Leopard 2 A5 KWS 1:72

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Pauhk
Uudistaja
Kontakt:

Leopard 2 A5 KWS 1:72

Postitus Postitas Pauhk »

Tere Kõigile

Ma panen preagust kokku oma teist mudelit ja tahaks küsida kust oleks võimalik tellida sellele tankile roomikuid ,sest ma ostsin selle venemaalt ja avastasin et roomikud on kõverad :(
skeletondude
Liige
Kontakt:

Re: Leopard 2 A5 KWS 1:72

Postitus Postitas skeletondude »

Noh,kui sa elad Tallinnas Mine Kullo poodi,see asub mustamäe tänaval,majanumber vist 59?Ja osta sellele masinale sobivad Friul Models-i roomikud,mis on metallist ja väga kvaliteetsed.Hind on neil kusagil 500.-kandis,aga hind õigustab neid täiesti! :wink:
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Pea nüüd pisut - kas Friul teb siis ka 1:72 roomikuid? Ja veel Leopardile?

Aga millest need originaalid on - ilmselt sellisest kummi-plastiku vahepealsest värgist? Kui nii, siis ehk annab kuumas vees jõuvõtteid rakendades need sirgeks ajada, või ehk teab keegi paremat lahendust?

Urmas.
Pauhk
Uudistaja
Kontakt:

See mudel on revelli oma
fossiil
Liige
Kontakt:

Nojah, Leopard on Revelli oma küll, aga roomikud on tal plastisoolist? No nagu kummipaela taolised? Küsin seepärast et ise selle mõõtkavaga ei tegele.

Umas.
Pauhk
Uudistaja
Kontakt:

jah
Surmaingel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Surmaingel »

Pidage hoogu!
Selle mudeli lindid on samast plastist mis mudel isegi.....?
Ma olen ühe sellise kokku pannud.
Kui see pole nüüd miski päris uus toode!?
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Niipalju kui ma mäletan, vorbib Revell ikkka oma mudelitele normaalsest plastis roomikud, kus pisult üksikuid lülisi ja siis pikemaid lõike. Võin muidugi ka eksida.
Noh,kui sa elad Tallinnas Mine Kullo poodi,see asub mustamäe tänaval,majanumber vist 59?Ja osta sellele masinale sobivad Friul Models-i roomikud,mis on metallist ja väga kvaliteetsed.Hind on neil kusagil 500.-kandis,aga hind õigustab neid täiesti! Wink
Huvikeskuses Kullo asuvas poes on tõesti Friuli linte saada, kuid ega seal nii rikkalik valik alati kohal pole, saab ajakirjast tellida ja seda saab teha ka telefoni teel. (Fossiil on siin foorumis juba lugematuid kordi Kullo poe numbri kirja pannud.)

Friul minu meelest tõesti 1:72 roomikuid ei tee, kui nüüd mõtlema hakata, siis ei tule pähe ühtegi firmat, kes seda teeks. :roll:
skeletondude
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas skeletondude »

Panzergrenadier kirjutas:Niipalju kui ma mäletan, vorbib Revell ikkka oma mudelitele normaalsest plastis roomikud, kus pisult üksikuid lülisi ja siis pikemaid lõike. Võin muidugi ka eksida.
Noh,kui sa elad Tallinnas Mine Kullo poodi,see asub mustamäe tänaval,majanumber vist 59?Ja osta sellele masinale sobivad Friul Models-i roomikud,mis on metallist ja väga kvaliteetsed.Hind on neil kusagil 500.-kandis,aga hind õigustab neid täiesti! Wink
Huvikeskuses Kullo asuvas poes on tõesti Friuli linte saada, kuid ega seal nii rikkalik valik alati kohal pole, saab ajakirjast tellida ja seda saab teha ka telefoni teel. (Fossiil on siin foorumis juba lugematuid kordi Kullo poe numbri kirja pannud.)

Friul minu meelest tõesti 1:72 roomikuid ei tee, kui nüüd mõtlema hakata, siis ei tule pähe ühtegi firmat, kes seda teeks. :roll:

Jajah,My bad :oops: Teemalisaja unustas alguses lisada,et see on 1/72 :P
fossiil
Liige
Kontakt:

Ai ai, tegelikult ei unustanud, see ju lausa teema pealkirjas sees... :wink:

Urmas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Amazon [Bot] ja 1 külaline