M: kaitseväe tehnika osta.ee-s
M: kaitseväe tehnika osta.ee-s
http://www.osta.ee/4699555 ...töölkäimiseks
ja igaks muuks otsarbeks...
http://www.osta.ee/index.php?fuseaction ... ems&id=739
ja igaks muuks otsarbeks...
http://www.osta.ee/index.php?fuseaction ... ems&id=739
Oi, krt!!
Võtaks ära, aga pole praegu Eestis. Ja selleks ajaks, kui mina tagasi jõuan on asi juba läinud.
Igale eesti mehele kodu kaitseks väga sobilik asi.
Ammu endale sellist igatsenud (tegelikult küll BTR-40 või 40M, kuid neid pole enam ammu saadaval).

Võtaks ära, aga pole praegu Eestis. Ja selleks ajaks, kui mina tagasi jõuan on asi juba läinud.

Igale eesti mehele kodu kaitseks väga sobilik asi.

Ammu endale sellist igatsenud (tegelikult küll BTR-40 või 40M, kuid neid pole enam ammu saadaval).
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Stellung halten und sterben!!
Stellung halten und sterben!!
Ühest küljest saan ma aru, et Kaitsevägi tahab standardiseerida sõidukiparki, aga teisest küljest kui ma vaatan nüüd neid müüki tulnud masinaid, siis seal on 10 tk GAZ 66, millede läbisõidud on 471km, 607km, 1357km, 2569 km, 2620km, 2770km, 2813km, 4230km, 4462km, 4736km ja 10000km. Selle viimase masina kohta ütleks, et auto on enam-vähem sisse sõidetud. Kõigil masinatel on vintsid, võimalus kummirõhku reguleerida, iselukustuvad difrid, lülitatav nelivedu, aeglusti, korralikud maastikukummid, kandejõud 2800kg, max kiirus 95 km/t. Kas tõesti ei võinud neid näiteks Kaitseliidule kinkida? Või KL ka ei tahtnud? Kas Unimog on parem? Tõsi 66 on paras bensiiniõgard, aga ikkagi kas need masinad ei võiks hoopis mobilisatsioonivarus olla? Või on nende paarisaja kilomeetriga mootorid jutud kokku lastud? Vatan seda värki ja ma ei saa aru.... 

Tagantjärele tarkus on täppisteadus!
-
- Site Admin
- Kontakt:
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Ma olen teenistuses olles näinud neid vähesõitnud Gaz-66'sid ja usu, nendest ei ole suurt midagi järgi. Mõnel on läbisõit väike seepärast, et vahetatud on armatuuriplokk.Tux kirjutas:Ühest küljest saan ma aru, et Kaitsevägi tahab standardiseerida sõidukiparki, aga teisest küljest kui ma vaatan nüüd neid müüki tulnud masinaid, siis seal on 10 tk GAZ 66, millede läbisõidud on 471km, 607km, 1357km, 2569 km, 2620km, 2770km, 2813km, 4230km, 4462km, 4736km ja 10000km. Selle viimase masina kohta ütleks, et auto on enam-vähem sisse sõidetud. Kõigil masinatel on vintsid, võimalus kummirõhku reguleerida, iselukustuvad difrid, lülitatav nelivedu, aeglusti, korralikud maastikukummid, kandejõud 2800kg, max kiirus 95 km/t. Kas tõesti ei võinud neid näiteks Kaitseliidule kinkida? Või KL ka ei tahtnud? Kas Unimog on parem? Tõsi 66 on paras bensiiniõgard, aga ikkagi kas need masinad ei võiks hoopis mobilisatsioonivarus olla? Või on nende paarisaja kilomeetriga mootorid jutud kokku lastud? Vatan seda värki ja ma ei saa aru....
Kaitseliidul ei ole nii suurt autodepuudust ja remondivõimekust, et sellist kõntsa endale kaela võtta. Usu, Taanist saadud humanitaarabi Unimogid aastat 1973 on kordi töökindlamad ja lagunevad vähem. Pealegi sai Kaitseliit äsja kenakese koguse DAF taktikalisi veoautosid ja MAN-i logistilisi veoautosid.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist