Kokkusaamised
Tervist lugupeetud mudelihuvilised, kuidas seekordse kokkusaamisega lood on?
Kolmapäev on kohe kohe uksetaga aga pole välja hõigatud kohta.
Oleks ka tulija kuna eelmine kord jäi vahele.
Kuna jõuluvana käis varakult kingikotiga külas siis saaks ma midagi nostalgilist kaasa haarata näitamiseks. Õhtupoole äkki saab ka mõne pildi asjadest.
Ootan huviga homset.
Terv,
Krahv
Kolmapäev on kohe kohe uksetaga aga pole välja hõigatud kohta.
Oleks ka tulija kuna eelmine kord jäi vahele.
Kuna jõuluvana käis varakult kingikotiga külas siis saaks ma midagi nostalgilist kaasa haarata näitamiseks. Õhtupoole äkki saab ka mõne pildi asjadest.
Ootan huviga homset.
Terv,
Krahv
Don`t be afraid of your model, it is you who is holding the knife. There is a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Nii, igatahes teeme siis ära 
Niisiis olete teretulnud homme alates kella 1800 Mustamäe tee 169-58
ps. Urmas, oleks tore küll kui sa jõuaks, peale muu mul üks kloonimise teema arutada.. kuigi võin sellega hiljem ise ka läbi tulla.
Kk

Sellega on nii, et oleme otsustanud poisiga elada nö normaalset elu. St mingit erilist vaikset korda ei ole ja suuremas seltskonnas ka juba korduvalt käidud, seega saame hakkama, kuigi ruumi napilt.fossiil kirjutas: Kuidas sul endal muidu lood on - kas kogunev jõuk mudilast ei sega?
Niisiis olete teretulnud homme alates kella 1800 Mustamäe tee 169-58
ps. Urmas, oleks tore küll kui sa jõuaks, peale muu mul üks kloonimise teema arutada.. kuigi võin sellega hiljem ise ka läbi tulla.
Kk
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Nonii, sai siis eile Kalle juures ära käidud - jälle väga positiivne kogemus! No ja Kalle mantlipärija nägime kah ära, arvata võib et temast on oodata uue põlvkonna tublit mudelikleebut - alustab kasvamist lausa lennukite keskel
Seekord oli meeldivalt palju kolleege kohal ja juttu oleks jätkunud kauemakski, kuid ise pidin esimesena lahkuma - igatahes tänud Kallele!
Urmas.

Seekord oli meeldivalt palju kolleege kohal ja juttu oleks jätkunud kauemakski, kuid ise pidin esimesena lahkuma - igatahes tänud Kallele!
Urmas.
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Taas üks tore üritus ja oli meeldiv kõiki näha. Juttu tõesti jätkus ja oleks veel pikalt jätkunud. Arutelud edaspidiste kogunemise koha/kohtade üle jätkuvad ka ma loodan. Kuigi olen ikka valmis samas kohas teid vastu võtma, kui nii peaks minema.
Seoses kohtadega käisid igasugu võimalikud üritused peast läbi. Näiteks võiks päris ainulaadne üritus olla mudelite kolimise talgud, kui kunagi oma elamine valmis saab ja siit ajutisest korterist minek saab olema;)
Igatahes ootan taas tulevasi kokkusaamisi.
Kk
Seoses kohtadega käisid igasugu võimalikud üritused peast läbi. Näiteks võiks päris ainulaadne üritus olla mudelite kolimise talgud, kui kunagi oma elamine valmis saab ja siit ajutisest korterist minek saab olema;)
Igatahes ootan taas tulevasi kokkusaamisi.
Kk
-
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline