TUVASTADA lõhkekeha või väga selle moodi asi
Olen sellist jurakat ise kahjutuks lõhkamise teel teinud.See oli üheksakümnendate alguses Pärnumaal Sauga jões.Üks mutt oli jões kartuleid pesnud(seal väike suvilate rajoon) ja ehmatusega märganud et suur jurakas vees.Kaevasime savisse seal samas sügava augu ja lasime vastu taevast.Seal oli veel üks miinipilduja miin.Miin küll plahvatas aga see suur jurakas lendas ainult tükkideks.Pärastise vaatluse käigus selgus et lõhkeainet seal sees küll ei olnud muidu oleks ikka kõva mütakas käinud.Sakslastel oli seal sõjaajal ju lennuväli ja jõgi igasugu manti täis.Olen kuulnud ,et venelased uputasid ka sinna igasugu kola.
"Killer" sa oled oma nime väärtkiller kirjutas:Olen sellist jurakat ise kahjutuks lõhkamise teel teinud.See oli üheksakümnendate alguses Pärnumaal Sauga jões.Üks mutt oli jões kartuleid pesnud(seal väike suvilate rajoon) ja ehmatusega märganud et suur jurakas vees.Kaevasime savisse seal samas sügava augu ja lasime vastu taevast.Seal oli veel üks miinipilduja miin.Miin küll plahvatas aga see suur jurakas lendas ainult tükkideks.Pärastise vaatluse käigus selgus et lõhkeainet seal sees küll ei olnud muidu oleks ikka kõva mütakas käinud.Sakslastel oli seal sõjaajal ju lennuväli ja jõgi igasugu manti täis.Olen kuulnud ,et venelased uputasid ka sinna igasugu kola.

[img]http://i168.photobucket.com/albums/u186 ... etrac2.jpg[/img]
IseOlenRahul
IseOlenRahul
aidake tuvastada?

Millega tegu ja mida näppida tasub, mida mitte???
Viimati muutis Daniel, 16 Nov, 2007 10:58, muudetud 1 kord kokku.
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
Kui sa ise oma albumit vaatad, siis kas seal on üldse pildid? Ise kasutan http://photobucket.com/ , sealt saab pilte ka otse siia foorumisse postitada, lihtne ja kiire. Ei oska muud abi anda. Siin kasutusjuhend kah: http://www.wehrmacht.pri.ee/phpBB-2.0.1 ... php?t=1985
Гив Ми Мани
Pole küll kollektsionäär, kuid peale S-Mine 35 miinide, millel veel osaliselt isegi värv alles, ei paistnud küll midagi, mida võiks suveniiriks nimetada.
Nende miinidega pole ka asi niisama lihtne.
!. Kes garanteerib, et kolme väiksema korgi all pole lõhkekapsleid, mis korgi mahakeeramisel võivad väänduda...?
2. Kes garanteerib, et paha aine pole pikriinhape, mis on metalliga reageerinud, ülitundlikke ühendeid moodustanud ja lahtimonteerimisel plahvatab?
3. Isegi kui seekord peaks lahtimonteerimine õnnestuma, on kindel, et tulevad kas vormis või erariides ametnikud ja hakkavad esitama küsimusi. Isegi kui paha aine on ära põletatud, jääb ikka süüdistus tsiviilkäibes keelatud lõhkematerjali ebaseaduslikus... Kuna Sulle on siinsamas foorumis avalikult selgitatud, millega tegemist, ei saa ka väita, et ei teadnud.
No ei ole mäng küünlaid väärt. Rikkaks selle kraamiga ei saa ja kui ise koguda tahad, siis osta deaktiveeritud kraam. Sellisel juhul jääb kauba seaduslikkus müüja südametunnistusele.
Nende miinidega pole ka asi niisama lihtne.
!. Kes garanteerib, et kolme väiksema korgi all pole lõhkekapsleid, mis korgi mahakeeramisel võivad väänduda...?
2. Kes garanteerib, et paha aine pole pikriinhape, mis on metalliga reageerinud, ülitundlikke ühendeid moodustanud ja lahtimonteerimisel plahvatab?
3. Isegi kui seekord peaks lahtimonteerimine õnnestuma, on kindel, et tulevad kas vormis või erariides ametnikud ja hakkavad esitama küsimusi. Isegi kui paha aine on ära põletatud, jääb ikka süüdistus tsiviilkäibes keelatud lõhkematerjali ebaseaduslikus... Kuna Sulle on siinsamas foorumis avalikult selgitatud, millega tegemist, ei saa ka väita, et ei teadnud.
No ei ole mäng küünlaid väärt. Rikkaks selle kraamiga ei saa ja kui ise koguda tahad, siis osta deaktiveeritud kraam. Sellisel juhul jääb kauba seaduslikkus müüja südametunnistusele.
No ei ole mäng küünlaid väärt.
kahjuks või õnneks oli need keegi juba metsas laiali kiskund ja ma lihtsalt piiksutasin naad eraldi tetailidena välja ,ning kodus puhastamise ja kokkupanemise tulemus on piltidel katsun panna ka pilte nende miinide algseisust.
piltidel IMG_0278 ja 0279on ka osalt aru saada et on seest täiesti tühjad.
kahjuks või õnneks oli need keegi juba metsas laiali kiskund ja ma lihtsalt piiksutasin naad eraldi tetailidena välja ,ning kodus puhastamise ja kokkupanemise tulemus on piltidel katsun panna ka pilte nende miinide algseisust.
piltidel IMG_0278 ja 0279on ka osalt aru saada et on seest täiesti tühjad.
Sel juhul õnnitlused ilusate eksemplaride leiu puhul. Kusjuures osa saksmannide hüpikmiine tuligi "legona" ja kokku monteeriti alles enne paigaldamist. Seega kui leidsid mõne lao, võibki olla tegu sellise detailide komplektiga.
Miinipildujamiinide ja mürskude puhul on muidugi ainuke mõeldav variant tel. 112.
Miinipildujamiinide ja mürskude puhul on muidugi ainuke mõeldav variant tel. 112.
Siin mõned pildid minu leitud samalaadsest jurakast.
http://s237.photobucket.com/albums/ff165/0liver_01/
http://s237.photobucket.com/albums/ff165/0liver_01/
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist