Nõrganärvilistel paluks mitte vaadata
???
Mis mõtet on FSB-l seda lavastada? Et "haakristipoistele" kanna peale astuda? Seda võib teha ilma sellise lavastuseta. Vaatan regulaarselt Vene TV kanaleid ja sealsetest uudistest eriti ei kuma, FSB ja muud jõustruktuurid tegeleksid aktiivselt haakristipoiste ja nende sarnastega. Ma saan aru, kui oleks FSB poolt lavastatud, kuidas kaukaaslane tavalisel vene inimesel ja iidsel vene territooriumil pea otsast ära lõikab ja karjub "Allah akbar". Vot see oleks juba vajalikum.
Kui isegi oletada, et aktsioon on FSB meeste poolt teostatud selleks, et provotseerida "teist poolt" vastulöögile, siis poleks mõtet seda teha haakristilipu all. Paremini oleks sobinud mõni teine lipp või teised loosungid...
Kui isegi oletada, et aktsioon on FSB meeste poolt teostatud selleks, et provotseerida "teist poolt" vastulöögile, siis poleks mõtet seda teha haakristilipu all. Paremini oleks sobinud mõni teine lipp või teised loosungid...
Lavastus on ikka ja alati olnud efektiivseim vorm pol.eesmärkide saavutamisel.stilett kirjutas:Mis mõtet on FSB-l seda lavastada? Et "haakristipoistele" kanna peale astuda? Seda võib teha ilma sellise lavastuseta.
Kõrvalepõikena pronsmäss vene tv-kanaleis - kas tegu polnud mitte tipptegijate esmaklassilise näidendiga kus 1 lihtlabane vale ajas teist samasugust taga?
Meie siin võime vihastada v õlgu kehitada, aga kümnetele miljonitele vene silmapaaridele läks see just sinna kuhu oligi suunatud ja proovigu nüüd keegi neile ära selgitada mis tglt juhtus v mille pärast.
Milleks HH-poistele dagestanlased?
'Dagid', teatavasti on siiani reeglina olnud vägagi impeeriumi/putini-meelsed ning sobivaks näiteks vene propagandamasinale, et muslimid saavad väga edukalt RF-s ära elada kui vaid seda tahavad.
Lisaks on paljud endised ja praegused Vm maadluse- & poksi suured sangarid pärit Dag-st.
Hästi, arusaadav, et tadžikid on mitut pidi Vm silmis kolonisaatorid ja rahvavaenlased, põgenes sealkandist ju mõned napid ajad tagasi repressioonide eest tuhandeid venelasi.
Dagestanlase, kui põlise liitlase, seapähe mõrvamine ajas aga nii mõnelgil vasjal harja punaseks ja vajaduse korral on nüüd VVP-l lihtsamast lihtsam HH-lased, kui jõud ja liikumine, kotti pista ja 'sortiiris ära uputada'

TÕDEONAJATÜTAR
....
Meie, elades Eestis ja tundes huvi ajaloo ja poliitika vastu oskame teha vahet. Usu mind, kolleg Sollmann, üks tavaline "Vasja" ei tee mitte mingit vahet dagestaanlase, tšetšeeni, ingušši või tadžiki vahel. "Vasja" paneb samasse patta ka grusiini ja armeenlase.
Seega, oleks selline lavastus- "haakristimehed dagide vastu" tavalisele vene inimesele liig raske ja arusaamatu. Parem juba lavastus- "pahad tšetšeenid (parem koos mõne araablasega)- heade dagide kallal".
Pealegi, on nn Vene haakristipoisid teinud juba piisavalt jälkusi, et oleks põhjus neid "sortiiris" ära uputada...Selleks pole vaja enam midagi lavastada. Materjali piisavalt.
Seega, oleks selline lavastus- "haakristimehed dagide vastu" tavalisele vene inimesele liig raske ja arusaamatu. Parem juba lavastus- "pahad tšetšeenid (parem koos mõne araablasega)- heade dagide kallal".
Pealegi, on nn Vene haakristipoisid teinud juba piisavalt jälkusi, et oleks põhjus neid "sortiiris" ära uputada...Selleks pole vaja enam midagi lavastada. Materjali piisavalt.
Hinnangu andmine ja hindamine on erinevad tegevused. Hinnanguid on sellele palju antud ja minu pärast antagu veel, hindeid andku (kui kiiresti/mitme lõikega vms) andku perverdid teineteisele kuskil nurga taga.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Vaatasin mõlemad videod läbi ning oskan öelda ainult ühte asja: jälk!
Üks asi on tõepoolest vaadata seda läbi arvutiekraani, ent kui ma manasin endale silme ette reaalselt sellise olukorra, pannes enese kõrvaltvaataja rolli, tekitas see minus üüratu jälkustunde. Ei, mul ei hakanud kõhus keerama vms. vaid lihtsalt ajust jooksis läbi üksainus sõna: jälk.
Kes tahab, õppige sellest videost minu pärast kas või vene keelt või Venemaa looduse omapära, igaüks teeb asjadest omad järeldused ning näeb erinevaid sündmusi oma vaatevinklist, aga minus tekitas see lõigukene küll sügava kahtluse erinevate inimeste võrdsuses seaduse ees.
Üks asi on tõepoolest vaadata seda läbi arvutiekraani, ent kui ma manasin endale silme ette reaalselt sellise olukorra, pannes enese kõrvaltvaataja rolli, tekitas see minus üüratu jälkustunde. Ei, mul ei hakanud kõhus keerama vms. vaid lihtsalt ajust jooksis läbi üksainus sõna: jälk.
Kes tahab, õppige sellest videost minu pärast kas või vene keelt või Venemaa looduse omapära, igaüks teeb asjadest omad järeldused ning näeb erinevaid sündmusi oma vaatevinklist, aga minus tekitas see lõigukene küll sügava kahtluse erinevate inimeste võrdsuses seaduse ees.
Tuttav tunne ja olukord - ise saanud ka midagi sarnast läbi elada kui too vaene tadžikk ses õudsas videos.
Kunagi 90-ndate algupoolel sai välja lasta lõigata kurgumandlid.
Lõikus oli pikk, keeruline ja põrgulikult valus.
Mitu x oleks äärepealt oma veresse lämbunud.
Ka väljastatud häälitsused olid sarnased lõigus kõlanud korinaile
.
Ja ometi, iga kord saab need neetud videod algusest lõpuni ära vaadatud

Kunagi 90-ndate algupoolel sai välja lasta lõigata kurgumandlid.
Lõikus oli pikk, keeruline ja põrgulikult valus.
Mitu x oleks äärepealt oma veresse lämbunud.
Ka väljastatud häälitsused olid sarnased lõigus kõlanud korinaile

Ja ometi, iga kord saab need neetud videod algusest lõpuni ära vaadatud

TÕDEONAJATÜTAR
...
Mandlite operatsioon endale ka tuttav. Tehtud vahetult enne vene kroonu minekut. Enne seda, 7 aastaselt kisti mingid polüübid kurgust välja....
Tänapäeval käib see meditsiiniline sadism vähe lõbusamalt... Muid asju ei tea, aga vähemalt hammaste välja juurimine ei tekita küll mingit piina - operatsiooni ajal ei tunne midagi, kui pärast tuimestus ära läheb, on tunne, nagu oleks vastu tatti saanud. 20 aastat tagasi oli juba hambapuurimine selline asi, et kui praegu samamoodi käiks, siis vist ründaks enne doktorit, kui ta töö lõpule saab. Valu ei võimaldaks vist rahulikku paigalpüsimist.
mul endal kah kurgus igasuguseid lõikusi sooritatud ühe kunagise tartu vahva arsti poolt, keda ta kolleegid olla lihunikuks kutsunud, KUID siiski ei suuda ma mandlilõikust võrrelda sellega, mis nendes videotes tehti. palun pange see teema lukku ja need kes soovivad oma närvikava tugevdada, võiks seda teha naabri kasside-koerte peal.
Another bites the dust
Reaalne ikka.olavik kirjutas:Kohati jääb mulje, et inimesed peavad seda lavastuseks? Et see esimene video nagu polnudki reaalne olukord? Mina ei taha hästi uskuda, et see lavastus oli.
Olukord ise, mitte aga klipis hoogsalt 'Slava Rossii!' vehkivad HH-lased.
Ses mõttes siis, minu arvtes vähemalt, stiilipuhas lavastus

TÕDEONAJATÜTAR
No see pole just kuigi mõistlik soovitus, või mis? Kui nii, siis on ju isegi parem, kui see teema on lahti ja saab sellel teemal edasi rääkida, kui et mõni läheb koeri-kasse tapma, mida sina soovitad teha.Indrek kirjutas:mul endal kah kurgus igasuguseid lõikusi sooritatud ühe kunagise tartu vahva arsti poolt, keda ta kolleegid olla lihunikuks kutsunud, KUID siiski ei suuda ma mandlilõikust võrrelda sellega, mis nendes videotes tehti. palun pange see teema lukku ja need kes soovivad oma närvikava tugevdada, võiks seda teha naabri kasside-koerte peal.
On ikka soovitus, peaks kohe loomakaitseaktivistidele näitamaIndrek kirjutas: palun pange see teema lukku ja need kes soovivad oma närvikava tugevdada, võiks seda teha naabri kasside-koerte peal.

-
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline