Pilte II Maailmasõjast

Eestlased ning eestlastest koosnevad üksused, relvad, lahingud, varustus, autasud jne jne...
Vasta
xawa
Liige
Kontakt:

Pilte II Maailmasõjast

Postitus Postitas xawa »

Tegemist ei ole küll otseselt eestlastega seotud lahingutest, kuid päris hästi on ära tabatud sõjaolustik. Piltidel valdavalt Saksa sõjatehnika.

Pilt

http://www.artsfairies.com/aircrafts/wo ... %20art.htm
valloon
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas valloon »

Peris kenad joonistused.
Kes ajalugu ei mäleta,elab tulevikuta.
Charlemagne
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Charlemagne »

Lennukite seeria hulgas on üks, kus lennumasin üritab Tiigrit rajalt maha võtta.....kas saab kätte või ei, millised on arvamused?
Et notre Parole s'appelle Fidélité !
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas speedsta »

Kurjal linnul ei paista ühtegi pommi all olevat, seega pakuksin 1:0 TiigerII kasuks, aga frits peaks küll kiiresti liigutama hakkama.
Kui on probleem, tõmba lõuga
Charlemagne
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Charlemagne »

Fritsul paistab, et ketid juba roogivad lund ja puud on muidugi ka päris ligidal, puuladvad peaaksid jerry'de pilotaazhi tagasi hoidma....aga ma kujutan ette seda sõnavara, mida komandör nii ründaja kui oma juhi poole saadab :lol: , saksa keel on küll roppsõnadest vaene, aga midagi ikka leidub, eriti murdekeeltes. Arvan ise sedasama, mida speedsta...aga pilt on huvitav, selline klassikaline intriig kunstnikult, olen sellist võtet kohanud nii meremaalidel(kas sõidb karile või mitte?) ja niisama ka sõjapiltidel, seal on võimalused ammendamatud. Palju selline pilt küll maksta võib, kataloogis on olemas kohaletoomise hinnad aga piltidest ei juttugi. Muidu paluksin oma kodakondseid, et nad mulle jõuludeks selle asjakese kingiksid :twisted:
Et notre Parole s'appelle Fidélité !
Kasutaja avatar
kuits
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kuits »

ma ei saa pihta miks nad omavahel madistavad lennukid saksa omad ja tankid kah?
Armees 1963-66
Moskva oblast
Kasutaja avatar
Würger 190G
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Würger 190G »

Maalid toredad ja ei ole mingit haakristi kartust. Ainuke kehv asi, et enamus piltidel ei mingeid selgitavaid kirju.
Kasutaja avatar
flak40
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas flak40 »

Pilt ilus :P ja aetakse taga IL -2 kahe erineva saksa iludusega esimene on neist Foke ja tagumine JU :twisted: .Karta on et IL-l pääsu pole :twisted:
"Ersten rein und Letzten raus!"
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Enamus neid lennukipilte on ka ühes raamtus ilmunud. Ei tule praegu pealkiri meelde, kuid püüan uurida. Teisigi pilte olen erinevates kirjatöödes märganud, seega kui on tahtmist lihtsalt paberi peal vaadata, siis ei maksa kohe originaali tellima rutata. :wink:
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Navitrolla ...ülendatud veebliks :lol: :lol: :lol:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist