Mis värk on? Automaadid ja kuulipritsid. Keegi hakkab era armeed looma või?Kruuda kirjutas:...Samas läheks ehk plussina kirja võimalus soetada nii automaadid kui kuulipritsid samalt firmalt.
mürakaru
Kruuda müüs Kalevi maha nüüd ei tea mis träni kokku osta. Samas.. kas tõesti Kaitseliitlased ostavad endale ise oma relvi?mürakaru kirjutas:Mis värk on? Automaadid ja kuulipritsid. Keegi hakkab era armeed looma või?Kruuda kirjutas:...Samas läheks ehk plussina kirja võimalus soetada nii automaadid kui kuulipritsid samalt firmalt.
mürakaru
Üle keskmise seaduse vastane ei olegi veel kõige lootusetum olukord.marksman kirjutas:kas sa tahad ISE endale automaadi osta? tiba keeruline ja üle keskmise seadusevastane.
Kuidas on võimalik legaalselt soetada endale tankitõrjerelvi? Tegemist ju üksnes sõjalise otstarbega relvadega, ja tahaks ka teada kes üleüldse legaalselt sellist kraami tsiviilidele müüb? Kruuda, ära hoia küünalt vaka all elik jaga oma teadmisi ka teistega! Laskurrelvadest ma saan veel aru, aga tankitõrjerelvad?!Siis kui aprillis selgus, et M69 on parim mida õnnestuks ehk kusagilt laost saada, sai ostetud 6tk rpg29 ja 20 ühikut moona. Ühe vaakumi raiskasin 9 mail saluudiks aga ülejäänud on tallel ja kohe mitte ei muretse, et mingi õnnetuse tõttu oleksid mul elamisele ohtlikud.
Sa saad valesti aru, vähemalt osaliseltFrundsberg kirjutas:Saan ma õigesti aru, et ostsid endale 6 sellist relva ja hoiad neid täiesti legaalselt omal kodus?
Kruuda, natuke tutvusi ja dollareid lõhnab illegaalse variandi järele, legaalsel teel soetamiseks piisab ainult dollaritest. Asi ei ole ju üldse selles, kas sul on piisavalt raha ostmiseks, vaid just õiguslikud probleemid. Kuidas need siis lahendati? Kas stiilis "KL Lääne malev ostis endale omavahendite eest paar toru+ moona" või mismoodi? Ma toonitan veelkord, jutt käib tankitõrjerelvadest, mitte laskurrelvadest!vene relvade soetamine eeldab ainult natuke tutvusi ja pisut dollareid
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline