Kurtna laadast.

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
zenker
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas zenker »

mingi lätlane müüs alguses oli jakk 1600 ja püksid 500
Kasutaja avatar
Põrgust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Põrgust »

zenker kirjutas:ma ostsin aint vormi
http://www.album.ee/node/11440598/50078116

Ma nägin sind sealt välja tulemas väravatest vorm seljas :D Mina olingi see kes küsid palju vorm maksis.
Ise ostsin ühe k98 täägi.
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas speedsta »

Ühe seltskonna ühistöö:
Pilt
Kui on probleem, tõmba lõuga
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gnadenlose »

Kena vaadata! Ja ühtlasi kahju ka, et laat läbi.
Гив Ми Мани
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Meie masinkonnal läks ka peale laata õnneks, trehvas terve ports varustust veel lisaks, kahjuks pole kõik päevad vennad.
vre
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vre »

Paistab,et Flaki paugud on laada enim müüdud kraam :wink: ,endale sattus ka paar tükki tasku.Lisaks veel üks püssi granaat ning Mg lint.Siit ka küsimus ,kas keegi teab midagi neist pea tehase konditsioonis olevatest flaki mürskudest ,mis väitetavalt pärit Tallinna lahe põhjast?.Pakkutakse teisi juba mitmendat laata ja tundub,et leitud mürskude kogus pidi vast küll ilgema suur olema.
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gnadenlose »

vre kirjutas:Paistab,et Flaki paugud on laada enim müüdud kraam :wink: ,endale sattus ka paar tükki tasku.Lisaks veel üks püssi granaat ning Mg lint.Siit ka küsimus ,kas keegi teab midagi neist pea tehase konditsioonis olevatest flaki mürskudest ,mis väitetavalt pärit Tallinna lahe põhjast?.Pakkutakse teisi juba mitmendat laata ja tundub,et leitud mürskude kogus pidi vast küll ilgema suur olema.
Seoses sellega tekkis mul küss, et kes need deakt. moona müüjad üldse olid? Venekeelt kõnelesid, aga kas lätlased või kohalikud?
Гив Ми Мани
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Kas keegi kiivrid, milles aarialaste blondid lokid veel sees, ka ära ostis?
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Ei hakanud hauarööleid (latgal)tiibleid toitma, las olla oma juuskiivritega õnnelikud.
vre
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vre »

Mõned rarriteedid jäid nii-siis vist kahjuks nägematta(lokkidega kiivrid) :roll:
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Lokkidega kiivrit müüdi laadaplatsi paremas servas, suht suur müüja, asjad olid riiulitel.
Plaani leiab siit:
http://www.unic-moto.ee/yritused/plats.jpg
Rudolph
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rudolph »

"Kiftid" tüübid on ju veel need "Notsnoi Dozorlased",kes neid 50 krooniseid raudriste ja muud väärtusetut saasta müüvad.Telekaameraobjektiivi kartsid nagu tuld. :evil:

Aga üritus ise väga lahe.Võiks kord kvartalis toimuda. :roll:
zenker
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas zenker »

Põrgust kirjutas:
zenker kirjutas:ma ostsin aint vormi
http://www.album.ee/node/11440598/50078116

Ma nägin sind sealt välja tulemas väravatest vorm seljas :D Mina olingi see kes küsid palju vorm maksis.
Ise ostsin ühe k98 täägi.
:lol: :lol:
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Küsimus vanematele olijatele, Kurtna laada külastajatele. Lugedes Automoto foorumis teemat Kurtna kohta, pidin mõneski kommentaaris pettuma ja tekisid ka küsimused. Nagu seal kirjutatakse on laata ehk siis moodsama nimega Restaturaatorite päeva peetud aastast 1978. Algusaastatel tõenäoliselt oligi väikese huvigrupi üritus, aga kuna hakati laadal müüma militaarkraami? Peale iseseisvumist? Kurb on lugeda kommentaar, et müüdi liiga palju relvasid ja millise panuse saab anda tankimiin vanatehnika edendamisel. Lisaks sellele ollakse rahulolematut, et võetakse kaasa naised ja lapsed (naisterahva jätsingi see aasta koju), ummistatakse parklad jne muud pseudoprobleemid. Kellel tõsist huvi pole ja tahab niisama nillida, need inimesed võiksid kinnisele üritusele üldsegi mitte tulla. Samas võib lugeda, et saadud piletitulust piisab ka muudeks toredateks üritusteks, mis on ju hea. Minule jääb mulje, et kõige parem olek siis kui tuleks kokku ainult mõned mutrimehed oma kaubaga ja asi mutt. Praegusel juhul kindel aeg ja koht, kus kokku tulla nii militaar kui ka tehnikahuvilistel. Arvestades seda, et mõnelgi inimesel on huvid mõlemas valdkonnas. Samas meelitab ka veidi laiem temaatika kohale rohkem inimesi, ehk potensiaalset ostjaskonda ja võibolla ka tulevasi huvilisi. Kas ei peaks antud ürituse juures rohkem paindlikud olema mitte vaatama erinevate foorumite vaatevinklist, et oli liiga palju võrri ja vanaplekki või hoopiski liiga palju püsse ja pomme. Minu arvates võiks üritus toimuda ka tulevikus samasugusel kujul, nii vanatehnika kui ka militaartemaatika. Päikesekreemi ja hilbumüüjad hoidku tõesti kaugele eemale.
Kasutaja avatar
Coger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Coger »

nuh, ära võta südamesse, neid vingujaid on igal pool ja alati kahjuks. Olen ise ka Auto-motofoorumis kasutaja ning valdav enamus sealsetest ikka normaalsed ja sallivad.

Tekkis küsimus, et palju sa selle Saksa kaika eest Kurtnas välja käisid kui saladus pole?
et see vana nodi maamunalt ja maamunast veel niipea ei lõppeks!
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline