püstoli kabuur koos salvega müüki.

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
stilett
Liige
Kontakt:

???

Postitus Postitas stilett »

Hakkab pihta! Mida oligi vaja tõestada. Mehed, varsti näete, kuida privaatselt on keegi pakkunud 1000 ja siis 2000 krooni 8) Minge aga õnge. :)
Viimati muutis stilett, 25 Okt, 2007 15:12, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Tarts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tarts »

Hahaaaaa
Hakkab pihta siis jälle
Myy siis ära mis sa veel ootad !?

http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... 2&start=30
stilett
Liige
Kontakt:

....

Tüüpiline moment kaasfoorumlasete lollitamiseks. Ootasin seda momenti juba mitu päeva. Ja nüüd on see käes.
Kasutaja avatar
Tarts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tarts »

Issanda loomaaed on ikka lai !
stilett
Liige
Kontakt:

lollitamine....

Lollitamist on päris mitut sorti. On hästi varjatud ehk tark ja kaval lollitamine. On varjatud lollitamine (see, mis petab veel mõne lihtsameelsema ära). Ja on varjamatu lollitamine, kus lollitaja peab kõiki lugejaid täis-lausidiootideks. Ma usun, et meie foorumis pole lausidioote, kes sellist usuksid (vähemalt tahaks loota).
Kas on müüjal kasvõi elementaarne austus-lugupidamine kaasfoorumlaste vastu?
Sa saad Aigar aru, et sa oled süüdivate inimeste seas, kus peaksid valitsema elementaarsed reeglid :shock: :shock: :shock: :shock:
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

tee aga selle 800 kroonise mehe nimi avalikuks.
Kui pihta ei lase,siis vähemalt mööda lased!
propatria
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas propatria »

soadf kirjutas:tee aga selle 800 kroonise mehe nimi avalikuks.
Pole mõtet siin oma aega raisata... avalikustada võidakse mõne tuttava andmed jne.

Sama oht tekib avalikul oksjonil, kus eelneval kokkuleppel paari tuttavaga... need hakkavad siis hinda üles ajama.

ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
aigar969
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas aigar969 »

ma ei lollita, tegelt ka keegi pakkus 800 privaat sönumina, ma ei saa miskit teha kui nii pakutakse, ei maksa mind maha teha nüüd.
stilett
Liige
Kontakt:

???

Loomulikult, pole mõtet maha teha. Oled niigi end korduvalt maha teinud.Olen juba vana foorumlane, kuid enne sinu tulekut foorumile, selliseid lollitamisi praktiliselt ei esinenud. Praegu aga praktiliselt iga kord "ämber". Järeldused tee ise...Pead aru saama, et see foorum pole koht, kus kaasfoorumlasi lollitada. Selle jaoks on Balti jaama, või Kadaka turg. :?
soadf
Liige
Kontakt:

Mina läksin ka kord valele teele ja ei pannud seda tingimust ,et avalik ja tuli palju psi aga ma avalikustasin nende nimed.
aigar969
Liige
Kontakt:

miks sa mid kogu aeg maha teed!!! mina räägin nii kuidas siin ole asjad, kui mulle pakkuti 800 siis ka pakkuti, ma ei lollida kedagi! tehke siin siis reeglid foorumis ümber, et privaatselt ei saa pakkuda ja asi lõpp. kui mulle pakutakse 400 või 800 siis loogne, et 800. kui sa ei taha siis ei pea mind tümitama ja ära loe mu üles pandud foorumi teemasi, säästad oma närve.
soadf
Liige
Kontakt:

Pöhimöteliselt vöid siin teha mida tahad ,kuna reegeleid pole aga kas see ka eetline on.
stilett
Liige
Kontakt:

....

Reegleid on erinevaid. Siis vali sekelduste vältimiseks üks ja konkreetne, ning lase käia. Teegi siis ainult privaatne! Pildid üles ja möllagi privaadis. Kui hind sobib ja asi maha müüdud, siis hõika maha, et see või teine asi müüdud. Ja ongi kõik.
aigar969
Liige
Kontakt:

mehed ma räägin mis on kui pakuti 800 siis on see nii, mina pole selles süüdi, onju!!! olen puutund palju selliste asjadega kokku ost ja müük vanavaraga, mönel ostjal silmad põlevad asja nähes ei tea mis ära teeb aga laidab asja ja pakub ei tea mida aga pärast kui rohkema eest asi äe läheb siis on vihane ja ei tea veel mis, see on ka minuga kunagi nii juhtund, kui hoitsin asja käes mis maksis 18000, ise pakusin 5000 ja laitsin aga hiljem omanik müüs tolle 10000 olin ka ta peale vihane ja kirusin.
aigar969
Liige
Kontakt:

SEE ON TURUMAJANDUS, KES ROHKEM PAKUB SEE SAAB!!!!
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline