Aktsioon Ida-virus
Enne, kui hakata hantlitega sõgedalt vehkima, tuleks nõu pidada perearstiga, sest muidu võib tervise hoopis nässu keerata...desert eagle kirjutas:Ugandiklubi peab hakkama retkeks juba varakult valmistuma.Nimelt pead endale ostma hantlid et veidi jõutrenni teha.Muidu on lood nii nagu alati et liigutad kolm korda labidat ja siis on võhm väljas ja tuleb kutsuda päästeteenistus kes su metsast välja aitab!![]()
Desert Eagle on tõstatanud tegelikult päris tõsise probleemi - kui kehva tervise või füüsilise töö kogemuseta inimene hakkab metsas suure õhinaga raskeid rauajunne venitama, võib lugu lõppeda isegi kirstu sattumisega.
ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
Igaks juhuks lisan täpsustuseks,et vastavalt laekunud informatsioonile on Narvakate sõjatehnika vaatamine kokku lepitud,nii et külakostiks T-34 jupid kaasa,kellel on! Mina tulen komandörikupli,lindilülide ja kui kätte saada õnnestub siis ka remondikataloogiga.
Põhitöö suhtes : kui lumevaip maas ja maa külmunud ,siis on alternatiiviks väike jalutuskäik ahelikku rivistununa,et suuremate leidude osas läbi kammida paar huvipakkuvat ala.
Põhitöö suhtes : kui lumevaip maas ja maa külmunud ,siis on alternatiiviks väike jalutuskäik ahelikku rivistununa,et suuremate leidude osas läbi kammida paar huvipakkuvat ala.
Broneerin oma soomusrongile tavapärase koha sissesõidu pikendusel (paluks siis parkimiskorraldusel arvestada!) ,kaks kohta supikausside juures ja õhtuses vestlusringis.Samuti kaks mõttelist osa ehitatavast kemmergust.Oma panuse peldikumajandusse annan tuues värske,hea ja pehme vetsupaberi koos hoidjaga.
P.S. Speedsta võiks meenutada ühte meie varasügisest jutuajamist - äkki tal on mind tulevasel kokkusaamisel millegagi rõõmustada!?
P.S. Speedsta võiks meenutada ühte meie varasügisest jutuajamist - äkki tal on mind tulevasel kokkusaamisel millegagi rõõmustada!?
Olen küll ateist ,aga reaalset osa saatanlikust tualetist endale siiski soetada ei söanda.Seega arvasin mõttelise osa ohutuma olevat.
Liiati on mind alati intrigeerinud igasugused mõttelised osad kõiksugu ehitistest - nimetus iseenesest kõlab niivõrd naljakalt!
Seekordne projekt kõlas niivõrd huvitavalt ,et otsustasin investeeringuga riskida.Papiga on hetkel ka ,nagu on,seega võtan odavamast valikust - ma kujutan välipeldikule mõttes teise ja kolmanda korruse peale ja need siis ongi täiesti minu päralt.Loodan et rulli suurepärase paberi eest ma endale projekti algfaasis,kui hinnad veel all on ,säärast luksust lubada võin.

Seekordne projekt kõlas niivõrd huvitavalt ,et otsustasin investeeringuga riskida.Papiga on hetkel ka ,nagu on,seega võtan odavamast valikust - ma kujutan välipeldikule mõttes teise ja kolmanda korruse peale ja need siis ongi täiesti minu päralt.Loodan et rulli suurepärase paberi eest ma endale projekti algfaasis,kui hinnad veel all on ,säärast luksust lubada võin.
Katja annab Sulle kindlasti kolmanda korruse peale laenu
Sinu kinnisvaraprojekt muidugi kõrbeb, sest peldiku alumiste korruste ostjad kaebavad Sinu peale Keskonnateenistusse.
Kui Katja mulle näitab seda, mida ma tahan, siis tuleksin Põrgusse kokaks st. ei pretendeeri uuesti Kõrgesoos ööpimeduses nokutunde ja kõngeva kepsu vahel valides tiblaluurajat mängima.
Lumi ikka sulab veel sel aastal?

Sinu kinnisvaraprojekt muidugi kõrbeb, sest peldiku alumiste korruste ostjad kaebavad Sinu peale Keskonnateenistusse.
Kui Katja mulle näitab seda, mida ma tahan, siis tuleksin Põrgusse kokaks st. ei pretendeeri uuesti Kõrgesoos ööpimeduses nokutunde ja kõngeva kepsu vahel valides tiblaluurajat mängima.
Lumi ikka sulab veel sel aastal?
Jep.
Peldiku katuse hoonestusõiguse taotlus ,ning Mõttelise Laenu paberid on kõrgele komisjonile juba teele saadetud.
{Muuseas Mõtteline Laen on Ida - Viru laenukontorite uus toode just sääraste projektide jaoks.Imelihtne ,tasub sul ainult laenu peale mõelda ja - piiks-piiks,ning raha tuleb (noh,okei koos veidi suuremate intressidega,aga mis siis,asja ilu on ka tähtis)}
Aga kui ma peaksin selle projektiga hävima,siis olen muidugi kaotanud kõik oma aastatepikkused peldikupaberi säästud,mida ma vaevaga tükikese haaval olen kokku hoidnud.
Ja veel : Sa ei aimagi ,aga Põrgu Isanda kurjades plaanides on lume sulamine ja Kõrgesoos ekslemine väga salakavalal moel omavahel seotud!
Peldiku katuse hoonestusõiguse taotlus ,ning Mõttelise Laenu paberid on kõrgele komisjonile juba teele saadetud.
{Muuseas Mõtteline Laen on Ida - Viru laenukontorite uus toode just sääraste projektide jaoks.Imelihtne ,tasub sul ainult laenu peale mõelda ja - piiks-piiks,ning raha tuleb (noh,okei koos veidi suuremate intressidega,aga mis siis,asja ilu on ka tähtis)}
Aga kui ma peaksin selle projektiga hävima,siis olen muidugi kaotanud kõik oma aastatepikkused peldikupaberi säästud,mida ma vaevaga tükikese haaval olen kokku hoidnud.
Ja veel : Sa ei aimagi ,aga Põrgu Isanda kurjades plaanides on lume sulamine ja Kõrgesoos ekslemine väga salakavalal moel omavahel seotud!
-
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline