Unistuste variant oleks muidugi selline, kui pärast ostmist õnnestuks mehikesed kusagil 100 eegu eest maha müüa, kui soovijaid oleks, siis ei tunduks kahuri hind enam nii kõrge..

Urmas.
fossiil kirjutas:Nojaa, kokku krabada on muidugi lihtsam kui hoobilt jutiga valmis teha..![]()
Jaa, selle jurakaga tuleb tööd tõepoolest, aga tegelikult ei olegi asi nii hirmus, kui alguses paistab. Aga kuna sa võtsid roomikuteks Friuli ATL-34 komplekti, siis saab sellest kena sõjajärgne masin, sest selliseid roomikuid hakati rasketankidele tootma alles pärast sõda. Et asi veidi huvitavam tunduks, siis kuna saagimist-viilimist-pahteldamist nagunii üksjagu tulemas, võiks sellest ju ISU-152K valmis nikerdada. See on tegelikult üsna atraktiivne masin, tagaosa peal on kobaras hunnik lisapaake. Lisaks ilmusid mõni aeg tagasi ka korralikud ja detailsed ISU-152K joonised, mul on need olemas kui vaja, ka fotomaterjalist ei tohiks puudust tullaPanzergrenadier kirjutas:
Karbis on põhimõtteliselt 3 resti, juba see ei tõota head. Seega lisatööd tõotab palju tulla. Eks kui selleni jõuan, siis püüan võimalikult palju detaile omalt poolt juurde lisada. Kahju muidugi, et Tanxheaven just nüüd vedru välja viskas.
et siis missassja, kust mina seda tean, see on mu elu 3. mudelfossiil kirjutas:Nüüd küsimus Lucianole: Kas Tamiya Möbelwagen on ehitatud nende vana Panzer IV D põhjale? Mul endal pole põhjust olnud näperdada, seepärast küsin.
Nojah, haarasin roomikud ka pikemat uurimustööd tegemata. Lihtsalt oli mugav Kullos kohe lisavarustus kaasa haarata. Karbis on sellised kummi tükid, et karju appi.Jaa, selle jurakaga tuleb tööd tõepoolest, aga tegelikult ei olegi asi nii hirmus, kui alguses paistab. Aga kuna sa võtsid roomikuteks Friuli ATL-34 komplekti, siis saab sellest kena sõjajärgne masin, sest selliseid roomikuid hakati rasketankidele tootma alles pärast sõda. Et asi veidi huvitavam tunduks, siis kuna saagimist-viilimist-pahteldamist nagunii üksjagu tulemas, võiks sellest ju ISU-152K valmis nikerdada. See on tegelikult üsna atraktiivne masin, tagaosa peal on kobaras hunnik lisapaake. Lisaks ilmusid mõni aeg tagasi ka korralikud ja detailsed ISU-152K joonised, mul on need olemas kui vaja, ka fotomaterjalist ei tohiks puudust tulla Wink
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist