Vääna kandi lennuk

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Vasta
ekkemoor
Uudistaja
Kontakt:

Vääna kandi lennuk

Postitus Postitas ekkemoor »

Kui olin mudilane rääkis naabripoiss Vääna kandis alla sadanud lennukist, kuna poiss oli hää fantaasiaga ei pidanud nigut legendi millekski-aga...nüüd juba poisi isaga napsu võttes tuli jutuks ja vahi kurivaimu- olla tulnud alla küll. Ehk siis teab kuidas ja mis? Aastat ei mäletanud-oli siis poisike, aga saksa lennuk oli tulnud kõhu peale ja suht tervena-venelased olid teise pärast ära vedanud ja mis eriti huvitav-lendur olla endale kuuli pähe lasknud...
Lars
Liige
Kontakt:

Vääna kandi lennuk

Postitus Postitas Lars »

Kas mina olen ainus, kes eelnevast sõnumist mitte ... mõmmigi aru ei saa? Aastat ei mäleta, naabripoiss oli hea fantaasiaga ja tema isa joobnud...
Ma olen vait. Kuni olen endas päris kindel.
Kasutaja avatar
Tarts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tarts »

Oot oot täpsustage seda asja vähe
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

Mis vahet seal on, tuli kolks alla ja viidi minema. Muidugi , mis lendurist sai?
Huvitun maisest rasketehnikast.
ekkemoor
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas ekkemoor »

Oeh, vabandan kirjapildi pärast-nitike karm esmaspäev-ärge makku pekske...Küsimuseks oleks olnud-kas antud legendil on tõepõhi all ja kui, siis mis sündmustega see seostuks, mis ajal, mis lennuk...samuti ei saanud aru miks lendur endale lõpu pidi tegema...kuna ei oska ise otsida kus ja kuidas julgesingi küsida kas kuskil annaalides on midagi märgitud-siis sakslane maas Vääna ja Vääna-Posti elik Kiia vahel elik punkrite maal...
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

"Et juttu jätkuks" all oli miski surmateema ja seal mainiti, et on hea endale kuuli pähe lasta küll, kui alternatiiviks on GULAG-is surnukspiinamine vms. Minuteada lendurid olid ohvitserid ja ohvitseridega oli vangilangemisel lühike jutt - kui oli oht vangi langeda, tuli kiiresti pagunid-kupud heita kus kurat ja mängida reameest.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist