Nõrganärvilistel paluks mitte vaadata

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Suletud
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gnadenlose »

krizz kirjutas:
gnadenlose kirjutas:Ma ei hakka keerutama- haiged olete, kes neid linke otsite ja siia üles riputate!!! Vaadake omaette, aga ärge mingit ila a la "kes maal eland, see seatapuga harjund".
Kas militaarsus on ainult mingi träni kogumine või metsas püssiga jooksmine? Vat ei ole. Kõige taga on väga verine, julm ja võigas tapmine. On alati olnud. See on muidugi tore, kui seda eitada...Kui need kaadrid kellegil põhja alt löövad, ongi hea. Varem või hiljem peab romantilised illusioonid sõja ja sõjanduse koha pealt lõppema. Mida varem, seda parem.

Jah, pistame pea liiva alla ja elame ilusasti pilvedes edasi. Inimesed ei tee ju kunagi midagi ebainimlikku. Ega ju? :roll:
Liiva all on nii mõnus ja soe. Või nagu Sõpruse Puiestee laulab - Ma usun, et kõik inimesed on nii ilusad ja head... :shock:

Tasub ka nendest meestest lähemalt lugeda, keda niimoodi tapetakse - http://en.wikipedia.org/wiki/Yevgeny_Rodionov
Idioodiks pead mind? :evil: Või ennast doktoriks? :twisted: :twisted:
Гив Ми Мани
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gnadenlose »

Ma muidugi eespool ei täpsustanud, miks ma siin "tapafiile" haigeteks pidasin. Muidugi ei koti mind sugugi igasugu õnnetused, haigused ja sõjakaadrid. Aga ma pean eriti jälgiks naturaalse julmuse demonstreerimist (kõik need veristamised, piinamised ja amputatsioonid). See lihtsalt näitab üht-teist ka selliste materjalide levitaja kohta. Kusjuures kunagi mõne tõsise "sõjarealismi asjatundaja" eas polnud ka mul probleeme sellise kraami vaatamisega. Vanusega on paljude asjade suhtes äärmine vastumeelsus tekkinud. S.h. ka sellise idioodijutu vastu, mis väidab, nagu oleks inimese piinamist kujutava filmi näol tegemist õppematerjaliga!!!

Tuhka ka endale pähe: teema pealkiri ju tegelikult hoiatab, aga uudishimu on inimese ainuke liikumapanev jõud (seksiiha ja nälja kõrval :wink: ).
Гив Ми Мани
ghost
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ghost »

Neid videoid, need kes soovivad ja arvavad et see neile kasulik on, vaadake kas või nõrkemiseni (ei tea mis -fiilia see on). Aga ütlen et mingit tegelikku olukorda see teile ei asenda. On palju asju, mis pildi peale ei mahu ja video edasi ei anna. Virtuaalreaalsus ja reaalsus on siiski väga erinevad asjad. Tervet mõistust sellistes ja veel hullemates reaalsetes olukordades suudab säilitada ainult väga tugev isiksus ja seda nendest ka väga vähestel (tegelikult on hiljem need mälestused hullemad).
Loodan väga, et te ei pea neid reaalselt nägema.
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kalleb »

see on NEKROFIILIA
stilett
Liige
Kontakt:

+++

Postitus Postitas stilett »

Toetan täielikult Marksmani ja Gladenlose seisukohta. Kas poleks aeg teema sulgeda? Kes tahab selliseid kaadreid vaadata, leiab neid väljaspool foorumit ja saab kasutada neid "õppefilmina" või oma närvikava kasvatamiseks...
juss000
Liige
Kontakt:

Re: +++

Postitus Postitas juss000 »

stilett kirjutas:Toetan täielikult Marksmani ja Gladenlose seisukohta. Kas poleks aeg teema sulgeda? Kes tahab selliseid kaadreid vaadata, leiab neid väljaspool foorumit ja saab kasutada neid "õppefilmina" või oma närvikava kasvatamiseks...
kuigi olen enda arvates tugeva närvikavaga, reaalses elus, olukorras lihtsalt ei tahaks seda kõike näha aga ei saa ka välistada juhuseid, kus sa oled sunnitud seda kõike nägema.See on paratamatus , see on elu, see on sõda , see on tõde, kahjuks.Teema sulgemine vast ei oleks kõige õigem tegu. Peaks ikka sellel teemal kainelt arutlema, kommentaare koguma ,igaüks saaks sõna võtta.Tahaks ju elu näha mitte nii julmana, milleks sellised karistused või kuidas neid nimetada ja kas keegi on üldse midagi sellist ära teeninud.
Kurb aga tõde elust võetuna , et mida ei tehta ülekuulamistel, vanglates , tõe otsingutel, väljapressimistel,valetunnistuste andmisel .

Inimese elu üle kahjuks otsustajaid leidub ?????? ISE OLEN KA ÜHT TEIST ÜLE ELANUD N: LIIDU AJAST.Aga sellest midagi pajatada,ei ole mingit soovi. JÕuame jälle inimlikkuse kannatuste piirile...KUI KÄSI MAHA LÕIGATAKSE jne.
Viimati muutis juss000, 29 Aug, 2007 22:10, muudetud 2 korda kokku.
Magnum
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Magnum »

Ma ei saa aru, miks peaks selle teema sulgema?

Mõned hakkasid video peale venelasi sõimama. Süüdistada saab ikka konkreetseid inimesi, kohatu on öelda, et "see muutis suhtumist venelastesse". Olen näinud videosid, kus tšetšeenid lõikavad sõimu saatel vene sõduritel päid otsast. Ei saa ju sellepeale kogu tšetseenia rahvast süüdistama hakata.
juss000
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas juss000 »

Magnum kirjutas:Ma ei saa aru, miks peaks selle teema sulgema?

Mõned hakkasid video peale venelasi sõimama. Süüdistada saab ikka konkreetseid inimesi, kohatu on öelda, et "see muutis suhtumist venelastesse". Olen näinud videosid, kus tšetšeenid lõikavad sõimu saatel vene sõduritel päid otsast. Ei saa ju sellepeale kogu tšetseenia rahvast süüdistama hakata.
Tuli meelde, oli eriline situatsioon N LIIDU ajast, tuli pöörduda advokaadi poole.TEMA RAHULIKU TOONIGA VASTAS:SEE JU NÄIDE ELUST.JA meie võitsime protsessi ,sell korral ausalt , tänu tublile ja andekale advokaadile.
Siiamaani elus ja arutlen, kuipalju igasuguseid näiteid võib kohata...
ekkemoor
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas ekkemoor »

vaatasin, kuna lugesin äsja rabelaisi-ei viitsi õigekirjaga prääga eriti vaeva näha-sorry, jõin veini ja mõtsin et vadan, et tavaliselt nõrganärvilise vaataja logo alt keskist ullu pole tuld ja ja ja laps sinder ronis sülle, küll 2,5 aggga...tirts marss keberivei, kuid kaesin siiski haiglase uviga lõpuni...kerge häälega...lugesin komme nii siin kui seal ja ep saanud targemaks MIKS? ja et kes ja et keda? teurastus täielik õige nimi...mis ajendas klahve piinama oli see, et jõhker mõrv mõttetu egiidi all ei ole sama sõjakoledustega. pean ennast Eestlaseks ja eurooplaseks(veike täht) a krt kut miski jorss vai miski üksus sõidaks(vägistaks/tapaks) mu perest üle-no krt andke vähemalt nuga(samas kärbsega saan hakkama a kanatapuga jäin lõpuni hätta) ja ma arvan kui ma mõne taolise käki elusalt kätte saaks ei oleks suurt vahet antud videoga-olgu jummal mulle armuline, ehk mõte selles- ideoloogia pärast tappa või et keegi tegi sulle või lähedasele liiga, suur vahe ...et siin arutada terava ja mitte terava noa vahel suht kohatu, võrrelda seda jama tshetseeniaga-jama...videomaterjalil siiski teine mõte-sõjas demoraliseerida vastast, tsiviilis...demonstreerida oma idiootsust, julmust wtf...ok kokkuvõte andke mullegi üits raud ia rohkem padruneid...
stilett
Liige
Kontakt:

???

Postitus Postitas stilett »

Kaasfoorumalne kirjutas, et antud teemat peaks kainelt arutama ja kommentaare koguma...

Kui palju neid kaineid arutlusi siis tänaseks päevaks kogunenud on (ainult mõned üksikud). Arutada, kas nuga ikka oli nüri, või terav? Kas korises õieti või valesti? Võrrelda antud videot seatapuga? TUvastada, kas mõrvar oli piisavalt oskuslik, või alles algaja? Sõimama üht, või teist rahvust?

Pealkirigi oli: "Nõrganärvilistel paluks mitte vaadata". Kas teema aruteluks on siis see, et iga mees hakkab rääkima, kas talle meeldis või mitte. Kas ta on nõrganärviline, või mitte. Või on teema mõte anda hinnang antud tegevusele?
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

Hinnang?

Kas meist on keegi üldse pädev hinnangut andma?

Arvama oleme pädevad küll, mina näiteks arvan, et selle nüri noa kangelaste ajud pole lihtsalt piisavas töökorras, et neil võiks lasta relvastatud sanitari valveta väljaspool kinnist asutust ringi liikuda.

Muidu olen võimeline seda vaatama küll, paar kana on ka elu jooksul tapetud, lõksujäänud roti virutasin täiest jõust vastu betoontreppi, kuna olin kindel, et nii ma lõpetan ta piinad kiiresti ja valutult ja ma ei eksinud.

Ei tekita minus selline asi erutusvärinaid ega ka pildikaotust.

Aga mõne aasta eest kui tulin magamapandud koeraga (vähk) koju tagasi, ei pidand vastu, nutsin mitu minutit.

Mul on vist veel lootust...
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Kasutaja avatar
Mazz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mazz »

hakkame neid mõrvamisi hindama ka ? Päris hea mõte oleks.
propatria
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas propatria »

Mazz kirjutas:hakkame neid mõrvamisi hindama ka ? Päris hea mõte oleks.
Pole mitte sugugi hea mõte! :evil:

Hindamiseks peab olema mingi võrdlusmoment jne.
Pealegi tuleks enne selgeks teha, kuidas nimetatud teema on üldse seotud meie foorumi temaatikaga?

Seni aga need, kellel pole vähimatki austust elu ees, püsige antud videõu teemas ja rääkige sellest, mis on valesti tehtud või mida oleks võinud teisiti teha... ja mida Teie kindlasti teistmoodi teeks...

Samas ei soovi militaarfoorum endale halba reklaami, seega ärge hakake siit loetud ja küsitavaks osutunud üksikasju praktikas järgi proovima!

ProPatria
Viimati muutis propatria, 30 Aug, 2007 10:54, muudetud 1 kord kokku.
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
3xit
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas 3xit »

iroonia
Kasutaja avatar
Sollmann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sollmann »

Millegipärast kaldun arvama et need lõikujad ei olnud teps mitte lihtlabased ja/või arutud mõrvarid, vaid mingi konkreetse eesmärgi saavutamiseks tellitud töö eeskujulikud täideviijad.
Vahest oli lavastuse manageriks FSB?
Miks ka mitte.... :|
TÕDEONAJATÜTAR
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Smith ja 2 külalist