Ma panen preagust kokku oma teist mudelit ja tahaks küsida kust oleks võimalik tellida sellele tankile roomikuid ,sest ma ostsin selle venemaalt ja avastasin et roomikud on kõverad

Huvikeskuses Kullo asuvas poes on tõesti Friuli linte saada, kuid ega seal nii rikkalik valik alati kohal pole, saab ajakirjast tellida ja seda saab teha ka telefoni teel. (Fossiil on siin foorumis juba lugematuid kordi Kullo poe numbri kirja pannud.)Noh,kui sa elad Tallinnas Mine Kullo poodi,see asub mustamäe tänaval,majanumber vist 59?Ja osta sellele masinale sobivad Friul Models-i roomikud,mis on metallist ja väga kvaliteetsed.Hind on neil kusagil 500.-kandis,aga hind õigustab neid täiesti! Wink
Panzergrenadier kirjutas:Niipalju kui ma mäletan, vorbib Revell ikkka oma mudelitele normaalsest plastis roomikud, kus pisult üksikuid lülisi ja siis pikemaid lõike. Võin muidugi ka eksida.
Huvikeskuses Kullo asuvas poes on tõesti Friuli linte saada, kuid ega seal nii rikkalik valik alati kohal pole, saab ajakirjast tellida ja seda saab teha ka telefoni teel. (Fossiil on siin foorumis juba lugematuid kordi Kullo poe numbri kirja pannud.)Noh,kui sa elad Tallinnas Mine Kullo poodi,see asub mustamäe tänaval,majanumber vist 59?Ja osta sellele masinale sobivad Friul Models-i roomikud,mis on metallist ja väga kvaliteetsed.Hind on neil kusagil 500.-kandis,aga hind õigustab neid täiesti! Wink
Friul minu meelest tõesti 1:72 roomikuid ei tee, kui nüüd mõtlema hakata, siis ei tule pähe ühtegi firmat, kes seda teeks.
Kasutajad foorumit lugemas: Amazon [Bot] ja 1 külaline