1 jaanuaril jälle krabistas seina vahel.
Seega IGAV ei hakka tundub

Need on mutantmutid, rotid või mügrid
Venemaa sõjaväebaasides väljatreenitud maa-aluseks võitluseks väikese Eesti põllumajandusega
Mingi selline näris mul ühe tuttava plastist kanalisatsioonikaevu puruks ja heiveed voolasid välja maa seest
Hukkunud mügri oli leidnud kalalisatsioonikaevu seest - oli olnud 5 korda suurem kui tavaline, plekkhammastega ning tätoveeringuga kõhul- za Rossiju
Niiet inimesed olge valvsad
Venemaa sõjaväebaasides väljatreenitud maa-aluseks võitluseks väikese Eesti põllumajandusega
Mingi selline näris mul ühe tuttava plastist kanalisatsioonikaevu puruks ja heiveed voolasid välja maa seest
Hukkunud mügri oli leidnud kalalisatsioonikaevu seest - oli olnud 5 korda suurem kui tavaline, plekkhammastega ning tätoveeringuga kõhul- za Rossiju
Niiet inimesed olge valvsad
Lugupeet isand Fucs -ile võiks soovitada selles loos ka positiivset nooti näha ja mõelda näit. mulla müügi bisnise avamisele kuna tundub et sellest tal puudust ei teki. Teine variant oleks pöörduda mõne paremini varustatud foorumlase poole kel üle keskmine mutihuvi (akf! Herem vahest?) ning rääkida välja mõned pioneermilitaarkurioosumtehnilised tõrjevahendid (maamiinid? Javelinid? Kustid?). Kas haubitsad ja suuremõõdulised miinipildujad ei võiks aidata ? (see viimane eeldaks muidugi oma koduhoovi arvelevõtmist kui ametlik laskepolügoon mis KMiN poolt vaadatuna oleks igati tervitatav arvestades meie praegust laskeväljade seisu) aga samas võib ületamatuks takistuseks osutuda majapidamise tugevam pool kellele oleks vaja selgeks teha plaanitud tõrjetegevuse kasulikkus Eesti üldisele kaitstusele, suurte torumeeste väljaõppele ning paha poleks ka selgitused Nato idatiiva tugevnemise ning artikkel 5 kontekstis antud ürituse raames.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Karbiit mul ei aidanud... Natuke abi oli sellest et hankisin endale suitsuküünlaid ja õhkisin maa all odavaid Hiina päritolu pauguteid. Üks kõige visam jäi alles aga sel oli vist kogu sellest keemiast mida maa alla pumpasin nina nii läbi et läks tavalisse traatlõksu. Sellest üle aasta ja käikudesse uusi elanikke ei ole senini tulnud.Mudakoon kirjutas:Karbiiti?
Hiirtest: Need plastist jublakad püüdsid edukalt 6 tükki kinni, nüüd nädal aega vaikust.
Jaa. Meil on künka sisse ehitatud betoonist kelder, kus me õunu hoiame (nii suurusjärgus 1,5 tonni). Sinna tekkisid sügisel rämedad sitahunnikud ning välisuks oli seestpoolt üsna ära näritud. Lõpuks ajasin koheva sabaga eluka harjaga vehkides ja ropult sõimates välja. Ta on üldiselt nii loll loom, et ei taibanud isegi avali väravatest välja joosta - pani kõigepealt minu verbaalsete-skopaalsete mõjutusvahendite influentsi all viibides 3 tiiru põrandaääri pidi kuni lõpuks selle peale tuli, et välja plagada.Fucs kirjutas:Eelmine aasta käis keski kõrvalhoone pööningul ühte ja samasse kohta sital terve talve. Pädevad asjatundjad pakkusid, et NUGIS.
Eelmine selline juhus oli 7 aastat tagasi nii et ilmselt nende kogukonnamälu koletust kivikoopast, kus midagi peale õunte süüa ei ole, nii kaua kestab.
Hiirtega on seis 11:5 minu kasuks. Paar korda on hommikul elutoavaibal leidunud siseorganeid, aga üldiselt rahu majas. Selle aja peale on iga näriline metsas endale pesa leidnud või ära kärvanud.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Jiirtega on seis 2:0 minu kasuksKriku kirjutas:Hiirtega on seis 11:5 minu kasuks. Paar korda on hommikul elutoavaibal leidunud siseorganeid, aga üldiselt rahu majas. Selle aja peale on iga näriline metsas endale pesa leidnud või ära kärvanud.
St kasside. Kaks kassi ja null hiirt.
Siseorganistest (vnutrennõje organõ

Eksklusiivsemaid "kingitusi", mida kassid mulle korraldanud, on nirgi korpus diivani taga (kui jaole sain, olid vaglad juba poole nahka pand)
no ja jänese poegade kõrvu on toodud korduvalt või siis need on järele jäänud millegipärast...
Kasside mott on kõrgel, sest nad saavad koeraga samu (kõige odavamaid!) krõbinaid ja seetõttu käivad "väljas söömas"

Aga algusaegadel, kui alles sisse elasin ja seinu veel korralikult polnud, siis öösiti kuulsin pealt, kuidas all rebased suuremate rottidega maid (ja toidujäätmeid!) jagasid..

Ja roti eest ei kaitse ka paela otsa riputatud toidukorv, sest ta saab sealt kätte. Lõpuks hakkasin hoidma vana pealtlaetava pesumasina kroomterasest trumlis
P.S.
Mis teemasse e muttidesse puutub, siis pioneeriaegadel kasvas mul siin mõnus malts ja valus ohakas ning elu oli lill.
Aga siis ma võtsin naise.
Sellega veel hädad ei alganud, vaid hädad algasid siis, kui külla tuli sõber koos oma muruniidukiga ja niitus maja ümbert ära...
Pärast seda võttis naine juhtimise üle ja kiirkorras tekkisid majapidamisse trimmer, murukäärid, muruniiduk, murutraktor ja mutimullahunnikud.
Enne neid millegipärast ei olnud, aga kahtlustan nakkuslikku levikut, sest just sel perioodil intensiivistus mutisõja rindekajastus FTP Fucsi suunast...
Muideks ma pole senini mitte midagi ette võtnud, peale selle, et kui ma autoga sõidan, siis möödaminnes hunnikud tasaseks rullin, sest nii on tervislikum...

Närvid ennekõike - ja vereõhk!
Viimati muutis Svejk, 04 Jaan, 2018 19:36, muudetud 1 kord kokku.
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline