M: kaitseväe tehnika osta.ee-s

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
t6nu
Liige
Kontakt:

M: kaitseväe tehnika osta.ee-s

Postitus Postitas t6nu »

Faust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Faust »

Tea kas selle BRDM2 -ga üldse teedel tohib sõita.
Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks:
Toddie
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Toddie »

Kuna tegemist on 2.75 m laia riistapuuga, siis on sellega tänaval sõitmiseks vaja maanteeameti eriluba.
Iseasi kas, see konkreetne müügis olev eksemplar üldse kohapealt iseseisvalt ära liigub.
Faust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Faust »

See Laidoneri muuseum võiks selle soomuki muretseda enda kollektsiooni, BMP-le lisaks.
Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks:
Toddie
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Toddie »

Seda praegu küll ei usu, Laidoneri muuseum sai endale suvel Soomest nii palju igast tehnikat ja nodi, et ennem on neil ruumi juurde vaja.
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hillart »

Oi, krt!! :shock:
Võtaks ära, aga pole praegu Eestis. Ja selleks ajaks, kui mina tagasi jõuan on asi juba läinud. :( :( :(
Igale eesti mehele kodu kaitseks väga sobilik asi. :wink:
Ammu endale sellist igatsenud (tegelikult küll BTR-40 või 40M, kuid neid pole enam ammu saadaval).
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
Kasutaja avatar
Tux
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tux »

Ühest küljest saan ma aru, et Kaitsevägi tahab standardiseerida sõidukiparki, aga teisest küljest kui ma vaatan nüüd neid müüki tulnud masinaid, siis seal on 10 tk GAZ 66, millede läbisõidud on 471km, 607km, 1357km, 2569 km, 2620km, 2770km, 2813km, 4230km, 4462km, 4736km ja 10000km. Selle viimase masina kohta ütleks, et auto on enam-vähem sisse sõidetud. Kõigil masinatel on vintsid, võimalus kummirõhku reguleerida, iselukustuvad difrid, lülitatav nelivedu, aeglusti, korralikud maastikukummid, kandejõud 2800kg, max kiirus 95 km/t. Kas tõesti ei võinud neid näiteks Kaitseliidule kinkida? Või KL ka ei tahtnud? Kas Unimog on parem? Tõsi 66 on paras bensiiniõgard, aga ikkagi kas need masinad ei võiks hoopis mobilisatsioonivarus olla? Või on nende paarisaja kilomeetriga mootorid jutud kokku lastud? Vatan seda värki ja ma ei saa aru.... :shock:
Tagantjärele tarkus on täppisteadus!
Kasutaja avatar
varing
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas varing »

Ei tea miks soomuki müük tühistati :?:
Huvitatud peaaegu kõigest militaarsest!
Ralli2ss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Ralli2ss »

Ma ise ka ehmatasin soomuki kadumise peale. Võibolla läheb siiski tarvis toda või mul isa arvas, et võibolla üldse ei tohtinudki toda müüa...
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

soomukit müüdi vanarauana.

Ilmselt saab kaalu järgi Kuusakoskist rohkem kui oli suurim pakkumine...
Kasutaja avatar
medal
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas medal »

Viimane pakkumine oli 35 000, see peaks ületama siiski samas kaalus vanaraua hinna.
jrgen20
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jrgen20 »

66te ei soovitaks küll mitte kellelegi. Lihtsalt koletu suur bensiinikulu.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Tux kirjutas:Ühest küljest saan ma aru, et Kaitsevägi tahab standardiseerida sõidukiparki, aga teisest küljest kui ma vaatan nüüd neid müüki tulnud masinaid, siis seal on 10 tk GAZ 66, millede läbisõidud on 471km, 607km, 1357km, 2569 km, 2620km, 2770km, 2813km, 4230km, 4462km, 4736km ja 10000km. Selle viimase masina kohta ütleks, et auto on enam-vähem sisse sõidetud. Kõigil masinatel on vintsid, võimalus kummirõhku reguleerida, iselukustuvad difrid, lülitatav nelivedu, aeglusti, korralikud maastikukummid, kandejõud 2800kg, max kiirus 95 km/t. Kas tõesti ei võinud neid näiteks Kaitseliidule kinkida? Või KL ka ei tahtnud? Kas Unimog on parem? Tõsi 66 on paras bensiiniõgard, aga ikkagi kas need masinad ei võiks hoopis mobilisatsioonivarus olla? Või on nende paarisaja kilomeetriga mootorid jutud kokku lastud? Vatan seda värki ja ma ei saa aru.... :shock:
Ma olen teenistuses olles näinud neid vähesõitnud Gaz-66'sid ja usu, nendest ei ole suurt midagi järgi. Mõnel on läbisõit väike seepärast, et vahetatud on armatuuriplokk.

Kaitseliidul ei ole nii suurt autodepuudust ja remondivõimekust, et sellist kõntsa endale kaela võtta. Usu, Taanist saadud humanitaarabi Unimogid aastat 1973 on kordi töökindlamad ja lagunevad vähem. Pealegi sai Kaitseliit äsja kenakese koguse DAF taktikalisi veoautosid ja MAN-i logistilisi veoautosid.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
varing
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas varing »

Minuteada küündis vähemalt ühe G66 hind 60000.-ni,ju siis oli väärt masin.
Huvitatud peaaegu kõigest militaarsest!
t6nu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas t6nu »

Kas keegi teab selle käskkirja sisu? Miks tühistati? Kas kardeti, et ostja läheb masinaga purjus peaga linna peale laamendama või värvib venemaa värvidesse ja hakkab turistidele toompeal taksot pakkuma?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist