PS! suuremaid auke on ainult üks, seal ääres. Tundub telgi pealmise katte õhuava olevat vms

No nii , asjandus on pärit eesti kaitsejõududest.Ma pole väitnud, et asi on USA oma.Mulle lähedal seisvad isikud väidavad, et see on telkmantel.Kui te tahtsite osta nn.bonchot siis peate seda ka oma kuulutuses kirjutama:)Ma pole küll mingi militarist aga selle oleksin endale ikka selgeks teinud mida ma üldse soovin.Juhan K kirjutas:Nagu ma juba ütlesin, on kõigele lisaks sellel kiletükil vaid üks auk, kust saab mingi jäseme läbi panna. Lisaks puudub sellel kapuuts. Sestap kahtlustan kangesti, et olen lihtlabaselt tünga saanud. Müüja on ka selles foorumis kasutaja, minu eelmisele meilile ei tahtnud ta vastata, täna saatsin uue, eks näis, mis saama hakkab. Kas võetakse see telkmantli pähe müüdud telgiriie tagasi või mitte.
Madis22 kirjutas:Juhani piltide järgi tundub see olema vene lõikega usa laigu sarnase mustriga telkmantel. Kapuutsi osa on piltidelt suht välja jäänud, kuid siiski aimatav. Märkuseks siis, et mitte kõik telkmantlid ei ole poncho lõikega.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline