Kurtna laadast.
Ise käinud sel üritusel 90-ndate keskpaigast.Siis militaari küll veel ei liikunud(vähemalt avalikult küll mitte).Kui ehk paar "saksa potti",millega tollased chopperimehed ka ringi kimasid.Märgatavas koguses militaari hakkas üritusele minu mäletamist mööda tekkima selle sajandi alguses.Kui tulid pauku tegevad/teinud asjad,tekkisid korraldajatele SELLISED jamad,et....Kapos käimised olid väga tihedad.Sellest ka korraldajate suhtumine sellesse kraami.Vahepeal oli peaaegu kindel plaan selle ürituse korraldamine lõpetada.Aga kuna selle ürituse korraldamise poolt sisse toodud rahanatuke aitab vanamootorrattaklubi Unic-Moto suvist üritust pidada sellest osavõtjatele mõistlikku piletihinnaga,siis ollakse pooleldi sunnitud jätkama.speedsta kirjutas:Küsimus vanematele olijatele, Kurtna laada külastajatele. Nagu seal kirjutatakse on laata ehk siis moodsama nimega Restaturaatorite päeva peetud aastast 1978. Algusaastatel tõenäoliselt oligi väikese huvigrupi üritus, aga kuna hakati laadal müüma militaarkraami? Peale iseseisvumist?
Ma ei mõista hetkel sinu suhtumist!valloon kirjutas:Huvitv mingi võll oled või et tasuta said.
Kindlasti arvad, et ronisin üle aia vms.
Nimelt sain sisse, sest olen koolinaga veel ( õpilane, alaealine, täiskasvanust saatjaga või mis iganes )

Viimati muutis Põrgust, 12 Okt, 2007 18:53, muudetud 1 kord kokku.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist