Väike auhind !!!

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

Väike auhind !!!

Postitus Postitas Miramax »

Tere,

Teeme siis võistluse kohta uue arutelu.
Siia võiksid kõik huvilised oma mõtted kirja panna.

Minu arvates on Panzergrenadier-i poolt välja käidud detsembri lõpp võistluseks sobiv aeg.
Ise eelistaksin võistlustöid vaadata reaalselt, ehk siis oma silmaga.
Kui aga osaleijaid piisavalt kokku ei saa, siis tõesti parem teha virtuaalkonkurss. Samas peaks uurima ka sponsorite võimalust.
Kui Hobikeskus oleks nõus oma klaaskappi mudeleid vaatamiseks välja panema, siis on parem variant reaalne võistlus. Samas tuleb arvestada ka sellega, et kõik mudelistid ei ela Tallinnas.

Tegelikult on mul veel palju ideid, aga kõik omal ajal.
Ootan teiepoolseid ettepanekuid :wink:
skeletondude
Liige
Kontakt:

Re: Väike auhind !!!

Postitus Postitas skeletondude »

Hmmm.....Vägagi huvitav idee,võiks tõesti midagi sellist korraldada.Tahaks osaleda,aga jah,praegu kool,töö jne.Teil muidugi hea,ei pea sõitma 269+ km,et Kullosse saada! :mrgreen:
Mina oleksin rohkem kübervõistluse poolt :roll: .Aga Miramax võiks teha küsitluse,kes oleks kumma variandi poolt,muidugi kui juba see kinnisideeks läheb :wink:
Aga see ainult minu tagasihoidlik arvamus.

Marek.
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Mina jään neutraalsele seisukohale ja seda väga lihtsal põhjusel - ma olen oma tegutsemistes ilmselt paras uimerdis, mistõttu jõuan heal juhul aastas ühe mudeli valmis, kuigi vahel ei suuda sedagi.... :roll:

Urmas.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

skeletondude kirjutas:Hmmm.....Vägagi huvitav idee,võiks tõesti midagi sellist korraldada.Tahaks osaleda,aga jah,praegu kool,töö jne.Teil muidugi hea,ei pea sõitma 269+ km,et Kullosse saada! :mrgreen:
Mina oleksin rohkem kübervõistluse poolt :roll: .Aga Miramax võiks teha küsitluse,kes oleks kumma variandi poolt,muidugi kui juba see kinnisideeks läheb :wink:
Aga see ainult minu tagasihoidlik arvamus.

Marek.
Aga see ongi selle ajalise paigutuse mõte, et jõulude paiku on ikka pisult vaba aega hobile pühendada. Ei tohiks ületamatu olla vähemalt korra talve jooksul Tallinnasse sõita.
Neti asjaga on ka nii, et eks pilte mudelitest leiab netis igalt poolt lehekülgedelt, kuid neid ikka reaalelus oma silmaga vaadata on iseasi. Mudelimesse ega näitusi Eestisse ei tule nagunii, seega miks mitte kasutada seda kahte võimalust aastas, et kõik kokku saada, kätt suruda ja näha neid kellega aasta jooksul foorumis mõtteid vahetatud. (Nagu aru saan käime igakuistel kokusaamistel ikka meie, Tallinna inimesed.)

Juhul kui kellegil mujal Eestis on välja pakkuda koht kus saaks näituse korraldada ja rahvaga olla, siis palun pakkuge alternatiiv.
:wink:
Siim
skeletondude
Liige
Kontakt:

Panzergrenadier kirjutas: ...Juhul kui kellegil mujal Eestis on välja pakkuda koht kus saaks näituse korraldada ja rahvaga olla, siis palun pakkuge alternatiiv.
:wink:
Siim
Kui juba mingit üritust väljaspool Tallinnat teha,pakuks mingi koha,mis oleks kõigile lähedal(või võrdsel kaugusel).
Võiks ka korraldada mingi pikniku taolise asja suve ajaks :roll: :wink: ,et mitte ainult saame kaasfoorumlaste mudeleid imetleda,aga ka natuke vorsti/šašlõkki ja limpsi(või vanemate foorumlaste puhul natuke õlu mekkida :wink: )
:D

Marek.
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

skeletondude kirjutas:.Teil muidugi hea,ei pea sõitma 269+ km,et Kullosse saada! :mrgreen:
Heh inimesed ikka erinevad.. ma oleks küll maru õnnelik kui saaks vedi kaugemale miskit huvitavat kaema minna. Ma olen selline vastutustundetu tüüp, kes võimalikult palju tekkivast vabast ajast mööda Eestimaa teid ringi luusib. See 269 oleks selline paras ots.. kui midagi toimuks, vahelduseks reaalse eesmärgiga sõita.:)

Tegelikult tahtsin küsida, et mis mõtted ja plaanid on.. ses mõttes, et millised kategooriad võiks olla? Ja eks sellest lihtsalt üks ilus väike näitus tuleb (mis on absoluudselt ok), sest ma eriti suurt sponsorite tungi ei julge ennustada. Isegi on suur asi, et suurele konkursile korralikud auhinnad on välja pandud. Samas pole ju võimatu, et osalejad ise panevad väikse korjanduse kokku, sest ka väike meene oleks igati tore. Põhiline peaks olema ikka rõõm, et midagi toimub, töö käib ja setskond käib läbi.

Kk
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Pisike näitus pole ju paha, sunnib tiba pingutama jne... Asukoht, ilmselt ikka sinna virtuaalmaailma kipub , nii on lihtsalt kõige lihtsam. Samas on ju meil tore pood Kullos... Hobikeskusel pole vast ka selle vastu midagi kui enne jõule vitriinid mudelitega täituvad.
Kategooriatest pakuks välja kaks, vabateema ja jõuluteema... tahaks näha kuidas karmid mudelist/militaristid oma karmi kamoga aparaadid punaseks võõpavad ja pika habemega taadi tankiluugist piiluma panevad :D
Sponsoritele pole vast mõtet loota, pisike korjandus on tegusam.
mad mats
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mad mats »

Kas peab olema üldse mingi läbiv teema,meil on näituseks tublid auto ehitajad pluss laevameistrid jne.See jõulude aegne näitus võik saada kohaks kus saavad kokku kõik mudeli ehitajad. Uskuge selline üritus leiab paju rohkem vastukaja ja ka vaatajaid.
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

mad mats kirjutas:Kas peab olema üldse mingi läbiv teema,meil on näituseks tublid auto ehitajad pluss laevameistrid jne.See jõulude aegne näitus võik saada kohaks kus saavad kokku kõik mudeli ehitajad. Uskuge selline üritus leiab paju rohkem vastukaja ja ka vaatajaid.
Tere,

Selline suurem üritus nõuab rohkem aega ja kulutusi, sellist asja peaks juba pool aastat ette planeerima, reklaamima jne.
Kuigi mõte on ju vahva :wink:

Ise arvasin algul, et teha kategooriatest masinad kõk skaalad, lennukid kõik skaalad ja kolmandaks laevad.
Jossi mõte hakkas siiski rohkem meeldima.Jõuluteema oleks küll vahva.See näitaks peale liimimis-ja värvimisoskuse ka fantaasialendu :!:

Kas keegi oleks sellise variandiga veel nõus ?
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

Tere-tere!
Meil võiks olla ju kord aastas mingi näitus. Siis oleks aeg ka enam-vähem kõigile teada. Või siis teha see enne Soome EXPO-le minekut.
Kohaks ......soojal ajal võiks ju Tartu Lennundusmuuseumit pakkuda, kui omanik nõusoleku annab.Ilus koht, ja puha.
Taara avitab! ...
skeletondude
Liige
Kontakt:

Parovoz kirjutas:Tere-tere!
Meil võiks olla ju kord aastas mingi näitus. Siis oleks aeg ka enam-vähem kõigile teada. Või siis teha see enne Soome EXPO-le minekut.
Kohaks ......soojal ajal võiks ju Tartu Lennundusmuuseumit pakkuda, kui omanik nõusoleku annab.Ilus koht, ja puha.
Vägagi väärt idee! :idea: Ja ma arvan,et Tartu on nagu peaegu keskpunt,ja isegi mina saaks sinna kohale.Kui keegi omanikuga rääkida võiks,siis võiks juba kõik ette plaanida.
Kuid,kui talvel teha,siis võiks mingi kinnise koha otsida,ma arvan,et sealsamas lennukimuuseumis saab vist talvel sees olla?
http://www.lennundusmuuseum.ee/
Nende leht ka.
Marek.
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

Tere-tere!
Vaadata võid siit http://www.lennundusmuuseum.ee/ :)
Taara avitab! ...
skeletondude
Liige
Kontakt:

Parovoz kirjutas:Tere-tere!
Vaadata võid siit http://www.lennundusmuuseum.ee/ :)
Just,aga nende leht oli mul juba olemas ;) :)
Aga talvel võikski seal mõnusa väikese näituse teha? :roll:
Ja siis sealsamas teha ka võistluse....Tundub,et ruumi seal ikka jagub ja pealegi saab kaeda ka omaniku lennukimudeleid :wink: .

Marek.
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

Tere,

Hetkel on mul kokkulepe Pärnu mnt. hobipoega, et detsembri keskel teeme jõulunäituse.
Kui osavõtjatele sobib 15. detsember kell 14.00 kohale tulla, siis palun andke mulle teada.

Auhinnaline võistlusteema on "Militaarsed jõulud".
Pakun välja, et viimane tähtaeg võistlustöö kohaletoomiseks on 12.detsember.

Jään ootama aktiivset vastukaja ja osavõttu :wink:
skeletondude
Liige
Kontakt:

Miramax kirjutas:Tere,

Hetkel on mul kokkulepe Pärnu mnt. hobipoega, et detsembri keskel teeme jõulunäituse.
Kui osavõtjatele sobib 15. detsember kell 14.00 kohale tulla, siis palun andke mulle teada.

Auhinnaline võistlusteema on "Militaarsed jõulud".
Pakun välja, et viimane tähtaeg võistlustöö kohaletoomiseks on 12.detsember.

Jään ootama aktiivset vastukaja ja osavõttu :wink:
Noh,vägagi hea,et oled selle enda peale võtnud :wink: .Ise oleksin VIST kindel tulija,kui midagi ette ei tule :wink: .

Marek.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 17 külalist