Lihvimine
Lihvimine
Tere ma olen sellel alal uus ja tahaks teada millega te lihvite ja kuidas. 

-
- Liige
- Kontakt:
Re: Lihvimine
Tervist!
Tore on näha,et aina rohkem inimesi satub meie hulka!
Aga lihvimine...See on ju nii kerge,võtad tavalise küünelihvi ja lihvid sealt kust vaja.Väga palju pole vaja lihvida,siis võid kogemata plastmassi ära rikkuda.Loodan,et said minu jutust aru? 
Tore on näha,et aina rohkem inimesi satub meie hulka!

Re: Lihvimine
Tere-tere!Pauhk kirjutas:Tere ma olen sellel alal uus ja tahaks teada millega te lihvite ja kuidas.
Jaa, tundub et mudelisminakkus pisitasa levib, aga see on igatahes rõõmustav nähtus

Aga kui viitsid siis tuhla natuke ka vanemates postingutes - tüütu see kindlasti on, aga võid leida vastused üsna paljudele küsimustele, miski aeg tagasi sai ka veidi lihvimisest kirjutatud: http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... c&start=15
Kerid veidi allapoole ja sealt leiad pildi ja ka paar sõna teema kohta.
Ka küüneviili jutt on põhimõtteliselt õige, samuti ei teeks paha revideerida kõiksuguseid naistele pakutavaid küüntehooldusvahendeid, võib päris huvitavaid asju leida. Aga tihtipeale ei pääse tavalise küünekaga igale poole ligi, siis tuleb viitsimine kokku võtta ja ise sobiva kuju, suuruse ja karedusega asjandus valmis teha.
Urmas.
Tere,
ah et lihvimine. Mina alustasin oma lihvimsteekonda sellega et võtsin ehituspoest 800 -st ja 1000-st paberit. Hiljme avastasin et näiteks selveri laadapäevadel müüdi erinevaid küüneviile paar krooni tükk. Sealt sai neid võetud peoga ja väga head asjad on.
Kuna osad küüneviilid on sellised pehmemad siis saab ka kumeraid pindasid hästi teha (ei jää kandiline pind).
Alati on võimalus kullost osta spets jubin mille peale liivapaberi riba käib millega saab ka asjad aetud. Kuigi seda märksa mõistlikum ise teha oleks.
Näiteks jäätisepulgast ja liivapaberist.
ah et lihvimine. Mina alustasin oma lihvimsteekonda sellega et võtsin ehituspoest 800 -st ja 1000-st paberit. Hiljme avastasin et näiteks selveri laadapäevadel müüdi erinevaid küüneviile paar krooni tükk. Sealt sai neid võetud peoga ja väga head asjad on.
Kuna osad küüneviilid on sellised pehmemad siis saab ka kumeraid pindasid hästi teha (ei jää kandiline pind).
Alati on võimalus kullost osta spets jubin mille peale liivapaberi riba käib millega saab ka asjad aetud. Kuigi seda märksa mõistlikum ise teha oleks.
Näiteks jäätisepulgast ja liivapaberist.
Ma samal moel nagu Krahv. Selverist sai jah igasugu variante mõne krooni eest - naine kodus vaatas ja imestas 
Aga liivapaber on ikka kõige parem minu meelest.

Aga liivapaber on ikka kõige parem minu meelest.
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline