Oskab keegi aidata mind minu uurimistöös ?

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Kruuda
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kruuda »

Kui huvitab Eestlane kes ise osales külmas sõjas siis ehk otsid Ole Golubjatnikov`i nime järgi. Kui ma nüüd väga puusse ei pane siis on ka praeguste Eesti õhuruumi valvavate radarite loomise juures tema käsi/teadmised mängus olnud. Peale selle tegeles ta jänkide tähesõdade programmiga.
Prackman
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Prackman »

Kruuda kirjutas:Kui huvitab Eestlane kes ise osales külmas sõjas siis ehk otsid Ole Golubjatnikov`i nime järgi. Kui ma nüüd väga puusse ei pane siis on ka praeguste Eesti õhuruumi valvavate radarite loomise juures tema käsi/teadmised mängus olnud. Peale selle tegeles ta jänkide tähesõdade programmiga.
See natuke teemast väljas...
Kasutaja avatar
Marissa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Marissa »

Tsiviilkaitsest ma eriti midagi ei mäletagi ... mingid õppused olid jah, aga peale filmide näitamise midagi ei mäleta. Ja see on ka veel meeles, et seni kuni sm. Leonid Ilijitš meid isiklikult juhib, ei kuku üksi jänki aatomipomm meile kaela (et siis vist nii, et ei kuku meie koolimaja peale). Igal juhul on tsiviilkaitsest meelde jäänud, et jänkid on pahad, respiraator on hea ja gaasimask aitab alati sind hädast välja. :lol:
Aga "Põuavälk" oli tegelikult lahe üritus. Kui punane propaganda välja jätta, siis sai nii mõndagi seal selgeks. Kuigi hiljem keskkoolis sõjalise tunnis korrati see põhjalikumalt üle. Ja keska osas oli juba "Põuavälgu" suurem vend - "Kotkapoeg".
Kes kontrollib olevikku, kontrollib minevikku. See kes kontrollib minevikku, kontrollib ka tulevikku.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist