Miks on Militaar.net täis kadakasakslaseid?

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
USP
Liige
Kontakt:

Miks on Militaar.net täis kadakasakslaseid?

Postitus Postitas USP »

Püüdsin seda küsimust juba varem postitada kuid tekst läks vist mingi nipiga kaduma. Proovin siis uuesti.

Vaadates kasutajate tekstipäises olevaid pilte, torkab silma igasuguste SS ja Wehrmachti mundritega tegelaste paljusus. Miks?
Miks püüavad eestlased samastuda saksa sõduritega? Minu teada on saksalased eestlaseid ikka ainult kottida püüdnud? Omalajal ei tohtinud müts peas isegi mõisasaksa kõnetada. Sest muidu võis tallis vitsu saada.

Sõjaliselt tubliduselt pole eestlased sakslastele samuti millegagi alla jäänud. Pigem on eestlane alati irvitanud saksa kitsarinnalisust ja jäika rumalust millega "aadolfi jüngrid" ise oma riigile lõpu tegid.

Kas poleks hoopis mõistlikum otsida eeskujusid soomlaste ja inglaste hulgast? :roll:
Kasutaja avatar
ak47
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ak47 »

Ise arvan, et see tuleb suht sellest, et seal avataride galeriis pmst ongi aint 2 maailmasõja teemalised pildid ja eriti muud pole valida.Kuigi nojah samas võimalus üldsegi see pilt valimata jätta.Või siis ise otsida netist mõni hea pilt ja see panan endale avatariks.
Kasutaja avatar
Tarts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tarts »

Kas sa siis ei saanud aru et su loll teema lihtsalt kustutati modede poolt ?
snaiper
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas snaiper »

Ei ole loll teema tegelikult, ütleme nii et on lollimaidki nähtud. Vähemalt mind paneb pidevalt muigama kui kellelgi avatariks mingi suvalise võõra mundris mehe pilt. Oleks veel pilt koomilise varjundiga oleks arusaadav et tegu pullimehega. Või kui pildil oleks inimese sugulane (nt vanaisa) siis ka kõik väga ok. Ja kui on tegemist väga tuntud inimesega (nt Himmler, Stalin vms) siis on ka arusaadav, et inimene ehk vihjab niiviisi, et pooldab tema ideid näiteks. Aga muudel juhtudel tundub see kuidagi haiglane, tekib tahtmatult mõte, et mõnel noorukil ehk see tingitud mingist sisemisest homoerootilisest ihalusest vms.
Kasutaja avatar
Tarts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tarts »

Kelguga poiss võiks siis oma ema pildi avatariks panna kui talle saksa sõjamehed ei sobi ! :D
Karuke
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Karuke »

Siin on sarnastel teemadel ja erinevatel aegadel nii mõnigi kemplemine aset leidnud.
Ja nii mõnigi kord minu tagasihoidlikul osavõtul... :D
Aga ilmselt on nii, et sõjandus sõjatehnika jms on ikkagi ja kahjuks lahutamatult seotud poliitikaga, ehk siis maakeeli tähendab see seda, et ebasoosingus olev "vene" ja kõik sellega seonduv kipub sihukest si... mekki omama.
Aga millestki peab ju rääkima!
Ja oma, siis kasvõi poolenisti oma traditsiooni ja kangelaspersoone on militaarteema tarvis hädasti vaja.
Ja ei saa ju öelda, et saksa tehnika näiteks ei ole puht visuaalselt atraktiivne?
Nagu Hugo Bossi-i mundridki.
Nii, et olgem armulikud ja saagem asjast aru. :D
Liiatigi ei ole minu kindlat veendumust pidi haakristiga Me-109 näiteks, mitte natsivigur vaid II MS parim hävituslennuk. :D
Ja Nugiseks on sangarlik võitleja, oli tal siis mis munder seljas tahes.
Puht proffessionaalsest seisukohast.
Ivad, sõklad ikke eraldi.
Ja kui möni härra natsiideoloogiat kiitma kukub - siis saab vastu nina...
Verbaalselt. :D
Mitte millal vaid miks?
KÕIK KARUKESTEST
Kasutaja avatar
Sasha
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sasha »

Mõned avataaride ideoloogiavabad alternatiivid:

PiltPiltPiltPilt

PiltPiltPiltPilt

Pilt
propatria
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas propatria »

Pole meie foorumis midagi võimust võtmas mingid "kadakasakslased" - ikka on saanud vabalt oma toimetamisi teha ka kõik teised, nende hulgas isegi "pajuvenelased".
Meil valitseb ikka vaadete mitmekülgsus.

Kriitika avataride vähese valiku osas on õige: seda püüan järgnevalt parandada.

Pilt Pilt Pilt Pilt

Tervitades, ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
Frundsberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Frundsberg »

Aga minu avitar on igati poliitkorrektne - saksa soldat proovimas vene automaadi häid omadusi :D. Kui on soovi, siis võin panna ka muu avaitari - näiteks tsehhi kõrilõikajad kasutamas Sturmgewehri.
EOD
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas EOD »

Sasha ülarea kolmas avatar tuletas meelde veterani jutustuse: "Raske lahing oli. Muudkui laadisin ja tulistasin. Pärast läks nii pingeliseks, et polnud enam aega isegi laadida, ainult tulistasin. Sihikusse polnud ka aega vaadata, sihtisin sihiku reguleerimise kruvi järgi". :lol:
valloon
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas valloon »

Ei tea mis eeskuju sealt inglaste poolt otsida nad kah lömitasid Stalini ja venemaa ees. Nojah võtame sealt eeskuju ja lähme tagasi venemaa alluvusse hakkame uuesti kommunistideks ja saadame kõik militaar.neti liikmed Siberi. Ei võtnud ju inglased midagi ette peale sõda ja lasid oma kallil liitlasel venemaal teha mida too tahtis.
Kes ajalugu ei mäleta,elab tulevikuta.
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

No las olla! Peaasi, et jutt väga lolliks kätte ei kisuks! Ma tean siin foorumis ainult ühte liiget, kes võiks isikliku elukäigu põhjal ka välgumärke kasutada, aga kontrollisin üle - ei kasuta! Eks need, kes sõjas olnud, teavad, et see on üks sitt, kusi ja veri, ning igasugused mundrid ja kulinad on pinnavirvendus. Aga tuleb tunnistada, et tuhandeaastase riigi imagoloogid on osanud mingitele inimhinge nuppudele vajutada selliselt, et läheb peale ka kaua pärast nende endi lõppu - surm&seks! Eriti kurioosne, et ka homoerootika samast kaevust ammutab, kuigi on teada , mis selle "partei" esindajatega tollal juhtus. Aga teisalt - Tom of Finlandi musklimehed amüseerimas eesti või inglise stiliseeritud mundrites - mingi metsavahtide kepp? :roll: Niiet kui kõlbab pededele, pole ka militaarhuvilistel mõtet pirtsutada.
Viimati muutis Arnold, 25 Okt, 2007 17:51, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
LionRat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas LionRat »

Arnold paneb jälle "i"-le täpi :!: :D
Kasutaja avatar
Noor
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Noor »

Arnoldi jutt väga mõnus :lol: . Propatria kolm esimest avatari ei jätnud samuti sugugi külmaks ja hetkeks käis peast läbi mõte ühte neist kasutama hakata (autori loal muidugi) :lol: .

Ise tunnistan ausalt, et kasutan sellist avatari, milline on mul hetkel, kuna mulle lihtsalt meeldivad Keiserliku Saksamaa autasud. Mõisnikud või mitte. Vitsaga või ilma. Mina võtan neid täiesti apoliitilisena. Nii teema algatajagi vist peab tunnistama, et tänapäeva märkide kujundajatel/valmistajatel oleks nii mõndagi õppida :wink:
Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
araterI
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas araterI »

Ega siin mingi tavainimese tervemõistuslik lähenemine ei aita. Ma olin ka alguses üllatunud kuidas mõned ennast igasugu hugobossi atribuutikat kandvate sellidega väljendasid ning nii mõnigi suust ja sõrmeotsast selget purpur-must-valget saasta välja ajas (ja praegugi ajab või siis kaitseb selliseid seisukohti)

Njuubidele võib öelda, et take it cool. Lihtsalt on nii. Mõni mees lihtsalt on sellise kiiksuga. Mõni on teisega. Seni kuni nad massiliselt kõiki mitteaarialasi, ehk siis pooli eestlasi süstemaatiliselt tapma ei hakka - kama kõik. No ja siis ka tuleks ilmselt liigutada kui nad oma entusiasmiga Eesti rahvusvahelisele mainel põntsu ähvardavad panna.

Militaarpraktilisest küljest - kui see motiveerib neid vajadusel ennastunustavalt meie sõbralikust idanaabrist agressorile vastu kaalikat andma, siis mis saab mul selle maitselise eelistuse vastu olla.

Seniks aga glamuurset meelelahutust nii pooldajatele kui vastastele

http://community.livejournal.com/glamur_fashizm/

(vabandan, et tollel lehel pole arvesse võetud natsiromantikute kasinat keeleoskust)
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist