Aktsioon Ida-virus

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
Vasta
Tarmo Männard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tarmo Männard »

Raaaaaaaisk.....ma vehin teha sel ajal "Bullerby jõulusid", et kohvivesi tagumikus keeb...puhkepäevadeta...iga jumala päev kolm etendust.
Vaadake, et te siis minu eest kah kaevate ja õlut larbite.
Umpapoiss rääkis lasteaias "metsas tanki kaevamisest" nii, et kasvataja küsis minu käest igaks juhuks pärast üle :D
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Einoh, endal ka mure, kui laps peaks lasteaias oma vanematest rääkima - teistel on poemüüjad, õpetlased/õpetajad, ehitajad, aga minu oma saab rääkida, et isa kaevab välja surnud inimesi, käime koos isa ja emaga vanades katkistes majades jne. Siiamaani pole lasteaiast politseisse teatatud, või kui on, siis pole sealtpoolt tülitatud - eks nendegagi koostöö toimib ja üha paremini.
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gnadenlose »

Arnold kirjutas:Einoh, endal ka mure, kui laps peaks lasteaias oma vanematest rääkima - teistel on poemüüjad, õpetlased/õpetajad, ehitajad, aga minu oma saab rääkida, et isa kaevab välja surnud inimesi, käime koos isa ja emaga vanades katkistes majades jne.
Lehkab satanismi ja nekrofiilia järele :wink:
Гив Ми Мани
Kasutaja avatar
LionRat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas LionRat »

Arnold kirjutas:Einoh, endal ka mure, kui laps peaks lasteaias oma vanematest rääkima - teistel on poemüüjad, õpetlased/õpetajad, ehitajad, aga minu oma saab rääkida, et isa kaevab välja surnud inimesi, käime koos isa ja emaga vanades katkistes majades jne. Siiamaani pole lasteaiast politseisse teatatud, või kui on, siis pole sealtpoolt tülitatud - eks nendegagi koostöö toimib ja üha paremini.
Herr´Arnold üllatab jälle... :D Sinus on justkui kolm isiksust: "ärapanija",nõuandja ning koomik. :D
PW
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PW »

Ai ullu, miskit toimub... Ma mõnda aega foorumist eemal olnud nimelt. Tuleks ka, koos kaaslasega ja kui võimalik, siis ööbiks kusagil katuse all. Lisaks veel see, et toitustusprobleeme aitaks vajadusel/võimalusel lahendada, Saaremaa kogemus juba olemas, ehk on abiks.
ASuur
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ASuur »

Nonäedsa!
PW kah pundis!
Aga LionRat?
Ära ütle,et sa jälle Soomes oled!
PW
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PW »

ASuur kirjutas: Aga LionRat?
No kui Soomes, siis toome ta ära sealt põtrademaalt :). Vinged pealkirjad oleks Iltalehtis ja Õhtulehes, "Eesti sõjardid viisid mehe metsa" jne. Vene lehtedes oleks veel parem, "Eesti fašistid ründavad süütuid töölisi" või "Erna grupp röövis jälle inimese" 8).

Tegelikult oleks tore küll, kui LionRat ikka tuleks.
Kasutaja avatar
LionRat
Liige
Kontakt:

PW kirjutas:
ASuur kirjutas: Aga LionRat?
No kui Soomes, siis toome ta ära sealt põtrademaalt :). Vinged pealkirjad oleks Iltalehtis ja Õhtulehes, "Eesti sõjardid viisid mehe metsa" jne. Vene lehtedes oleks veel parem, "Eesti fašistid ründavad süütuid töölisi" või "Erna grupp röövis jälle inimese" 8).

Tegelikult oleks tore küll, kui LionRat ikka tuleks.

Süda tilkub verd hetkest kui selgus,et yritus toimub just nendel kuupäevadel,mil viibin just eelpool mainitud riigis.AGA-sõdur sebib!-eks sebin minagi.Nädala lõpus annan kindla sõna...
Kasutaja avatar
ktamm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ktamm »

Nagu eelnevalt lubasin, Põrgu koordinaadid:
59 20 57,5 N
27 44 15,7 E
PW
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PW »

Mehed, me saame kuulsaks, Põrgu asukoht on kindlaks tehtud... :D

Minu tulemisega on nüüd sellised lood, et tulen üksi, seega teise magamiskoha jätaks vabaks. Ühtlasi saan võimaldada mõnele kamraadile transpordi liinil Tallinn-Põrgu-Tallinn, üksi on nüri sõita ja materiaalselt ka mõttetu. Või siis äkki leidub kellelgi Tallinnast minejal autos vaba koht ja saab hoopis minu peale võtta?
Kasutaja avatar
LionRat
Liige
Kontakt:

Niih! Tulen sel päeval,mil saan kõige rohkem kasulik olla ehk siis laupäeva hommikul.Kui juhtun hilinema siis tänu Asuure "rööbastele" oskan ehk järgi tulla...
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

No mingi 15 huvilist peaks vähemalt kokku saama( nii ma kokku rehkendasin).
Huvitun maisest rasketehnikast.
johnbull
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas johnbull »

KAS SAAREMAALT MINEJAID ON ? TAHAHKS FILMIDA OLEN VI- TEENEID VIST ETTE LUBANUD
Ajalugu kirjutavad alati võitjad, ja kaotanud poolte ajalugu kuulub osalejate kahanevale ringile.
(Joachim Peiper)
johnbull
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas johnbull »

KUI MINEIAID ON _ VASTAKE______________RRR VASTAKE
Ajalugu kirjutavad alati võitjad, ja kaotanud poolte ajalugu kuulub osalejate kahanevale ringile.
(Joachim Peiper)
custom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas custom »

Custom on ka kohal! :wink:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline