GAZ-AA 1/35 ZVEZDA
Sai siis täna natuke diffri kallal tööd tehtud.
Sellest p****t mis karbist vastu vaatas kahjuks pilti pole.
Aga leidsin selle käkerdise õpetuselt siiski üles.

Pahtlit kulus ikka omajagu.

Lõpuks suutsin ta siiski suht vaadatavaks asjaks vormida.

Siin juba krundi all. Vaja vaid poldipead lisada ja värvida.

Võrrelge nüüd esimest ja viimast pilti
Tarvo
Sellest p****t mis karbist vastu vaatas kahjuks pilti pole.
Aga leidsin selle käkerdise õpetuselt siiski üles.

Pahtlit kulus ikka omajagu.

Lõpuks suutsin ta siiski suht vaadatavaks asjaks vormida.

Siin juba krundi all. Vaja vaid poldipead lisada ja värvida.

Võrrelge nüüd esimest ja viimast pilti

Tarvo
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Vägev tõesti!
Kas sul poldid-mutrid on juba olemas? Kui ei siis rehkenda umbkaudne kuuskandi mõõt välja ja kirjuta mulle privasse, no ja enda aadress kah - usun et mul peaks sobiv matriits olema - stantsin sulle paraja portsu ja panen teele, tavaliselt jõuab paari päevaga kohale.
Aga muidu tasuks selliste viguritega ettevaatlik olla - see perfektsionismi koll on jube hirmus elukas - kui korra külge hakkab, siis enam lahti lasta ei taha...
Urmas.
Kas sul poldid-mutrid on juba olemas? Kui ei siis rehkenda umbkaudne kuuskandi mõõt välja ja kirjuta mulle privasse, no ja enda aadress kah - usun et mul peaks sobiv matriits olema - stantsin sulle paraja portsu ja panen teele, tavaliselt jõuab paari päevaga kohale.
Aga muidu tasuks selliste viguritega ettevaatlik olla - see perfektsionismi koll on jube hirmus elukas - kui korra külge hakkab, siis enam lahti lasta ei taha...

Urmas.
Ma nokitsen oma GAZ AAA-d kokku panna ja no kuna su masin on vaat et identne, tahtsin ühte asja küsida. Esimesel lehel on näha, et sul üks ratas (velg ja kumm) kokku pandud. Eile sain kah ühe ratta kuidagi komplekteeritud, aga ülejäänutega tekkis probleeme. Sõrmi ma enam pressimise tõttu ei tundnud ja tunne oli juba, et tao haamriga neid kokku 
Oli sul mingisugune imenipp, kuidas velge kummi sisse saada või lihtsalt puhtfüüsilise jõuga?

Oli sul mingisugune imenipp, kuidas velge kummi sisse saada või lihtsalt puhtfüüsilise jõuga?
Nende GAZ-AA kummidega on üldse paras jama - peenikesed, kõlbaks ehk ainult mootorrattale peale venitada
, varem oli igas komplektis üks puudu kah veel, võimalik et nüüd komplekteerivad korralikult.
Aga miski epovalu firma valab super kvaliteediga rattaid selle mudeli jaoks - viimase peal protektor, kummidel kõik kirjad peal, samuti ka detailsed piduritrumlid kaasas. Lisaks veel õige kujuga rattakilbid - kui vaatad rattakilbi keskkohta mudelil ja võrdled seda reaalse masina omaga, siis on vahe suur - tagumiste rataste kilpide keskosa on tehtud väljapoole punnitav, kuid tegelikult peaks olema nõgus. Hetkel ei tule firma nimi meelde, aga püüan leida.
Urmas.

Aga miski epovalu firma valab super kvaliteediga rattaid selle mudeli jaoks - viimase peal protektor, kummidel kõik kirjad peal, samuti ka detailsed piduritrumlid kaasas. Lisaks veel õige kujuga rattakilbid - kui vaatad rattakilbi keskkohta mudelil ja võrdled seda reaalse masina omaga, siis on vahe suur - tagumiste rataste kilpide keskosa on tehtud väljapoole punnitav, kuid tegelikult peaks olema nõgus. Hetkel ei tule firma nimi meelde, aga püüan leida.
Urmas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist