marksman kirjutas:äää, sa ei saanud aru. ma mõtlen küljega alati mõne ralva poole, et rühma kaitsekeskused on nii üles ehitatud. ega meiegi enesetapjad pole.
ja sel juhul ON ta vähemalt mõne relva poole küljega. hakates mõnda kohta maha suruma või edasi sõites jälle mõne teise relva poole. selles on point.
Ma kardan, et see on vägagi enesetapjalik. Püsida paigal (kasvõi kaevunult) ülekaalus vastase vastu kes kasutab ründamisel tanke. Ka vastane tegutseb arvatavalt kaetult ja tulemus saab olema üsna kurb vähemuses olevale poolele. Või on mingi lootus, et vastane jääb vahepeal seisma mõne punkti tule mahasurumiseks jäädes nii teisele punktile küljega... kõlab kuidagi õppuslikult kus üks osapool peab mängima idiooti.
marksman kirjutas:rääkides sellest, kas kompaniiga võib rünnata rühma, kus tankipositsioon (eeldan, et sissekaevunud jne) sis selleks ongi pataljoni poolt tuletoetus. poolt tuletoetus.
Sellest ei saa tõesti aru. Ehk täpsustad tingimusi privas. Miks peaks kompanii midagi nii kummalist ette võtma ja tegelema kaevunud tankiga millel lisaks on ainult rühm sõdureid?! Selliste tingimuste järgseid asju lahendataks vast ikka pisut teisiti. Aga ilmselt ei saanud ma situatsiooni püstitusest õigesti aru.