Kust saab deaktiveeritud relvi
Julge hundi rind on rasvane.
Põhimõteliselt peaks saama ver. III AK gearboxi sinna sisse surutud, kui sisemus n. ära freesida vmi. kaliiber annab suuremaks puurida, et sisse mahutada airsofti relva toru, jne...
See vaid idee, et teha midagi, lihtsalt uurin, kust ja kui palju., ehk siis songin nati maad, et kas on mõtet jännata või lihtsam oleks juba 15kilo eest airsofti galil osta.
Põhimõteliselt peaks saama ver. III AK gearboxi sinna sisse surutud, kui sisemus n. ära freesida vmi. kaliiber annab suuremaks puurida, et sisse mahutada airsofti relva toru, jne...
See vaid idee, et teha midagi, lihtsalt uurin, kust ja kui palju., ehk siis songin nati maad, et kas on mõtet jännata või lihtsam oleks juba 15kilo eest airsofti galil osta.
-
- Liige
- Kontakt:
Ei nood pritsid enam pritsi, kõik deaktiveeritud. Mis muidugi ei välista seda, et mõni nolk ostab omale 3 tonniga TT ja hakkab sellega laiama. Mis omakorda ei välista seda, et saab mõnelt seadusliku ja töökorras relva kandjalt lihtsalt pikema jututa tina.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
- kristjan82
- Liige
- Kontakt:
Paraku k6igi arvutitel pole t2ppidega t2hti, nagu ka minu arvutil. Kas ma siis ei tohigi s6na v6ttaSeiu kirjutas:Eelkõnelejaga täitsa nõus. X-vastu pole mul midagi, aga mõned kirjutavad ü-asemel Y, ja mis veelgi hullem, jatavad tapitahtedel tapid ara!? See on juba kuridegu ja vastavatel instantsidel tulex siin sekkuda!!!

- arumik1943
- Liige
- Kontakt:
- arumik1943
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline