Soome IPMS näitus
-
- Liige
- Kontakt:
Tere
Vaatamata ilmastikule üritab siiski Lindaliini teenust pruukida. Praeguse seisuga bronnisime pühapäevaks 10:00 väljuvale kiirlaevale "Jaanika" kohad ja tagasi Helsingist 18:00 kiirlaevaga "Merilin".
Kas on kellelgi aega Kuivalaist painata et ta meie auks poeust tibake paotaks
Tahaks talle käivet teha, aga näe ei saa .... pühapäe uks kinni. Usun et kui 10 kodanikku talle poodi sajavad ja igaüks nii 10 + euri eest karpe rabab oleks ju asjal jumet.
edit: unustasin mainida et lindaliinil on jälle miski kampaania julgele kliendile , online bronniga 300.- edasi tagasi
Vaatamata ilmastikule üritab siiski Lindaliini teenust pruukida. Praeguse seisuga bronnisime pühapäevaks 10:00 väljuvale kiirlaevale "Jaanika" kohad ja tagasi Helsingist 18:00 kiirlaevaga "Merilin".
Kas on kellelgi aega Kuivalaist painata et ta meie auks poeust tibake paotaks

edit: unustasin mainida et lindaliinil on jälle miski kampaania julgele kliendile , online bronniga 300.- edasi tagasi
Joss Metsast kirjutas:
Kas on kellelgi aega Kuivalaist painata et ta meie auks poeust tibake paotaksTahaks talle käivet teha, aga näe ei saa .... pühapäe uks kinni. Usun et kui 10 kodanikku talle poodi sajavad ja igaüks nii 10 + euri eest karpe rabab oleks ju asjal jumet.
Tehtud! st seda, et 300 eegune edasitagasi pilet bronnitud ja Kuivalainenile helistasin ka. Kahjuks pole peremees Helsinkis ja poodi avada ei saa. Kes kurvastab, kes rõõmustab, et raha alles jääb..kui jääb:)
Kk
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Nu nih, eluga tagasi.
Tore oli, küll pisem kui kevadine modelexpo, aga vaatamist jagus. Selline lihtne ja kodune tunne. Kaupmehi oli vähem ja tundus et ka uuemad asjad olid poodi jäetu jõuluhullusi ootama. Tegin mõned pildid, üritan teised ka lähiajal üles riputada. Igastahes aeg kulus lennates ja miski aeg saime siis teate et nii lindaliiin meid tagasi ei vii. Nojahh, nii pool tunnikest hiljem õue minnes sai aru küll miks ta ei sõida, juba tulles oli sihuke ameerika mägede tunne vahepeal, aga siis polnd tuult ollagi
Jalutasime siis kenasti raamatupoodi, sai sealt ühtteist põnevat leitud, no ja siis Tallinki terminaali. Vat see oli jalutuskäik
vihm ei sadanud mitte ülalt alla, vaid vasakult paremale, vihmavari oli igastahes kasutu ballast.
Ja lõpuks üritas meite kamp Surmaingi eestvedamisel täita Pekingi olümpianormi laeva peale jooksus, täitsime. st. jõudsime peale
Kokkuvõttes aitähh teile , kes te viitsisite extreemspordiga tegeleda näitusel käimise näol.
Levar
Tore oli, küll pisem kui kevadine modelexpo, aga vaatamist jagus. Selline lihtne ja kodune tunne. Kaupmehi oli vähem ja tundus et ka uuemad asjad olid poodi jäetu jõuluhullusi ootama. Tegin mõned pildid, üritan teised ka lähiajal üles riputada. Igastahes aeg kulus lennates ja miski aeg saime siis teate et nii lindaliiin meid tagasi ei vii. Nojahh, nii pool tunnikest hiljem õue minnes sai aru küll miks ta ei sõida, juba tulles oli sihuke ameerika mägede tunne vahepeal, aga siis polnd tuult ollagi

Jalutasime siis kenasti raamatupoodi, sai sealt ühtteist põnevat leitud, no ja siis Tallinki terminaali. Vat see oli jalutuskäik

Ja lõpuks üritas meite kamp Surmaingi eestvedamisel täita Pekingi olümpianormi laeva peale jooksus, täitsime. st. jõudsime peale

Kokkuvõttes aitähh teile , kes te viitsisite extreemspordiga tegeleda näitusel käimise näol.
Levar
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Mingid pildid on ka juba üleval, kuigi jah tundub, et mitte Eesti lõvide tehtud.
http://www.network54.com/Forum/47211/me ... 7+Pictures
http://www.network54.com/Forum/47211/me ... 7+Pictures
Seoses meil siin just lõppenud konkursiga tekkis mul väike idee. See idee tekkis Väikse auhinna konkursile laekunud töid vaadates. Teen ettepaneku järgmine aasta osaleda samal IPMS näitusel väikse Eesti osakonnaga!
Vaatasin neid figuure, dioraami ja lennukit, mis seekord meie näitusele laekusid ja olen üsna kindel, et selliste töödega võime välja minna küll. Ja kuna arvata võib, et ka järgmine aasta on sellele näitusele minejaid, siis väkse eeltööga saab ju Eesti nurgakese tekitada küll! Eriti värskendav oleks sinna kaasa võtta Suure auhinna konkursil käinud tööd. Niisiis kas teeme ära?
Kui nüüd saaks siia veel meie tehtud pilte ka üles.
Kk
Vaatasin neid figuure, dioraami ja lennukit, mis seekord meie näitusele laekusid ja olen üsna kindel, et selliste töödega võime välja minna küll. Ja kuna arvata võib, et ka järgmine aasta on sellele näitusele minejaid, siis väkse eeltööga saab ju Eesti nurgakese tekitada küll! Eriti värskendav oleks sinna kaasa võtta Suure auhinna konkursil käinud tööd. Niisiis kas teeme ära?

Kui nüüd saaks siia veel meie tehtud pilte ka üles.
Kk
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Et selline vanem teema, mida olen ikka viimastel kokkutulekutel torkinud.
Minu Eesti osakonna ideest ei saanud seekord reaalsust, aga niisama minejaid ikka on, nagu aru olen saanud.
Kui on viitsimist tõstaks siin veel käed, kes on minemas ja kas on mõtteid, mis laev jms. Ise pole veel 100% otsustanud
Kk
Minu Eesti osakonna ideest ei saanud seekord reaalsust, aga niisama minejaid ikka on, nagu aru olen saanud.
Kui on viitsimist tõstaks siin veel käed, kes on minemas ja kas on mõtteid, mis laev jms. Ise pole veel 100% otsustanud
Kk
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline