m: BW Gore, Parka, Püksid, Seljakott, USAvihmariided DIGI
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
Re: müüa saksa goretex vorm, selja- ja transprodikott, katel
Tea, kas on veel pakkuda?Mulk kirjutas:
Pakkuda ka Bundeswehri katelok. Täiesti uus! Hind 200,-
Гив Ми Мани
-
- Liige
- Kontakt:
Kui kellelgi tekib huvi teiste militaarrõivaste vastu, mida mul siin üles tähendatud pole, siis alati võib küsida, et kas seda või toda oleks võimalik saada. Ma usun, et saan aidata .....
Igasugu rakmed, parkad-püksid, õhemad vormipluusid, mütsid, sokid, spordirõivad, nt 80 või 100 liitrised tõsised matkaseljakotid ei tohiks mingi probleem olla ... Küsimine ei maksa ju midagi. Annan oma parima, et soovitud tooteid leida.
Igasugu rakmed, parkad-püksid, õhemad vormipluusid, mütsid, sokid, spordirõivad, nt 80 või 100 liitrised tõsised matkaseljakotid ei tohiks mingi probleem olla ... Küsimine ei maksa ju midagi. Annan oma parima, et soovitud tooteid leida.
huvi selle vastu http://www.swords-and-more.com/shop2/ca ... ts_id/1286
-
- Liige
- Kontakt:
Postitatud: 28 Sept, 2007 8:58 Teema:
Ega core vormi ei leidu 60-62 ?
Sakslastel on kõige suurem vorm 56/58, mis on kah põhimõtteliselt eriväljalase. Aga ma usun, et väga vähe on Eestis mehi, kellele 56/58 väikseks jääb. Oleks hea kui paneksid oma pikkuse ja rinnaümbermõõdu (võibolla ka vööübmermõõdu) PS'ina - usun, et leiame sobiva vormi!
Ega core vormi ei leidu 60-62 ?
Sakslastel on kõige suurem vorm 56/58, mis on kah põhimõtteliselt eriväljalase. Aga ma usun, et väga vähe on Eestis mehi, kellele 56/58 väikseks jääb. Oleks hea kui paneksid oma pikkuse ja rinnaümbermõõdu (võibolla ka vööübmermõõdu) PS'ina - usun, et leiame sobiva vormi!
-
- Liige
- Kontakt:
Praegu on mul kohe käepärast ainult musta ja sinist - pildi peal nad nii tumedad ei ole kui reaalsuses. Aga kõiki värve kotte saaks põhimõtteliselt tellida, kui vaid veidi oodata kannatab.
Viimati muutis Mulk, 09 Okt, 2008 0:10, muudetud 1 kord kokku.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist